Super content over Kwadro ramen en deuren. Vanaf het eerste contact op de BIS Beurs in Gent ( met verkoper Wim Van Belleghem) vriendelijk persoon, veel info gekregen, niks was hem te veel, hij doet z... Se mere
Zuiderpromenade 51, 8790 Waregem, Vlaams Gewest, BE
Virksomheden har svaret
Onze ervaring met Kwadro was helaas niet wat we ervan hadden verwacht. De communicatie verliep moeizaam. Meermaals moesten wij zelf contact opnemen om te informeren naar de planning en de voo... Se mere
Virksomheden har svaret
Kwadro ramen en deuren in waregem ben er zelf mee zeer content. Van de 1ste tot laatste moment correcte werk uitgevoerd zowel van offerte en bij de arbeiders. Als me nog iemand anders vraagt waar kan... Se mere
Virksomheden har svaret
De firma heeft een vlotte en vlugge van bij het begin tot het einde met telkens korrekte naleving van hun afspraken. Ook de werkmannen waren vriendelijk en hebben mooi en proper werk afgeleverd.... Se mere
Virksomheden har svaret
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Zuiderpromenade 51, 8790, Waregem, Vlaams Gewest, Belgien
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn ervaring met kwadro is dat het zeker een aanrader is! We hebben via via hen leren kennen en ze kwamen vrijblijvend langs om eens de ramen en deuren van nu te bekijken en wat er allemaal mogelijk is voor de nieuwe ramen en deuren. We mochten eens langskomen op het bureau om alle materialen en soorten te bekijken. Na alles vast te leggen kwam er een definitieve opmeter langs. Een paar maanden erna kwamen de plaatsers langs. Heel vriendelijke mannen die hun werk met veel passie doen en meedenken samen met jou hoe de afwerking perfect kan zijn. Wij zijn zeker tevreden! Zowel de service ervoor en tijdens en erna! Wim Van Belleghem was enorm vriendelijk en gaf perfecte uitleg!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Heb onlangs nieuwe voor- en achterdeur laten plaatsen door Kwadro. Mijn contactpersoon was Wim Van Bellegem, een vriendelijk en correct persoon. De werken werden perfect uitgevoerd door bekwame vaklui. Daarvoor dank aan het ganse Kwadro team

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Heel vlotte, vriendelijke service. Onze contactpersoon was Wim en wij zijn alvast heel tevreden. Onze ramen en deuren zijn top! Heel vriendelijke mensen die kwamen plaatsen. Alles verliep heel correct! Wij zijn tevreden :-)

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
We werden bij Kwadro hartelijk verwelkomd door Wim Van Belleghem. We kregen snel een offerte met aantrekkelijke voorwaarden. Hoewel ze niet de minst dure optie zijn, is hun materiaal en afwerking van hoge kwaliteit. De installateurs, die midden in de winter onze ramen kwamen plaatsen, werkten door tot alles winddicht was, zodat we geen last hadden van de kou. Ze waren buitengewoon vriendelijk en zorgden ervoor dat alle rommel van het verwijderen van de oude ramen netjes werd opgeruimd. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een tevreden klant van Kwadro ben.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Een dik halfjaar na plaatsing had ik nog een vraagje ivm mijn nieuwe voordeur. Meteen werd ik geholpen en binnen het uur werd alles nagevraagd en kreeg ik een geruststellend antwoord. Er zijn nog weinig zaken waar je deze vlugge en vriendelijke service krijgt!

Zeer mooi afgewerkt
Werf netjes opgeruimd
Plaatsers kennen hun stiel en zeer vriendelijk
TOP werk
Groetjes

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Nieuwe ramen laten plaatsen door Kwadro op aanraden van buren. Contact opgenomen en vriendelijk ontvangen geweest door Wim in Waregem die alles duidelijk uitgelegd heeft. Werken uitgevoerd volgens plan en op afgesproken datum en we zijn zeer tevreden over het resultaat!!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Nadat we Kwadro online hebben gecontacteerd nam de verkoper Wim uit het kantoor te Waregem meteen contact met ons op.
Hij is de situatie bij ons thuis komen bekijken en we hebben de dag zelf de offerte ontvangen.
De plaatsing is correct en op het afgesproken moment uitgevoerd.
Ze hebben de werken ook proper uitgevoerd.
We zijn tevreden klanten.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Wij werden geholpen door Wim, Zeer correcte verkoper, verbouwing perfect verlopen, goeie stielmannen, maar afwerking laat op zich wachten, soms moeilijke communicatie (intern)

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
We hebben een nieuwe voordeur laten plaatsen door Kwadro Waregem.
De opmeting en plaatsing verliepen vlot en op tijd.
Alles werd goed afgewerkt en telkens in overleg.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Alles mooi afgewerkt tot in de puntjes . Zeker aanrader , ook de verkoper in Waregem , man van zijn woord en zeer goede opvolging van offerte tot afwerking .

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Onze Adviseur Wim heeft ons van het begin geholpen met alles.
Een goede uitleg over kwaliteit, prijs en isolerende waarden gecombineerd met de maximale premies die worden terugbetaald!
Veel opties, veel informatie, een goede vertrouwenspersoon dat iedereen zeker zal waarderen!
Wij zijn u voor altijd dankbaar!!!

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Alle contacten met Kwadro tijdens het offerte- en bestelproces waren prima: van het opstellen van de offerte, de aanvraag voor kleine wijzigingen, tot het opmeten met advies en de plaatsing. Daar waar er gevreesd werd voor kleine schade bij het uithalen van een bestaand raam, gebeurde dit zo netjes dat er geen schade is. Ook de plaatsers zijn vriendelijke mensen en na de werken werd alles netjes opgekuist.

Besvarelse fra KwadrO Ramen en Deuren - Waregem
Læs mere om andre typer anmeldelser.