Lagerby

1. Jeg fik hurtigt min vare. 2. Jeg havde ikke set, at jeg samtidig med købet automatisk blev koblet på et abonnement. Da jeg bagefter fik læst ordentlig på teksten udmeldte jeg mig inden fristen, o... Se mere

Svindel, de trækket fast hver måned 179 kr uden accept, og pludselig et stort beløb 5632 kr, uden jeg har købt noget. Har aldrig handlet hos dem, de trækker bare pengene på min konto, men nu bliver de... Se mere

Ja som mange andre så glemmer Lagerby klart at fortælle at de automatisk bruger vores detaljer til gentagne gange at snuppe kr 179 fra vores Kredit Kort, jeg har anmeldt dem for bedrageri. De svarer a... Se mere

Hej Lagerby Desværre ikke ok firma dog dette De har tilbagesendt et medlemskab kr 179,00 pr måned i 6 mdr. som jeg ikke vidste jeg var medlem af og dermed har de tilbagebetalt det hele . J... Se mere

1. Gavebutik

Lagerby er en medlemsklub, hvor du kan købe alle vores produkter til indkøbspris med gratis fragt.
Prøv Lagerby+ og køb til fast lav pris for kun 179 kr. /md.

Hurtig og billigt.

Hurtig og billigt.

Hej Sine

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du fandt vores service hurtig og billig. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Man bliver automatisk medlem af…

Man bliver automatisk medlem af firmaet, hvis du køber en vare hos dem. De nåede at hæve 179 kr på min konto 3 gange inden jeg opdagede det. Man skal selv opsige medlemskabet.ikke i orden.

4. september 2024

Besvarelse fra Lagerby

Tak for din kommentar og for at dele din oplevelse. Vi beklager dybt, hvis der har været forvirring omkring medlemskabet. Når du køber en vare hos os, tilbyder vi et Lagerby+ medlemskab, som giver adgang til rabatter og gratis fragt. Dette medlemskab inkluderer en 14-dages gratis prøveperiode, og det skal aktivt opsiges, hvis man ikke ønsker at fortsætte. Vi forsøger at gøre denne information tydelig både på hjemmesiden og i vores kommunikation.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe med at løse situationen. - support@lagerby.com

PAS PÅ ALLE MAND

PAS PÅ - FUP OG BONDEFANGERI !!!!!
Det, der foregår i dette firma er bondefangeri i højeste kaliber.
Jeg har oplevet præcis det samme som den anden “kunde” nedenfor beretter:

Jeg købte en billig dims for 22 kr
og i købsproceduren har LAGERBY åbenbart på en eller anden smart og uigennemskuelig måde- måde fået dig til at underskrive (!!!) at de kan trække kr 179,- på dit kort - ikke bare en gang - men HVER MÅNED!!!!!!!!

DE TRÆKKER DERMED 179,- D.kr. På DIN KONTO HVER ENESTE MÅNED!
Sender ingen bilag eller noget som helst info om det!!!! Trækker dine penge, og bliver ved - uden at du er informeret!
Utrolig ubehageligt at der findes sådan nogle SVINDELFIRMAER - der stjæler dine penge uden at du ved det!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA alene af denne grund!!!!
Og derudover, så var den “dims”, jeg købte for dkr.22,- slet ikke identisk med det, de annoncerede med!!!
Så HELT IGENNEM
FUP OG HUMBUK
PAS PÅ !!!!!!!
HOLD JER LANGT VÆK !!!!!!!!
Når du køber noget hos dem - så laver de en såkaldt plan - bag din ryg - om at
DU TRÆKKES KR. 179,- HVER ENESTE MÅNED EFTERFØLGENDE - bare så du ved det - uden at de fortæller dig om at det er det du skriver under på - når du betaler for din dims- eller når de efterfølgende TRÆKKER PENGE PÅ DIN KONTO!!!

