Lagerby

1. Jeg fik hurtigt min vare. 2. Jeg havde ikke set, at jeg samtidig med købet automatisk blev koblet på et abonnement. Da jeg bagefter fik læst ordentlig på teksten udmeldte jeg mig inden fristen, o... Se mere

Svindel, de trækket fast hver måned 179 kr uden accept, og pludselig et stort beløb 5632 kr, uden jeg har købt noget. Har aldrig handlet hos dem, de trækker bare pengene på min konto, men nu bliver de... Se mere

Ja som mange andre så glemmer Lagerby klart at fortælle at de automatisk bruger vores detaljer til gentagne gange at snuppe kr 179 fra vores Kredit Kort, jeg har anmeldt dem for bedrageri. De svarer a... Se mere

Hej Lagerby Desværre ikke ok firma dog dette De har tilbagesendt et medlemskab kr 179,00 pr måned i 6 mdr. som jeg ikke vidste jeg var medlem af og dermed har de tilbagebetalt det hele . J... Se mere

1. Gavebutik

Lagerby er en medlemsklub, hvor du kan købe alle vores produkter til indkøbspris med gratis fragt.
Prøv Lagerby+ og køb til fast lav pris for kun 179 kr. /md.

Opdaget lige jeg betaler for en…

Opdaget lige jeg betaler for en tilmelding 179 kr som jeg ikke har sagt ja til. Hvordan får jeg stoppet det.
Kan ik finde noget på firmaet.

18. oktober 2024

Hej Jannie

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så der kan komme styr på dit medlemskab. Du er velkommen til at skrive til os på support@lagerby.com

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Jeg har set der bliver trukket 1,79 kr…

Jeg har set der bliver trukket 1,79 kr på min konto, flere gange 😧 hvad er det? Kan simpelthen ikke passe, og hvordan får man det bragt til ende? Det har jeg aldrig prøvet før

16. oktober 2024

Hej Susanne

Du er velkommen til at skrive til os på support@lagerby.com

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Jeg fandt ud af at jeg var blevet…

Jeg fandt ud af at jeg var blevet medlem uden mit vidende, og der var blevet hævet 179kr i 3 mdr. da jeg klagede over dette dik jeg fin behandling og de returnerede beløbene. Ret god stil!

14. oktober 2024

Hej Tina

Vi er glade for, at vi har kunne finde en løsning og at vi har kunne imødekomme din henvendelse tilfredsstillende.

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Jeg har købt en vare hos jer…ordrenr

Jeg har købt en vare hos jer…ordrenr. JMJSX6AX og der blev jeg åbentbart indmeldt. Fra dags dato 11.10.2024 ønsker jeg ikke at være medlem mere og vil heller ikke betale mere. Kan ikke finde andre steder at skrive det uden jeg kommer igennem indmeldelses delen igen.
Mvh Vibeke
PS. Ville være glad for tilbagebetaling af det der er trukket

11. oktober 2024

Hej Vibeke

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har brug for hjælp til dit medlemskab, på support@lagerby.com

Refundering

Lagerby refunderede en trækning fra min konto efter en rykker. Derfor giver jeg 3 stjerner. Mit abonnement er opsagt, og lagerby skal ikke forvente flere indkøb via deres portal.

10. oktober 2024

Hej Torsten

Tak for din feedback.

Vi forstår din frustration over situationen.

Vi er glade for, at refusionen blev gennemført, men vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Din opsigelse er selvfølgelig registreret, og vi respekterer din beslutning.

Hurtig
Levering
Og fint produkt

2. oktober 2024

Jeg fik pengene retur

Jeg blev ufrivilligt medlem, fordi jeg var uopmærksom. Jeg kontaktede Lagerby, medlemskabet blev ophævet, og efter få dage fik jeg de to gange 179 kr, jeg havde betalt i medlemsskab retur.

10. oktober 2024

Hej Karen

Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe dig og at pengene var hurtigt retur hos dig.

Tak for din feedback

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Hvis du har brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os!

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Alt er fint og levering var i en okay…

Alt er fint og levering var i en okay tid

1. oktober 2024

Hej Mario

Tak for din tilbagemelding!

Vi er glade for at høre, at alt er fint, og at leveringen var i en acceptabel tid.

Skulle du få brug for yderligere hjælp eller have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Hurtig levering. Varen kom ca. 1 uge før der var skrevet 👍👍

2. oktober 2024

Hej Charlotte

Mange tak for din feedback! Det er skønt at høre, at du modtog din vare hurtigere end forventet. Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, står vi altid til rådighed.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. God service og hurtig levering. Puden jeg købte er rigtig god. Alt i alt en god oplevelse.

1. oktober 2024

Hej Lone

Mange tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med vores service, hurtige levering og puden, du købte. Det glæder os, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Hej Kjeld

God oplevelse

Nemt og hurtigt - hhv bestilling og levering

Hej Linda

Tak for din tilbagemelding!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem bestillingsproces og hurtig levering.

Hej Leif

Tak for dine 5 stjerner og din tilbagemelding!

Snyd !! Ikke køb herfra

Ikke køb herfra !! Jeg er blevet snydt. Jeg som mange andre har kun købt 1 vare og står nu til at skulle betale 179 kr om måneden, fordi at man bliver fanget i et abonnement.. det står IKKE tydeligt nogen stedet. Så lad være med at købe herfra, de prøver at syde en

5. oktober 2024

Hej Elinborg

Når man køber en varer hos os til medlempris, følger der automatisk et medlemskab med. Dette fremgår på hjemmesiden, ved knappen "Tilføj til kurven"

Det er også muligt at købe varen til normalpris uden medlemskab.

Medlemskabet er gratis de første 14 dage, og selvfølgelig uden binding.

Siddepude

1. Jeg fik hurtigt min vare.
2. Jeg havde ikke set, at jeg samtidig med købet automatisk blev koblet på et abonnement. Da jeg bagefter fik læst ordentlig på teksten udmeldte jeg mig inden fristen, og modtog efterfølgende en bekræftelse herpå. Altså ok behandling fra firmaets side👍☺️

Hej Ingrid

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du hurtigt modtog din vare og at du havde en god oplevelse med vores håndtering af dit abonnement.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og får den nødvendige information, og vi er glade for, at alt blev håndteret korrekt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Leveret på kun to dage

Leveret på kun to dage. Fint og funktionelt produkt

30. september 2024

Hej Mimi

Mange tak for din feedback!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og produktets funktionalitet.
Det glæder os, at alt lever op til dine forventninger.

Bedste hilsner, Pernille, Team Lagerby

Varerne var som de var lovet og hurtig…

Varerne var som de var lovet og hurtig forsendelse.

Hej Gylna

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at varerne levede op til dine forventninger, og at du oplevede en hurtig forsendelse.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Meget tilfreds!

Varen, levering og service helt i top!

Hej Pia

Mange tak for de pæne ord!

Vi er glade for, at du er tilfreds med både varen, leveringen og servicen.

Det betyder meget for os at levere en god oplevelse til vores kunder.