LAGO CLUB Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij het Biocircuit is de sporter volledig aan zijn lot overgelaten. Ofwel geen coach aanwezig ofwel zit hij gewoon achter zijn balie. Geen enkele aanmoediging of verbetering. Het systeem geeft ook nie... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Urine geur, vieze toilet, geen water voor handen te wassen op toilet. Vuil zwembad. Veel haren in het water. Spijtig anders een leuk zwembad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie en ruime fitness. Veel variatie in toestellen, ook soms nieuwe toestellen die erbij komen. Goede persoonlijke begeleiding en trainingsschema. Bij vragen staan de coaches altijd klaar! Ruime... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fitnesscenter
  2. Fitnessundervisning
  3. Padelbane
  4. Fitnessprogram
  5. Sportsklub

Om LAGO CLUB

Skrevet af virksomheden

Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen?

In LAGO CLUB FITNESS is dit een plezier voor iedereen!

ALL-IN FITNESS
Fitness - BIOCIRCUIT - groepslessen - aquasport - zwemmen - wellness

• Laat je begeleiden door professionele fitnessinstructeurs.
  • Ervaar een gepersonaliseerde training.
  • Sport op de allernieuwste fitnesstoestellen.
  • Niet veel tijd? Train snel en efficiënt op het uniek BIOCIRCUIT trainingssysteem.
  • Laat na je inspanning in de fitness je lichaam en geest volledig ontspannen in het zwembad en de wellness
  • Sport op jouw perfect moment dankzij ruime openingsuren.
  • Geniet van een gezellige clubsfeer tijdens de work-outs in groep.
  • Neem exclusief deel aan LAGO CLUB events en challenges.

NIEUW! LAGO CLUB PADEL

Klaar om een smash te slaan?
In LAGO CLUB PADEL Beveren vind je 3 gloednieuwe padelvelden. Je kan reserveren per speelbeurt via Playtomic, de bekendste community voor racketspelers. Je hoeft dus geen lidmaatschap te betalen.
Wordt verwacht: LAGO CLUB padel Grimbergen

Ontdek LAGO CLUB FINTESS & PADEL op www.lagoclub.be.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd zalig om de sauna in te gaan en daarna de warme lagune induiken. Superleuk om de buitenglijbaan af te glijden. En altijd een veilig gevoel met de redders in de buurt. Ook de fitness straalt in al zijn glorie met geschoolde trainers. Team onderhoud zorgt er voor dat alles er proper bij ligt. Gezellige cafetaria voor een drankje of versnapering achteraf. Buitenterras bij goed weer. Top.

12. oktober 2022

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Hele fijne woorden, dankjewel. Hopelijk tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We proberen sportief te blijven,de…

We proberen sportief te blijven,de spiertjes moeten getraind worden!!!
Toffe vriendelijke trainers!en personeel!
We genieten in lago club!

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Victor, dankjewel voor je review en leuke complimenten. Super om te horen dat jullie steeds genieten van een aangename trainingssessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Aqualessen

De aqualessen zijn heel leuk en de grootte van de groep overdag valt mee.
Enkel jammer dat er enkel op dinsdag en donderdag overdag aqualessen doorgaan !
Makkelijker om 2x/week te komen mochten er op de resterende dagen ook lessen gegeven worden.
Jammer dat er niet meer met beurtenkaarten gewerkt wordt.(ipv abonnement)

13. oktober 2022

Dag Saskia,
Mocht er nog meer interesse komen in lessen over de middag kunnen wij daar zeker nog in groeien. Mogelijks komt dit er dus aan als ons ledenaantal mooi blijft groeien 😊

Echte toppers!❤️

Top begeleiding die je krijgt! Zeker en vast waarde voor je geld! Ook tijdens je trainingssessie kan je ondersteunt worden indien je vragen hebt. Op de app staat ook altijd een filmpje bij de oefening die je moet uitvoeren!
Zeer vriendelijk personeel! Het voelt als thuis komen’

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Sacha, dankjewel voor je review en zeer leuke complimenten. Wat leuk om te horen dat je steeds geniet van een toffe trainingssessie bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik voelde me snel thuis op de club

Ik voelde me snel thuis op de club! Mede door coaches. Fitnessen is er echt leuk. Goed merk van toestellen, Technogym! Goede uitleg van trainers. Persoonlijk hou Ik meer van de groepslessen, omwille van de dynamiek. Ikzelf doe er een paar.
Misschien nog even melden, dat wanneer ik twee groepslessen na elkaar doe, ik de tweede niet helemaal kan af maken. Dit heeft te maken met de nieuwe parkeerregels. Twee uur gratis, maar voor voor sommigen toch te weinig... kan Lago misschien nog eens samenzitten met de verantwoordelijken van de parking?
En ik had wel graag meer douches gezien!! Drie is toch echt weinig. Het kan er na de groepslessen echt druk worden...

