Landxcape LX790I Den har aldrig kunne tænde. Når man prøver at få fat i kundeservice på det telefonnummer som forhandleren oplyser, bliver man mødt af en hjælpeløs AI stemme som næsten ikke k... Se mere
Hallo. Hvad er det for et firma man har handlet med : Ring til dem: Ingen gider ta telefonen. Skriver man en mail: Ingen gider svare. Sender man maskinen til forhandler. Så får de en regning på godt... Se mere
Kørte OK første år. Nu viser den fejl og hjælpen man kan få (på garantien) kan ligge et MEGET lille sted. De sender forslag, som jeg prøver og ikke virker. Herefter ugers tavshed, og efter rykker, se... Se mere
Selve maskinen er god god, men nåe den går i stykker, indenfor garantien, vor herre til hest. Mange mails, mange besøg hos forhandler, som også prøver at få den lavet. Det er en føler fejl. På værk... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Discover the new Landxcape Robotic Mowers. Smart, robust and affordable. Landxcape Mowing Robots come in different colors and for different lawn sizes.
Jeg har Landxcape LX790
Jeg har Landxcape LX790 den lille.
Den er god og virker over alle forventninger.
Man kan nemt opdaterer software.
Kørt i godt 2 år..
Lige nu leder jeg efter lidt hjælp.
Den går i F1 mode "regnsensor" og det regner ikke.
Har lidt svært ved at finde noget på nettet, så bliver nok nødt til at ringe på mandag.
Landxcape lx790
Landxcape lx790
Er det værste kinapis jeg har købt skal altid hjælp den hjem
Der efter fik den 2 fejl e5 e6 Den vil ikke kører overhovedet,
Prøver så at gøre som i manualen uden held for så derefter
At den begynder at ryge
Jeg vil råde alle til ikke at købe denne model overhovedet
Hjælp for du ikke i service/garanti
Oplåsning af landxcape
Jeg kom til at låse min nye plæneklipper, da jeg skulle taste ny kode, ringede og fik et telefonnummer af sælgeren, jeg skulle ringe til, ringede til nummeret,
fik et andet nummer jeg skulle ringe til, fik det gjort, og snakkede med en mand, men selv om jeg bad om en mail, med hvordan man skulle låse robotten op, fik jeg et par råd der ikke var til megen nytte. Så hvem vil købe en ny robot klipper der ikke er brugt?, men som
Min plæneklipper gik i stå
Min plæneklipper gik i stå, da den stødte ind i et fuglebad. Opdagede det først flere timer efter. Løftede den tilbage til ladestationen men nu var den låst. (Vist med en hængelås). Intet sted i brugsanvisningen kan man få at vide, hvordan man låser maskinen op igen. Det burde fremgå GLASKLART, da man ellers helt prisgivet.!!!
Skod firma!!!!!!!
Det er WORX robotplæneklipperen med et…
Det er WORX robotplæneklipperen med et nyt navn og den er ligeså ringe som da den hed WORX. De blev nød til at sælge den under nyt navn da forrige maskine havde fået for meget dårlig omtale. Men ja, det er samme firma der har begge mærker hvis man googler sig lidt frem, det blev jeg hurtig klar over da problemerne blev identisk og det var de samme folk man skulle kontakte med sine problemer.