Kystfisken.dk Anmeldelser 3.608

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.181 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkternes høje kvalitet, især friskheden af fisken, og den hurtige levering, ofte allerede dagen efter bestilling. Mange fremhæver også den fremragende kundeservice, hvor personalet er hjælpsomt og imødekommende, selv ved ændringer i ordrer. Dog var nogle kunder utilfredse med leveringspræcisionen, hvor varer ankom for sent eller ikke blev placeret som anvist. Enkelte oplevede også problemer med beskadigede muslinger eller rygben i fileter, og der var tilfælde, hvor en chauffør virkede stresset.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet. Kunder roser den friske fisk, der ofte beskrives som... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvaliteten. Kunderne fremhæver konsekvent den friske og... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv. Kunder roser den hurtige og præcise levering, ofte med friske... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange nævner den gode betjening, hurtige levering til aftalt... Se mere

Order

Anmeldere nævner positiv feedback om bestilling. Kunder fremhæver, at det er nemt at bestille, og mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Først og fremmest er varerne af høj kvalitet - pivfriske, også når de har kørt turen fra Nordjylland til Vestsjælland. Og de leveres dagen efter bestillingen. Men - næsten lige så vigtigt - serviceniv... Se mere

Alle mine oplevelser har været gode (specielt hurtig levering og høj kvalitet), men forleden oplevede jeg en flot service fra Kenneth. Jeg havde ved en fejltagelse fået bestilt 12 stk. laks i stedet f... Se mere

Kvaliteten er upåklagelig - og dejligt at alle ben er skåret fra. Jeg bad om at pakken blev stillet i gårdhaven via app til udbringer, hvis jeg ikke var nået hjem - desværre stod pakken ved min hoved... Se mere

4,8

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Alt forløb uden problemer

Køb, betaling, levering, alt forløb uden problemer.

6. maj 2026

Hejsa

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at det hele forløb som det skulle:)

Frida, Kystfisken

Dejlig frisk fisk af høj kvalitet

Dejlig frisk fisk af høj kvalitet. Leveret lige til døren.

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det hele var lige som det skulle være.

Gode friske varer.

Gode friske varer.
Hurtig og præcis levering.
Kan kun anbefales.

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtige glade for, at du er tilfreds med det hele:)

Gode tilbud

Gode tilbud, god kvalitet og hurtig levering. Køber stort og fryser ned, selv efter optøning er kvaliteten helt i top. Kan varmt anbefale kystfiskerne. Køber kun min fisk der.

Hej Maria

Det er super dejligt at høre, at du er tilfreds med det hele. Mange tak for din anmeldelse:)

Frida, Kystfisken

Kvaliteten af laks er perfekt

Kvaliteten af laks er perfekt. Bare ærgerlig at chafføren ikke sætter min vare som jeg tydelig har beskrevet. På hyndeboks ved hoveddør. Den blev sat bagved min havelåge, æv. Så måtte ringe til min nabo som tog den ind. Sig til budbringeren, at de skal læse hele teksten. Det er anden gang. Bestiller gerne en anden gang, for varerne er det vigtigske. Mange hilsner Merete Willerup

Hej Merete

Tak for din anmeldelse. Super godt at høre, at laksen er lige som den skal være. Og tak for feedback omkring levering - det tager jeg med videre:)

De flotteste hummerhaler

Jeg har aldrig fået så flotte jomfruhummer haler som dem, jeg modtog i lørdags - virkelig flotte, friske og velsmagende.

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at kvaliteten levede op til alt det, de skulle:)

Førstegangskøber

Førstegangskøber: meget fin behandling - og rigtige fine fisk og lækker hjemmelavet remoulade. Super levering og til tiden.

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at det er den oplevelse du har fået - uanset om man er førstegangskøber eller ej. Jeg vil rigtig gerne give dig en god oplevelse af Kystfisken.

Du er meget velkommen til at kontakte os privat, så kan jeg se nærmere på det:)

Som ovenstående

Dejlig fisk og fin levering,

Hej Vibeke

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at både fisk og levering var som det skulle være:)

Friskt og läkkert

Hej

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det var lige som det skulle være:)

Frida, Kystfisken

Vi har haft luksus middag med…

Vi har haft luksus middag med hummerhaler og i dag dejlig makrel Det er det bedste vi ved.. indbagt torsk er dejlig hurtig og nem hvis man har travlt
Kystfiskerne kan varmt anbefales

Hej Liv

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alting var lækkert og velsmagende:)

Dejlig lakseside

Hej Inger

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at laksen levede op til forventningerne:)

Frida, Kystfisken

Altid god kvalitet til en god pris samt…

Altid god kvalitet til en god pris samt hurtig levering med angivelse af cirka tidspunkt. Meget tilfreds endnu engang😀

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Super dejligt at høre, at det hele var som det skulle være. Vi er glade for, at du har valgt os endnu engang:)

God oplevelse

God oplevelse. Fin frisk fisk
Smagte skønt.

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt friskheden og smagen var lige som det skulle være:)

Prisen og kvalitet

Prisen, levering til tiden og damn en kvalitet :-)

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse. Super dejligt at høre, at du var helt tilfreds med det hele:)

Frida, Kystfisken

Alt er perfekt: råvarer, levering og service!

Meget, meget fine råvarer til en rimelig pris. God dialog med Kystfisken.
Leveret som aftalt.
Meget positiv oplevelse.

Hej

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at det var en god oplevelse:)

Prima varer

Altid gode tilbud og hurtig levering.

Hej Harald

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med det hele:)

Frida, Kystfisken

Fisken var rigtig dejlig men kassen…

Fisken var rigtig dejlig men kassen lugtede for meget af fisk

Hej Lene

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre fisken var dejlig, hvilket også tyder på at den var helt frisk. Kassen skulle gerne dufte af hav og fisk, det indikerer friskheden, da det også er det ønsker at levere:)