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Karine, dankjewel voor je leuke review en feedback. We vinden het super om te horen dat je steeds geniet van een leuke sportsessie bij LAGO CLUB. We hebben al meermaals samengezeten met de verantwoordelijken van de parking maar kunnen hier helaas niets aan veranderen. Na LAGO CLUB groepslessen kan er ook gebruik gemaakt worden van de douches in de groepskleedkamers. Vraag gerust aan de groepslesgever of hij/zij een sleutel vraagt aan het onthaal.
Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super content van het Lago!

Super content van het Lago!! Merci om feedback te vragen!
Zwembad, fitness, groepslessen, wellness, brasserie in 1. Perfect! De lessen zijn top, de lesgevers zijn fantastisch. Ik vind de prijs ook goed. Hier voorafgaand beschreven, motiveert mij om te blijven komen.

Minpuntje zijn de leden zelf ;-) niet veel maar sommigen kunnen nogal lang douchen, zitjes bezetten met tassen en kleren en dan gaan douchen of haar föhnen, douches vuil achterlaten, bankjes kleddernat achterlaten en in de kleedkamer op de zitjes blijven zitten om te babbelen en dan zijn er geregeld mensen die zich op de grond moeten omkleden.
Een extra vuilbakje bij de vrouwen aan de spiegel zou wel welkom zijn. Super dat er een föhn is voor de wintermaanden! Leuk ook dat er weer shampoo is! Dan moet ik daar al niet meer mee slepen en werkt sneller. Op zich is deze wel regelmatig op dus ik blijf voorlopig mijn spullen wel meepakken de douches in. Goed ook dat er een vloertrekker staat zodat we het voor ons proper kunnen houden. Goed ook dat we drinkwater kunnen nemen, moet ik ook niet mee slepen (ik kom te voet) en dan is het lekker fris. Af en toe mag dat kraantje wel wat meer onderhouden worden? Soms is het maar een dun straaltje, ik vermoed kalk?

Bij de spinningsruimte hebben we echt wel extra ventilators nodig, nu is het telkens 'een proper gevecht' wie de fietsen voor de ventilator kan plaatsen en dan nog tijdens de les wordt de ventilator verplaatst. Ook nu het kouder is raakt die ruimte snel opgewarmd.

Ik volg met spijt geen yogalates of pilates meer omdat een aantal leden er een half babbeluurtje van maken en hun ervaringen van de dag ongevraagd delen. Ik kwam net naar die lessen om ook aan mindfulness te doen. Dus voor die lessen moet ik ergens anders gaan.

En dan zijn er de drukke maanden waar je om 8u moet opstaan als je je wil inschrijven voor een les (toch al een stuk beter dan 6u!). Als ik zie hoeveel mensen op de wachtlijst staan, dan heb ik het gevoel dat er te weinig ruimte is voor iedereen. Maar dan heb je de kalme maanden waar je dan maar net met genoeg nog bent voor een les.. moeilijk om een balans te vinden

Over het algemeen ben ik super content, ik kom met plezier!

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Cl, dankjewel voor je review en feedback. We geven je opmerkingen zeker door aan de verantwoordelijken en kijken wat we kunnen verbeteren. We vinden het super om te horen dat je steeds met plezier komt sporten bij LAGO CLUB. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Ik (73) doe enkel 2x Bio-circuit

Ik (73) doe enkel 2x Bio-circuit. Een beetje kort om fysische resultaten te zien. Ik heb de capaciteit van de toestellen verhoogd. Maar eigenlijk blijft het een bewegingstherapie tegen mijn artrose. Ik doe en beweeg nog veel thuis. Maar na een sessie van 25 min. + douche voel ik mij toch beter. Een kleine (dure) luxe dus. In één mannen douchekamer ontbreken 2 kapstokjes. De kleedkamer is wat krap, maar ik kom overdag in de week, dan is er weinig volk.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Heel spijtig dat parking nu betalend is…

Heel spijtig dat parking nu betalend is waardoor ik op zoek ben naar een andere fitness

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Arron, dankjewel voor je review. Wat jammer om te horen dat je door de betalende parking op zoek bent naar een andere fitness. De parking is van Trupark, niet van LAGO. De eerste 2 uur op de parking zijn gratis, erna is het betalend. Veel succes in je nieuwe fitness. Groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Topbegeleiding, maar prijs en communicatie kan beter

Ik krijg fantastische begeleiding, echt top!!!!!
Toch is het erg duur in vergelijking met andere fitnessen en kan dit wel nog een struikelblok worden. Niet alles is ook aanwezig (dumbbell van 10kg??) Ook is de communicatie niet altijd top (bv plotse week sluiting?), er is dan toegang tot alle groepslessen, maar omwille van slechtere organisatie (soms komt de lesgever opdagen, soms niet, soms gaat de les door bij 1 of 2 inschrijvingen, andere keer niet, 2 interessante groepslessen na elkaar ipv gespreid over de weekdagen...) komen de groepslessen niet van de grond en wordt dat dus uiteindelijk bijna volledig afgeschaft... ja, we kunnen naar Zwevegem, maar dat is een kwartier rijden...
Spijtig dat er ook niet kan gedoucht worden, terwijl 1 of 2 douches installeren ook de grootste moeite niet kan zijn in dergelijk gebouw...

