Først og fremmest er varerne af høj kvalitet - pivfriske, også når de har kørt turen fra Nordjylland til Vestsjælland. Og de leveres dagen efter bestillingen. Men - næsten lige så vigtigt - serviceniv... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kystfisken er morgenfanget fisk leveret inden spisetid.
Strandby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Min bestilling var jomfruhummerhaler , hummerbisque og kulemule. Brugte et par opskrifter inde på hjemmesiden…Det blev til super lækkert aftensmad.
Dejligt at lave mad med så friske råvarer

Besvarelse fra Kystfisken.dk
Stor hjælpsomhed ved behagelig og humoristisk tlf.samtale + en gave😋

Besvarelse fra Kystfisken.dk
Friske lækre fisk og skaldyr. Hurtig levering, og det bedste udvalg. Kan varmt anbefales. 😊

Besvarelse fra Kystfisken.dk
Jeg bestilte tre laksesider til levering onsdag.
Tirsdag blev jeg informeret om, at leveringen blev udskudt til torsdag, da den modtagne laks ikke levede op til deres kvalitetskrav – hvilket jeg ser som meget professionelt.
Som en ekstra service blev leveringen gjort fragtfri.
Jeg modtog tre store, friske og flotte laksesider, som var klar til brug og nu ligger i fryseren til bl.a. sushi, laksebøffer eller thaimad.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – fuld tilfredshed herfra.

Besvarelse fra Kystfisken.dk
meget hurtig ekspediton, fint emballeret. Og smagte
iøvrigt dejligt. frisk
blev leveret som lovet dagen efter og stod udenfor
hoveddøren. en frisk og lækker fisk.

Besvarelse fra Kystfisken.dk
Fra Kystfisken er fisken bare frisk. Kort vej fra kutter til levering sikrer at fisken ikke er blevet "flad og slap" som supermarkedsfisk. De får min anbefaling.

skønne friske fisk leveret til døren til tiden <3

Besvarelse fra Kystfisken.dk
Bare det mest friske og lækre fisk. Delikat pakket med masser af is. Intet at klage over.
Frisk fisk , hurtig levering og fair pris. Og mængden var god.
Det er bare så skønt at pakke så frisk fisk ud. Jeg er aldrig blevet skuffet over pakken fra Kystfisken
Altid flot kvalitet og perfekt levering til tiden
Super fin og frisk fisk bragt til døren på nøjagtig det tidspunkt som annonceret :-)
Fantastiske vare. Altid super leveret med is.
Stenbidderrognen var helt perfekt .
Vil gerne fremhæve de forskellige typer fisk jeg har købt som god kvalitet

Besvarelse fra Kystfisken.dk
Altid friske varer. Glæder os til at nyde rejer og stenbidder rogn med et glas kold hvidvin
Jeg kan fremhæve følgende:
- klar og hurtig kommunikation
- levering lige til døren 24 timer efter
- laksesider af højeste kvalitet til rimelig pris.
Indgået parforhold for resten af livet 🥴
Frisk og lækker lige til at spise
Prisen var også i orden.