27. september 2024

Hej Peggy

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår, at det har været frustrerende.

Når du køber et produkt hos os, bliver du tilbudt et Lagerby+ medlemskab, som giver adgang til at købe varer til indkøbspris og få gratis fragt. Dette medlemskab har en prøveperiode på 14 dage, hvor det kan opsiges uden omkostninger. Vi sender også en bekræftelse via e-mail.

Vi bestræber os på at gøre information om medlemskabet så synlig som muligt, både på produkt- og ordresiden, samt i vores kommunikation. Vi vil gerne hjælpe dig med at løse problemet, og vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning.
support@lagerby.com

Vi beklager, hvis der har været forvirring, og vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Spejlet bliver ved med at falde ned

Spejlet bliver ved med at falde ned. Sugekoppen holder Max. 30 min. så ligger den på gulvet!

19. september 2024

Hej Maybritt

Det er selvfølgelig meget beklageligt, at spejlet bliver ved med at falde ned.

Du er altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice. Så vil de hjælpe dig med evt. reklamation. support@lagerby.com

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Købt for 69,- incl levering som var…

Købt for 69,- incl levering som var hurtig, men på min konto er der trukket 179.-??????

Hej Claus

Tak for din besked.

Du har købt varen til medlemspris, som er 69kr.
Ved køb til denne pris følger et medlemskab, hvilket forklarer den ekstra trækning på 179,-. Dette beløb dækker medlemskabet.

Hvis du har brug for hjælp til at opsige dit medlemskab, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe på - support@lagerby.com

Bondefangeri

Man bliver, uden at det fremgår tydeligt (!), automatisk oprettet med et abonnement til en pris på 179 kr. pr. måned hos firmaet, når man første gang køber en "dims" til 29 kr.!!! Det er intet mindre end bondefangeri på højeste plan 😡 Måske står det på side 127 i handelsbetingelserne, men hvem gider at bruge tid på at nærstudere alenlange og meget godt skjulte "betingelser"?. Jeg er ikke imponeret, og hvis jeg kunne give -5 stjerner, så ville jeg gøre det til det fupfirma 😨 Jeg forstår ikke, hvordan de kan holde sig selv ud ☹

Hej Rolf

Vi er kede af, at der er opstået en misforståelse i forhold til medlemskabet. Når man køber en varer til medlemspris, er det inkluderet et medlemskab. Dette er gratis de første 14 dage og uden binding. Det er selvfølgelig også muligt, at købe til normalpris, uden medlemskab. Dette er oplyst på vores hjemmeside.

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Tænk at drive forretning sådan

Bondefangeri
At blive automatisk tilmeldt et abonnement er simpelthen flabet.

Jeg kan se de gør meget ud af at forklare herinde det selvfølgelig står på deres hjemmeside. Men det kræver jo så man finder den ene side derinde, hvor det står med småt.. For det er sjovt nok ikke noget de oplyser under et køb, eller oplyser på en mail. Man må sige de går stille med dørene og det lugter langt væk.

Jeg er rystet over man kan drive en forretning sådan. Håber folk holder sig langt væk fra at handle sådan et sted.
Jeg var desværre dum nok til at gøre det.

1. juni 2024

Hej Christoffer

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse.

Inden man tilføjer varen til kurven, fremgår det at prisen er til medlemspris og der er et medlemskab med. Det fremgår også at de første 14 dage er gratis.
Nedenunder dette står der, at man kan købe til normalpris. Dette er ikke skrevet med småt.

Vi tager selvfølgelig alt feedback seriøst, og derfor tager vi det med videre så vi også kan forbedre os.

hurtig levering

12. september 2024

Hej Kurt

Vi er glade for, at du er tilfreds og har haft en hurtig levering.

Hej Jette

Tak for din besked!

Vi er glade for at høre, at du har modtaget din pakke hurtigt. Vi sætter stor pris på din feedback!