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Onze communicatie ivm sluitingen verloopt steeds via de website en de social media kanalen. De groepslessen in Kortrijk verlopen steeds via Sport Kortrijk, we zullen zeker kijken wat we kunnen doen ivm de communicatie hieromtrent. Er kan steeds gedoucht worden in de douches beneden bij het zwembad.

Du bon et du moins bon

Chouette salle, belles infrastructures (fitness, piscine, wellness) mais malheureusement salle de sport très très petite… pas évident pour les cours collectifs, où nous sommes fort serrés. Absence de miroir mural dans la salle également, ce qui serait pourtant utiles pour certains cours…

Fijne club

Fijne club, heel sympathieke mensen, zowel fitness als zwembad.
Overal superclean.
Voldoende voorzieningen van toestellen en baden.
Dit verdient een 10/10.
Heb trouwens al verschillende nieuwe klanten gestuurd sinds Michiel me tot Ambassadeur Lago benoemde.

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Jacques, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super om te horen dat je geniet van ons aanbod. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Lesgeving

De lessen worden gegeven door goede lesgevers die telkens opnieuw een enthousiasme weten in te brengen.
Bepaalde sportzalen (bv Spinning) hebben niet altijd voldoende verluchting.

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Consumer, dankjewel voor je review en leuke complimenten. Wat leuk om te horen dat je steeds geniet van een toffe groepsles. We geven je feedback omtrent de verluchting zeker door aan de verantwoordelijke en kijken wat mogelijk is. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Kan beter

De algemene groepslessen zijn zeker fijn en worden goed gegeven. Het bio circuit is een zeer goed initiatief om terug opbouwend te werken naar een doel. Hier zou meer opvolging mogen gebeuren, dat we zelf evt zouden kunnen inplannen. Sommige instructeurs zijn zeer goed in hun kennis van sport ea. Sommige instructeurs hebben precies in geen week nog geslapen en laat je beter met rust, ook hun kennis wat betreft het aanraden van gewicht en weerstand in de bio circuit is ondermaats.
De aqua lessen worden gegeven in een voetbadje, spijtig. Voor aqua lessen moet men zeker tot aan de schouders in het water staan. Dat is ook de reden waarom ik niet meer mee doe.
De meeste lessen zijn overdag, de avondlessen zijn ook vrij vroeg. Voor de werkende mens is dit soms niet haalbaar.
Kleedkamers van het zwembad en algemeen in de fitness en groepsruimte zijn niet al te proper.

27. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie, ruime fitness: altijd plaats en goede begeleiding!

Ruime openingsuren en goed aanbod aan groepslessen!
Handig om te kunnen douchen na het sporten en daarna eventueel nog te zwemmen.
Lekker eten in het Rest-eau-café!

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. Heel fijn dit te horen. Hopelijk tot snel!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik ga naar lago Kortrijk en vind het…

Ik ga naar lago Kortrijk en vind het spijtig dat daar geen douches zijn.

Besvarelse fra LAGO CLUB

Beste, dankjewel voor de review. We nemen dit zeker op, je mag ook steeds de douches beneden gebruiken.

Toffe club

Toffe club, goede service, toffe leden
Alleen jammer dat er geen nieuwe groepslessen bijkomen. Niets vernieuwends ...

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Ann, dankjewel voor je leuke review en complimenten. We geven je feedback omtrent nieuwe groepslessen zeker door aan de verantwoordelijke. Er is onlangs een nieuwe groepsles ReShape toegevoegd aan ons aanbod. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topclub met uitgebreid gamma groepslessen.

Lichte, luchtige en zeer goed ingerichte club met top of the bill cardio-toestellen, geavanceerd bio-circuit en een ongelooflijk ruim gamma aan groepslessen.
Het team is ervaren, zeer vriendelijk en enthousiast.

1. november 2021

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Carine, dankjewel voor je review en leuke complimenten. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg ons dan zeker via Facebook en Instagram. Tot binnenkort! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Dion.... herstel covid 19 trek je plan

eigenlijk 5 maar het biocircuit is mij veel te duur in prijs dus vandaar. maar wat de rest betreft is het meer dan ok , ik kom graag naar fitness en dat doet deugd. Dus op zich niets. te zeggen enkel. wat ik tof vind zijn de coachen die er nu zijn, jong van geest en kunnen heel goed om met alle leeftijden, prachtig een pluim waard.
Voor mezelf is het sociaal ook gezond moet je hebben vind ik.
voor mijn oefeningen is het ok ... ik herstel goed van mijn covid van 14 maart 2020 . Onderschat dit nooit.
je moet het tenslotte zelf doen ook.

Besvarelse fra LAGO CLUB

Dag Dion, dankjewel voor je review en leuke complimenten. We vinden het super dat je steeds geniet van een toffe sportsessie en een leuke babbel met onze coaches. Tot snel! Sportieve groetjes, Team LAGO CLUB Sint-Truiden

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.