Jeg skulle have farvet håret helt lyst, men endte med at ligne Rødhætte. Meget skuffende oplevelse. Salonen har rakt ud for, at ville se mit hår igen og evt farve det om, men efter at have talt med... Se mere

Har kun gode oplevelser hos Lækker. Har været hele møllen rundt i Rødovre. Laser hos Laura, PMU hos Nanna, Hår og spraytan hos Becky og Negle hos Vicky, og alle pigerne får min varmeste anbefaling. Fa... Se mere

Skal man have 1 Klasses service, så skal man besøge Salon Lækker! Utrolig sød personale der yder en professionel behandling. Speciel Nicoline er en kvinde, der ved hvad hun laver. Hun har ordnet mi... Se mere

Jeg vil i aller højeste grad anbefale Lækker Rødovre. Skønt smilende og venligt personale, professionelle men stadig dejlige afslappende. En salon hvor der er plads til en masse smalltalk hvor man s... Se mere

1. Skønhedssalon

🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

God oplevelse

Fik lavet de smukkeste negle hos Salon lækker i Rødovre, Vicki som lavet dem er sååååå dygtig ♥️💅

10. oktober 2023

Dejligt at høre ☺️

Dårlig oplevelse

Jeg havde hørt, det var en super god negleklinik.
Desværre gik to af mine negle i stykker efter mindre end en uge og en til faldt simpelthen af ugen efter.
Jeg vil ikke anbefale dette sted.

23. august 2023

Kom Glad

Jeg er kommet i Lækker på Frederiksberg i en del år efterhånden..
Jeg får både lavet Shellac og spraytan behandlinger af Julie..
Hun er så sød og sjov og hyggelig at være sammen med.

Jeg har også fået lavet frisør behandlinger et par gange af de søde frisører.

Jeg kan kun anbefale Lækker.

Tak for jer.

12. september 2023

Jeg har fået 5 spraytan behandlinger af…

Jeg har fået 5 spraytan behandlinger af Nikita på Frederiksberg, og det har været den smukkeste tan hver gang! Jeg får spraytan clear og jeg er dybt afhængig af den “metode”. Den er SÅ Flot, naturlig OG den smitter ikke af på F.eks hvidt tøj. Jeg synes der er god stemning i salonen og Nikita er super flink og sød til at guide en. Jeg får aldrig lavet spraytan andre steder igen. Kun ros herfra 😊🤩

25. august 2023

Tak for de søde ord ☺️

Dygtig og professionelle til deres arbejde

Har for første gang fået lavet extensions, farve af hår og spraytan i Salon Lækker, og det kan helt klart anbefales.
Fik en god vejledning i pasning og pleje af håret, som ikke er til at misforstå. Farvning af håret ramte lige præcis plet. Spraytan valgte jeg en dejlig let glød. Sommeren er lige blevet forlænget med dejligt hår og lækker tan, takket være Salon Lækker.
Kommer helt sikkert tilbage ❤

1. august 2023

Lækreste Tan på Amager❤️

Jeg bliver ofte Spraytannet og ALTID ved Salon Lækker på Amager. Det er gerne søde Julie som gør mig lækker og jeg har altid kun været tilfreds og fået den flotteste farve. Lækker på Amager er mit favorit sted og man ved det er kvalitet man får fra de sødeste og dygtigste mennesker som kan deres håndværk og så er der altid bare en god stemning hvor man bliver taget i mod med smil ligeså snart man træder ind af døren❤️

10. august 2023

Dejligt at høre 😍

Bianca er ultimativt den bedste tanner

Bianca er ultimativt den bedste tanner. Hun har igennem flere år tannet mig og resultatet er ⭐️⭐️⭐️ hver gang. Stor ros til Bianca.

17. august 2023

Besvarelse fra Lækker

Mange tak for de søde ord 🙏☺️

Jeg bliver simpelthen nødt til at…

Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive en anmeldelse, da det har været den absolut BEDSTE oplevelse hos Julie på Amager. Fantastisk service og den bedste tan, jeg til dato har fået. Tak tak tak og vi ses snart igen!

10. august 2023

Dejligt at høre 😊 Giver straks rosen videre

En sikker vinder..

