Ikke helt elendig service
Modtog min computerskærm d. 13 august, den kom i en rimelig ødelagt kasse. Har betalt ca 350,- ekstra for at få en i 'meget god stand'. Får den pakket ud og der er fingeraftryk over alt på skærmen så måtte starte ud med at rengøre min nye skærm, næsteproblem opstår da jeg skal sætte den til strøm, strømkablet der er sendt med er ikke det originale så kunne derfor næsten ikke trykkes i indgangen bag på skærmen..
Jeg begyndte nu at søge efter de resterende ledninger, displayport samt usb kablerne, til min store overraskelse er der ikke mere i kassen?!
Kontakter refurbed og de sender denne videre til deres Laptop Markt.
Kære kolleger,
Mathias har kontaktet os og rapporteret følgende:
"Har lige modtaget min nye skærm, gik ud fra da jeg valgte at betale ekstra at produktet ville være i god stand og originalt tilbehør ville medfølge.
Til min store skuffelse mangler der displayport kabel, usb-b - usb-a, displayport - usb-c.. Kassen er godt medtaget og der var fedt fingre over alt på skærmen.
Mest af alt står jeg og mangler kabler for at kunne tage min nye skærm i brug.."
Vil I venligst vende tilbage til Mathias med et løsningsforslag? På forhånd tak :-)
Dette er 10 dage siden, fik først at vide ledninger ikke følger med skærmen og de bare sender et standard strømkabel der er testet med skærmen, 6 dage senere får jeg så en mail på at det ikke er det rigtige strømkabel der er sendt med skærmen og de gerne vil sende de resterende kabler bortset fra displayport til usb c kablet da de ikke har dette på lager.
De er klar over det haster da jeg vil have testet skærmen inden for returneringsperioden, nu er halvdelen af tiden gået med at vente på kabler.. Syntes godt nok det er ringe, og 4 dage siden nu at jeg har hørt noget som helst fra dem...
Vil selvfølgelig opdatere min anmeldelse såfremt der vil blive kompenseret for denne oplevelse.
Har modtaget displayport kabel og et strøm kabel der passer.

Besvarelse fra Laptop Markt