1. Jeg fik hurtigt min vare. 2. Jeg havde ikke set, at jeg samtidig med købet automatisk blev koblet på et abonnement. Da jeg bagefter fik læst ordentlig på teksten udmeldte jeg mig inden fristen, o... Se mere
Svindel, de trækket fast hver måned 179 kr uden accept, og pludselig et stort beløb 5632 kr, uden jeg har købt noget. Har aldrig handlet hos dem, de trækker bare pengene på min konto, men nu bliver de... Se mere
Ja som mange andre så glemmer Lagerby klart at fortælle at de automatisk bruger vores detaljer til gentagne gange at snuppe kr 179 fra vores Kredit Kort, jeg har anmeldt dem for bedrageri. De svarer a... Se mere
Hej Lagerby Desværre ikke ok firma dog dette De har tilbagesendt et medlemskab kr 179,00 pr måned i 6 mdr. som jeg ikke vidste jeg var medlem af og dermed har de tilbagebetalt det hele . J... Se mere
Lagerby er en medlemsklub, hvor du kan købe alle vores produkter til indkøbspris med gratis fragt. Prøv Lagerby+ og køb til fast lav pris for kun 179 kr. /md.
65 London Wall, EC2M, London, Storbritannien
HOLD JER VÆÆÆK!!!
De har trækket 179 kr fra min konto i 10 måneder, uden at jeg har været opmærksomme på det! Jeg har aldrig bestilt et medlemskab hos dem og har hverken oprettet en konto!!!
Det er virkeligt noget fusk, man bliver automatisk meldt ind i en kundeklub, hvor man så betaler et månedsligt abonnement og hvis man ikke lige tager sig tid til at læse deres bekræftelsesmail, og får det afmeldt inden 14 dage betaler man 179kr om måneden for at være medlem!!
Hold jer langt væk
de har stjålet 1611kr fra mig fordi jeg købte en produkt over facebook, en blender til 99kr.
Man tilmelder sig åbenbart et abonnement uden at det TYDELIGT FREMGÅR!!!
Rent bondefangeri.
Har bedt dem tilbagebetale det fulde beløb der er trukket fra min konto!!!
Ingen kontaktmuligheder. Siden er lukket ned. Men pengene tager de fortsat. Det er ganske enkelt et usmageligt firma.
Jeg har gennem utalige gange forsøgt at komme i kontakt med firmaet LAGERBY. De hæver fortsat beløb på vores konto, og vi ønsker fortsat at stoppe abonnement
Det er ikke god service ikke at kunne komme i kontakt med firma
Jeg ønsker oplyst hvordan man melder sig ud af Lagerby
Mvh
Lilian
Hej kan ikke forstå at i trækker 179 kr fra min konto har aldrig bestilt et medlemskab hos jer jeg vil gerne opsige mit abonnement
Jeg ville gerne have opsagt mit abonnement hos jer men det sker aldrig jo for jeg ikke komme ind på det og jeg synes det er for dårligt at man ikke bare kan gøre det normalt
jeg ved ikke hvorfor i har fortaget en hævning på min konto i 4 mdr. jeg har ikke fortaget noget køb hos jer og har kigget mine mails igennem og der er ingen mail fra jer af og siden jeg har fundet ud af dette har jeres side været nede i den sidste mdn´s. tid og jeg har sendt jer en mail for en mdn. siden og har intet svar fået retur så jeg venter stadig på en forklaring
Hvordan kommer jeg i kontakt med Lagerby, når firmaet er opløst??? Jeg har åbenbart samme problem som flere af jer og har fået påduttet et medlemsskab.
Action Fraud - Lagerby LTD har flere gange trykket beløb på 179kr.-sidst 30/12-24. Jeg har aldrig tegnet et medlemskab hos dem. Kan heller ikke få fat i dem på mail eller tlf.
Har meldt dem hos deres registrering selskab, som anbefaler at melde dem til Action Fraud - 0300 123 2040 og det vil jeg gøre.
Jeg har opdaget jeg bliver trukket 179 kr hver mdr har ikke været klar over det var et medlemskab det var ikke tydeligt ved mit køb til 39 kr .
har skrevet til jer at mit medlemskab skal ophøre men får ikke svar fra jer og kan ikke komme på jeres hjemmeside den melder fejl hver gang.
Fup og svindel. Efter deres bevidste fusk med “medlemsskab” trækker de hver måned abonnementet, men de er sjovt nok ikke til at kommer i kontakt med, vender ikke tilbage på henvendelser og nu er deres hjemmeside ikke tilgængelig. Svindel og bedrag.
Dette firma er et svindelforetagende. Den 4 oktober 2024 købte jeg en vare til 39kr og jeg er først nu blevet opmærksom på at der i oktober, november og december er blevet trukket 179kr på min konto. JEG HAR ALDRIG tilmeldt mig noget for hvilket dette beløb er trukket.
Jeg jan ikke huske hvad det luge var jeg købte i oktober eller hvor men der står “Lagerby London” på transaktion detaljerne fra banken.
Det de gør er at de misbruger dine kortoplysninger til trække beløb du aldrig har godkendt og for ingen ting
Jeg må åbenbart have købt en vare og ufrivilligt blevet medlem. Jeg kontaktede firmaet som ikke kan finde ud af hvem jeg er til trods for at de har trukket 179 kr. i tre måneder. Er nu nødt til at spærre min konto i banken da de beder om at få mine kontaktoplysninger for at kunne finde frem til hvem jeg er. Jeg har selvfølgelig ikke oplyst oplysningerne.
Hvordan kommer jeg i kontakt til Lagerby?
Kan ikke finde noget på nettet som virker 😩
jeg har betalt 179 kr om måneden , til noget jeg ikke viste jeg var medlem af, det kan da umuligt være lovligt. jeg har aldrig bedt om at blive medlem, og kan ikke engang huske om jeg har købt moget ved dem... det er absolut ikke ok hilsen gitte grarup
Hvad er det for noget fup medlemsskab, man kan ikke få kontakt til dem.
Jeg har ikke bedt om medlemsskab.
De har trukket 179 kr fra mig de sidste 3 mdr.
svindlere
Jeg har lige opdaget, at I hver måned siden juli 2024 har trukket 179 kr. fra min konto, altså at I har oprettet et abonnoment i mit navn uden at jeg har været klar over det. Jeg er ikke engang klar over om jeg overhovedet har været kunde hos jer da jeg ikke har modtaget noget som helst på mail fra jer - dét er bondefangeri. Jeg kræver at få mine 1074 kr. tilbage, ellers føler jeg mig nødsaget til at involvere politiet og min bank, da dette er ekstremt mange penge for mig. Så I får her en chance for at rette op. Jeg kan se på trustpilot at jeg bestemt ikke er den eneste, det er simpelthen ikke i orden. Det er umuligt at få kontakt til jer, jeres hjemmeside er nede, jeres mail er nede.
Jeg afventer svar.