Jeg skulle have farvet håret helt lyst, men endte med at ligne Rødhætte. Meget skuffende oplevelse. Salonen har rakt ud for, at ville se mit hår igen og evt farve det om, men efter at have talt med... Se mere
Har kun gode oplevelser hos Lækker. Har været hele møllen rundt i Rødovre. Laser hos Laura, PMU hos Nanna, Hår og spraytan hos Becky og Negle hos Vicky, og alle pigerne får min varmeste anbefaling. Fa... Se mere
Skal man have 1 Klasses service, så skal man besøge Salon Lækker! Utrolig sød personale der yder en professionel behandling. Speciel Nicoline er en kvinde, der ved hvad hun laver. Hun har ordnet mi... Se mere
Jeg vil i aller højeste grad anbefale Lækker Rødovre. Skønt smilende og venligt personale, professionelle men stadig dejlige afslappende. En salon hvor der er plads til en masse smalltalk hvor man s... Se mere
🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.
Smallegade 37, 2000, Frederiksberg , Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg fik lavet extensions for første gang hos Salon Lækker.
Jeg blev mødt af virkelig søde og imødekommende kvinder, som svarede på alle mine begynder spørgsmål og sørgede for at jeg havde en god oplevelse.
Resultatet er helt fantastisk flot.
Jeg vil klart anbefale Lækker :)

Besvarelse fra Lækker
Super flot salon, hvor man føler sig velkommen. Jeg skulle have frisket mine rødder op, og få Extensions for første gang, og jeg er så glad for resultatet! Jeg fik det lavet af den sødeste Nicoline, og det var en rar oplevelse fra start til slut, og jeg er så lykkelig for mit hår! Her vil jeg helt klart anbefale at komme ind, om man så bare skal have farvet hår, eller den store tur med extensions ☺️ Jeg glæder mig til at komme igen:)

Besvarelse fra Lækker
Har fået lavet extensions hos Lækker i snart et år, og har altid været super tilfreds med resultatet. Medarbejderne er altid hjælpsomme, søde og virkelig dygtige til deres arbejde! Kæmpe anbefaling! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Mest serviceminded og dygtig personale med høj kvalitet i alt hvad de laver! Kæmpe anbefaling ❤️
Jeg har fået lavet spray tan en del gange hos Bianca og er yderst tilfreds med resultatet hver evig eneste gang!
Har du ikke fået lavet spray tan før, vil jeg give en kæmpe anbefaling til at få det gjort hos Bianca.
Bianca forklare og guider en utrolig behageligt gennem behandlingen!
Tusind tak for altid god service!

Besvarelse fra Lækker
Jeg har fået det lækreste hår og den sødeste og sjoveste behandling i lækker amager og derudover kom jeg og fik min første spray tan hos bianca for 13 år siden på Frederiksberg og ingen anden har nogen siden kunne hamle op med det, nu er jeg flyttet til herlufmagle , men jeg køre glædeligt i til de dejlige tøser på Frederiksberg til min tan når jeg skal til noget hvor den hvide farve bare ikke spiller ❤️🫶🏻 så kæmpe anbefaling her fra louise nissen

Kæmpe anbefaling!
Jeg er i den grad kommet i overgangsalderen og håret er blevet tyndt, slidt og de grå hår kommer frem :(
Hos lækker har de sørget for at jeg er blevet så fin og stolt af mit hår igen. Jeg har fpåe Extensions og farvet mit hår! Ser SS naturligt ud :) Er mega glad og bliver en fast kunde. Tusind tak :)

Besvarelse fra Lækker
Jeg får de smukkeste lækreste vipper hos Salon lækker på Amager ( ekstra plus er de holder meget længe)
Jeg elsker og komme ind af deres dør for humøret er altid i top og man blir taget varm imod af de dygtige og søde medarbejdere.
Hvis du vil have super flotte vipper, en flot lækker kulør, flotte negle eller extensions, så vil jeg klart anbefale Lækker - både på Amager og på Frederiksberg! De kan det hele og jeg er vild med det! Personalet er utrolig søde og hjælpsomme med at guide en til at bruge af de rigtige produkter til både krop og hår. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så gør det næste gang du liiige skal være lidt ekstra lækker!
Den bedste salon! Får lavet mit hår hos salon Lækker, jeg får altid lavet extensions med deres håndsyet trendser. Jeg får lavet rykning hver 6-8 uger og jeg kan slet ikke undvære det :-) Jeg kan give mine bedste anbefaleringer til Lækker!
Mega søde medarbejder, høj kvalitets arbejde og service!
Var nede og få lavet en spray tan og det blev så smukt holdbar heden er fantastisk.
Personalet så venlige sjove og imødekommende.
Kan helt klart anbefales
Thea ordner mit hår og vipper, hun er virkelig dygtig og passioneret for sit håndværk
👍👍
Stemningen i salonen er også altid god og man kan mærke de ansatte befinder sig godt i Salon Lækker

Besvarelse fra Lækker
Dygtige frisører og god betjening. Så lige en få extensions og en eller anden behandling, der efterfølgende lignede en der reklamerede for shampoo, mens jeg selv blev klippet.

Besvarelse fra Lækker
Fantastisk oplevelse! Jeg gik derfra med et kæmpe smil på læben og samtidig meget tilfreds..

Besvarelse fra Lækker
Jeg vil klart anbefale salon lækker til alle jeg kender! De er super søde og imødekommende, jeg havde en vildt god oplevelse hos dem. Kæmpe anbefaling herfra!
Bedste sted indenfor skønhedsbrancen, jeg får både lavet vipper, negle, bryn, spraytan og ordnet hår hos Lækker og de er dygtige til deres fag. der er altid god stemning i butikken og jeg elsker den måde de møder deres kunder. Jeg kan kun anbefale lækker, jeg er altid glad når jeg går der fra

Besvarelse fra Lækker
Jeg fik sat extensions på hos klinikken på Frederiksberg. Jeg brugte godt og vel 5000,- på hår og deres produkter. Håret var i så dårlig kvalitet! Håret røg af i totter og var så kruset, uanset hvor meget jeg plejede det. På trods af jeg plejede håret med produkter fra deres egen salon. Jeg kørte derind fra Ringsted 2-3 gange forgæves, da de ville se på håret. De gav mig hverken penge retur, eller muligheden for at få påsat nyt hår. Chefen prøver at spidse mig af med at jeg havde ødelagt håret, på trods af deres pleje vejledning (som jeg fulgte til punkt og prikke). De har på ingen måde imødekommet mig som kunde, deres kundeservice er elendig, de lyver og snyder hvor de kan. Jeg har heldigvis fået vurderet håret hos 5 andre klinikker, og håret var i så dårlig kvalitet, at det bare skulle smides ud! Det var 5000+ kr der er smidt ud af vinduet. Det er simpelthen ikke i orden! Derudover var de så ubehagelige mennesker, de imødekommede ingen af deres kunder med smil eller et velkommen. De er så arrogante, hvilket er møg synd taget deres rygte i betragtning. Jeg vil aldrig anbefale dem til nogen! NUL stjerner herfra 👎🏼

Besvarelse fra Lækker
De er så søde og går altid glad og tilfreds der fra 😍😍
Fik lavet flotte negle af Nuria på Amager - Fransk manicure
En sød frisk pige og vi talte Engelsk,dansk og spansk 🤩