Landxcape LX790I Den har aldrig kunne tænde. Når man prøver at få fat i kundeservice på det telefonnummer som forhandleren oplyser, bliver man mødt af en hjælpeløs AI stemme som næsten ikke k... Se mere
Hallo. Hvad er det for et firma man har handlet med : Ring til dem: Ingen gider ta telefonen. Skriver man en mail: Ingen gider svare. Sender man maskinen til forhandler. Så får de en regning på godt... Se mere
Kørte OK første år. Nu viser den fejl og hjælpen man kan få (på garantien) kan ligge et MEGET lille sted. De sender forslag, som jeg prøver og ikke virker. Herefter ugers tavshed, og efter rykker, se... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Discover the new Landxcape Robotic Mowers. Smart, robust and affordable. Landxcape Mowing Robots come in different colors and for different lawn sizes.
Hallo
Hallo. Hvad er det for et firma man har handlet med :
Ring til dem: Ingen gider ta telefonen. Skriver man en mail: Ingen gider svare. Sender man maskinen til forhandler. Så får de en regning på godt 800 kr og besked om at den er opdateret. På min tlf. står der : Seneste opdatering 2 okt 2025 kl 17.11.37 Og som fejl melder den: Afgrænsningskabel mangler. Så blev den sendt ind og 2 dage efter kom den tilbage med dette svar: Software er ok. Kan fortælle at maskinen kører når jeg selv starter den og da mangler afgrænsningskablet IKKE. Elendig firma . HOLD FINGRENE LANGT VÆK. Min maskine er Landxcape LX790i
Landxcape LX790I
Landxcape LX790I
Den har aldrig kunne tænde.
Når man prøver at få fat i kundeservice på det telefonnummer som forhandleren oplyser, bliver man mødt af en hjælpeløs AI stemme som næsten ikke kan forståes.
Vor herre til hest for et firma.
Det blev så til småt brændbart og noget elektronik skrot.
Tak for ingenting
Den maskine bliver man aldrig helt glad for
Den maskine bliver man aldrig helt glad for. Nogle dage kører den og andre dage lukker den bare ned.
Der er ikke meget hjælp at hente på servicedelen.
Jeg ved ikke om den er dårligere eller bedre end andre billige maskiner men næste gang vil jeg nok købe en med lidt mere kvalitet.
Min landxcape lx835 kørte perfekt sidst…
Min landxcape lx835 kørte perfekt sidst år men har i år drillet konstant . Efter få minutter fejl e3 selvom kniven ikke er blokeret. Jeg googlede mig frem til andre med samme fejl e3 .maskinen skal opdateres via USB stik bagi . Jeg fik mail med opdatering tilsendt via kundeservice. Nu kører den perfekt igen. Mange tak for respons fra worx .
Selve maskinen er god god
Selve maskinen er god god, men nåe den går i stykker, indenfor garantien, vor herre til hest. Mange mails, mange besøg hos forhandler, som også prøver at få den lavet. Det er en føler fejl. På værksted med den, de siger at oplader polerne var beskidte. Hvem renser poler løbende gennem vinteren, den lader fint, men kører i små ryk. Det er bedre og billigere at give mig en ny, men nej, værkstedet forlanger mere end maskinen koster.
Mit råd er, LAD VÆRE MED AT KØBE DEN
Hold fingrene fra Landxcape.
Hold fingrene fra Landxcape.
Vi har fået nyt internet udbyder og robotten kunne ikke komme på den nye. Har ringet til kunde service mange gange, men intet sker. De vil ikke omstille den til den nye. XL Bramminge hvor jeg købte den, har efter hvad de selv siger, gjort alt hvad de kunne, men intet hjælper.
SÅ HOLD FINGRENE LANGT FRA LANDXCAPE.
Niels Jørn Andersen
Holsted
Svarer ikke på mail eller telefon
Værste køb ever
Værste køb ever. Som alle skriver hold jer langt væk. Kan slet ikke forstå hvordan man få lov at sælge et produkt med så dårlig brugsanvisning på det danske marked. Vi har en helt ny som skulle kunne køre på app men hverken det eller almindelig indtastning på maskinen virker. Kan heller ikke forstå at XL byg vil lægge navn til at forhandle den!