Jeg fik endnu en gang en spraytan af Bianca og negle af Julie, på Frederiksberg. Har fået den flotteste kulør og jeg ligner igen en der lige er kommet hjem fra 2 ugers ferie🥰 Min kulør matcher nude vildeste Barbie negle, det ser simpelthen så godt ud, bare wow! Udover det er de altid super søde og serviceminded, virkelig et lækkert sted😍❤️

18. august 2023

Besvarelse fra Lækker

Tak for idag ☺️❤️ og de rosende ord

God weekend 😊

Spraytan

Jeg har prøvet spraytan mange steder, hvor jeg er kommet ud med dårlige resultater, indtil jeg fandt Bianca fra Lækker Frederiksberg. Hun er simpelthen så dygtig og professionel. Hun er så god til at lave en perfekt farve til mig, og farven lægger altid helt perfekt, nu har jeg brugt hende en del gange, og jeg har aldrig nogle skjolder, striber, huller eller andet i farven. Jeg kører gerne de 30-40 min, for der ved jeg at jeg kommer ud med den flotteste spraytan.

7. april 2023

Dejligt at høre ☺️.

Og Tak for idag 🙏

God weekend

KÆMPE ANBEFALING! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg fik for over 2 måneder siden lavet hår extensions i salon lækker på Frederiksberg ved nikita. Jeg har aldrig haft extensions udover clips før. Håret er i den lækreste kvalitet, og fremstår fuldstændig ligeså lækkert og blødt som da jeg fik det sat på. I dag fik jeg farvet min bund (hel farve) hos Nicoline samt rykket mine extensions op, og resultatet blev over alt forventning! Jeg er platin blond, min egen hårfarve er forholdsvis mørk, og meget svær at få så lys som jeg gerne vil have den. Jeg har fået afbleget mit hår siden jeg var 15 år, jeg kan efter utallige oplevelser samt mange års erfaring sige at det aldrig har lykkes nogen frisør at få min bund så lys/hvid som det lykkedes Nicoline at få den. Jeg er ovenud tilfreds og lykkelig for resultatet!

Min roommate som har kendt mig i 10 år, havde følgende reaktion da jeg kom hjem efter mit besøg hos salon lækker:

“HOLD DA OP! Hvordan i alverden er det lykkes dem at få dit hår så hvidt?”

Jeg ved simpelhen ikke hvad Nicoline har tryllet med, men det har i den grad virket!

Kæmpe anbefaling til salon lækker på Frederiksberg, samt stor anbefaling af både Nicoline og Nikita. I sandheden en 5 stjernet oplevelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11. august 2023

Besvarelse fra Lækker

Tusind tak for de fine ord 🙏
Dejligt at høre ☺️

Rigtig god weekend

Har idag fået både farvet bryn og…

Har idag fået både farvet bryn og vipper m. Lashlift af den søde Mille.
Jeg er utrolig godt tilfreds og kommer absolut retur når det er tid igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. august 2023

Dejligt at høre ☺️ God aften til dig

Tusind tusind tak

Tusind tusind tak

Jeg kommer til Nicoline på Frederiksberg.
Mit hår er ødelagt og i flere forskellige farver. Jeg har ikke læst på godt nok på hjemmesiden og ikke bestilt det rigtige til mit hår og ikke bestilt tid nok.

Nicoline forbarmer sig over mig, guider/råder mig og bruger den tid på mig, som skal til for at lave et fantastisk resultat.

Det har virkelig været en rigtig god oplevelse og lige hvad jeg havde brug for.

Så igen Tusind tak Nicoline ❤️

4. august 2023

Dejligt at høre 🙏☺️

Et scoop at få ansat Josefine

Jeg er en kræsen kunde, der gerne vil have at kvalitet og pris hænger sammen, og at folk der arbejder i et servicefag er serviceminded og imødekommende. Jeg har fundet mit match med københavns dygtigste negleteknikker, Josefine. Hun er dygtig, perfektionistisk, empatisk samt både meget moden og dygtig af hendes ellers unge alder. Jeg kan varmt anbefale Josefine, det er som at bruge tid med en god veninde, da hun altid spørger oprigtigt interesseret ind til både ens liv og ønsker til neglelook. Som bonusinfo er jeg så glad for Josefine, at jeg har fulgt hende fra hendes tidligere arbejdsplads, der ligger 5 minutter x 2 på cykel fra min bopæl på Frederiksberg, til nu at bruge 30 minutter x 2 på at cykle til Amager hver 3. uge - så glad er jeg for hendes professionalisme og person. Derfor: 5 ud af 5 stjerner.

28. juli 2023

Tal for de søde ord ☺️ God weekend