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Hurtig levering, vare intakt og fungere som det skal :-)
Anne-Marie

20. september 2024

Hej Anne-Marie

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at varen kom frem intakt og fungerer som den skal. Det er altid vores mål at levere en god oplevelse.

Har lige opdaget

Har lige opdaget, at jeg siden jeg åbenbart har købt en ting hos jer i juli måned til kr. 49, har betalt 179 kr om måneden lige siden hvad jeg ikke var lar over !!!!. Penge jeg har betalt for ingenting. Jeg har IKKE meldt mig ind i noget, bare købt et eller andet jeg allerede har glemt hvad var. Slet mig som "medlem øjeblikkeligt!

24. september 2024

Hej Elin

Når man køber en varer til medlemspris, er der automatisk et medlemskab med.
De første 14 dage er gratis og uden binding.

Vi er kede af, at der er opstået en misforståelse omkring medlemskabet.

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

FUP firma med dårlig moral

Har ikke været opmærksom på at det var et medlemskab jeg blev medlem af. Har endt med at betale 1300 for et spejl der kun kostede 89kr. FUP firma

Hej Ingrid

Bondefangeri!!!

Bondefangeri!!!
Jeg har på intet tidspunkt set, eller fået oplyst, at det var et "medlemskab".
Købte 6 kaffekapsler til 32 kr. Og nu har de så trukket 179 kr på min konto for "medlemskab"
Og jo bevares, de gik hurtigt og smertefrit at blive "udmeldt" men mine 6 kapsler kostet mig så 211 kr og ikke 32 kr !!!!

Hej Daya

Vi er kede af, at der er opstået en misforståelse i forhold til medlemskabet.

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Varen var som forventet og der var også…

Varen var som forventet og der var også hurtig levering 👍

Hej Dorte

Mange tak for din tilbagemelding!

Det glæder os at høre, at varen levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback, og hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fin service

God oplevelse

16. september 2024

Hej Jette

Tusind tak for din tilbagemelding!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os! Hvis der er noget, vi kan hjælpe med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Meget hurtig levering

Hej Ingrid

Mange tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at leveringen var meget hurtig. Det er vigtigt for os, at vores kunder får deres varer hurtigt og problemfrit. Hvis du har brug for noget yderligere, står vi klar til at hjælpe dig!

En abonnement fælde

En abonnement fælde
Har købt en rulle til 39 kr, men kom i alt til at betale 700 kr, før jeg opdaget at der er knyttet et abonnement til. Det er en ren svindel og en fælde! Vil aldrig anbefale den firma, der deres intentioner er at svindle med egne kunder. Meget usmageligt

22. september 2024

Hej Irina

Vi er kede af, at der er opstået en misforståelse i forhold til medlemskabet.

Når man køber en varer til medlemspris, er det inkluderet et medlemskab.
Dette er gratis de første 14 dage og uden binding.
Det er selvfølgelig også muligt, at købe til normalpris, uden medlemskab.

Dette er oplyst på vores hjemmeside.

Hej

Tak for din henvendelse.

Det er selvfølgelig beklageligt, at du har modtaget en varer som er defekt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, med at finde en løsning.
For at kunne hjælpe dig, bedes du venligst kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe - support@lagerby.com

Dårlig,plat og lusket virksomhed

Dårlig,plat og lusket virksomhed
Dårlig,plat og lusket virksomhed. Man bliver snydt til abonnement når man laver en bestilling og det er et helvedes bøvl med at komme ud af igen.
KØB ALDRIG NOGET FRA DETTE FIRMA..

21. september 2024

Hej Lisbeth

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.
Det har ikke været vores intention at skabe besvær og forvirring.

Når man køber en varer til medlemspris, kommer der et medlemskab med. Dette er oplyst på vores hjemmeside. Medlemskabet er gratis de første 14 dage og uden binding.
Det er selvfølgelig også muligt, at købe til normalpris, uden medlemskab.