Har haft LX 790i i 3 år nu og den kører…
Har haft LX 790i i 3 år nu og den kører bare super perfekt. Den sender meddelelse, hvis der en sjælden gang er et "problem"...det har mest været grene der har blokeret kniven.
Total umulig fejlretning.
Total umulig fejlretning.
Købte klipper hvor batteri ikke duede og efter laaang tid i telefon og mail frem/tilbage kom der liv i batteri.
Sagen er dog at batteri type ikke tåler fuld aflagning, hvilket ikke anerkendes - så sidder tilbage med et batteri som er sygt og har brugt mere arbejdstid på sagen end klipperen har kostet
Stabil maskine
Aldrig haft problemer med nu to maskiner. Den første sled vi op, og de har begge bare gjort deres arbejde uden bøvl. Nemme at starte op og kun lidt tilretning med kabel i forhold til bed og flisekanter.
Ubrugelig omgang l…
Ubrugelig omgang l…
Hold kæft hvor jeg et træt af den ubrugelig robot plænklipper.
Hold jer langt væk!
Hold jer væk
Hold jer væk
Vi har en robot plæneklipper der er under et år, lige pludselig køre hjulet ikke rundt, de mener den skal opdateres og landxcape skal sende den via mail (worx), men der sker intet, når vi ringer og rykker siger Worx det har ikke noget med og de skriver en ny besked til anden afd og vi
venter stadig, garantien både jo forlænges
Under alt kritik
Køb ALDRIG Landxape.
Køb ALDRIG Landxape.
Efter kommunikation frem og tilbage, ca. 4,5 md., sendtes en ganske uduelig robot til reparation..... på garantien selvfølgelig.?...ja da, men istedet skal jeg nu betale for at firmaet bortskaffer robotten.....Det gør jeg så, og er fri for mere bøvl, og er blevet så meget klogere
Jeg har samme problem som mange andre
Jeg har samme problem som mange andre. MEN jeg har købt den hos XL i Vejle. Jeg mener det er deres service der er uacc. De er forhandler og burde stå til ansvar for produktet. Sådan er det der hvor jer arbejder. Hvis man inporterer et produkt så står man inde for garantien.
LAAAAAANG behandlingstid.
De sender forslag, som jeg prøver og ikke virker. Herefter ugers tavshed, og efter rykker, sender de nye forslag, som ikke virker. Igen tavshed osv. Skulle tro deres kunde "service" kun trækker tiden. Har nu endelig modtaget reservedelen og den virker igen. Pga. Den lange ventetid og meget langsomme kommunikation, MAKS. 3 stjerner.
Ja jeg kan kun melde mig i koret
Ja jeg kan kun melde mig i koret, som skrevet,- Kinalort, den er intet værd, min gør som det passer den, kodet rigtigt, starter hver 3 dag, ja somme tider om aftenen, alt er fuckt up i den, henvendte mig hvor den er købt, øh, den xkal sendes ind, tidsn horisont 4-6 uger, ja så er sommeren squ forbi,- og mit græs er 20 cm højt, tak for aldrig en skid, hold jer for guds skyld lamgt langt væk fra dette produkt,- min er 1 år gammel
Køb den ikke
Køb den ikke. Fungerede perfekt det første år. Anden sæson er der kun bøvl med den. Køre fem minutter og går derefter i stå. Har prøvet alt som andre med samme oplevelse med Landxcape robot har prøvet. Alt uden held
Lad være med at købe den
Lad være med at købe den, ingen support og umulig at sætte op. Har senest hængt i kø på telefonen i en time uden held
INTET lever op til forventningerne
INTET lever op til forventningerne. Robotplænklipperen fra LandXcape fungerer ikke, RobotXperten som solgte den, sender aben videre til deres samarbejdspartner WORX - som har uhyre lang svartid, Og når man endeligt kommer til hvad sagen handler om, er sommeren ovre og plæneklipperen skal pakkes væk. DÅRLIGSTE KØB i mange år.