1. Boligudlejningskontor

Masser af attraktive lejemål til private og erhverv! Udlejning af boliger og erhvervslokaler beliggende i Viborg Kommune; det er kort sagt specialet. KVN Din Bolig er et privatejet og veldrevet ejendomsselskab med et stort udbud af lejelejligheder. Så er du boligsøgende i Viborg og Bjerringbro, har vi en ledig lejebolig til dig! Vores 40-100 m2 store udlejningslejligheder, som vi har til leje i Viborg og Bjerringbro, findes som både 1 værelse / 2 værelser / 3 værelser og 4 værelser med en husleje på ca. 2700-6500 kr. i måneden. Selvfølgelig afhængig af størrelse og placering, det er klart. Ring eller skriv endelig, hvis du behøver hjælp. Fx hvis du har spørgsmål til lejekontrakt, et ledigt lejemål eller erhvervslejemål

2,8

Middel

Ros til kvn

Jeg bliver faktisk ked af at de de dårlige anmeldelser.. jeg har boet her i 3 et halvt år, og må sige, at at jeg har fået en rigtig god behandling, bl.a. af dygtige servicemedarbejdere, som kommer hurtigt, når jeg henvender mig. Bor i en dejlig , gammel villalejlighed, som er lidt skæv, men

superhyggelig. Jeg forsøger st holde det indvendige godt vedlige, det er min pligt som lejer. Jeg er altid blevet mødt positiv af administrationen . Tak for det.

7. maj 2025

Glemmer aldrig mit forløb hos KVN

Glemmer aldrig mit forløb hos KVN - Ikke noget jeg ønsker for nogen!

Så rådet herfra er stadig at i skal holde jeg langt væk fra at leje en lejlighed her - De ender med at røvrende dig for hårdt!

Og udnytter alle muligheder for at man kan snakke om tingene, som voksne mennesker.

Ledelsen er ligesom børn i en børnehave som går helt i amok hvis de ikke får deres vilje....

Sørgelige individer!

30. april 2024

Hvis du skal bo, så aldrig flyt ud.

Jeg boede der fra 03.2024-15.08.2024. og vil ikke anbefale nogen at leje hos KVN din bolig, de er utrolig flinke, at tale med når man skal flytte ind, dog er deres indflytningsrapport ikke efter reglerne og så følger de ikke reglerne omkring udflytning. Men når man klager omkring fejl og mangler indenfor de 14 dage, så bliver de mest alvorlige ting udbedret, hvis man er lidt stædig.
Jeg kunne læse om, at en tidligere beboer, som havde klaget over myrer og en utæt hoveddør ved vinduet 2 år forinden. Da jeg flyttede ind, var min min hoveddør også utæt ved sprossen og jeg bekæmpede myrer, så det kan jo tænkes, at det var den samme lejlighed...men hoveddøren blev i hvert fald lavet, da jeg boede der.
Jeg boede der som sagt i 6 mdr. og de tog en del penge af mit depositum, .. alt for mange penge. Fordi en let slibning af gulvet var i hvert fald ikke påkrævet efter kun 6 mdr. (50% af tiden var jeg ikke hjemme). Gulvslibning var den dyreste post, desuden så skulle jeg sjovt nok også, betale for en rengøring efter håndværkerne. Jeg havde gjort lejligheden klinisk ren inden renoveringen.
De er et rigtig fuske firma...
Er spændt på at se om jeg får penge tilbage efter varmeregnskabet. De tilbageholdte 1000 kr., selvom jeg flyttede ind omkring foråret, hvor jeg de sidste 3 mdr. slet ikke havde gulvvarmen tændt og badede på arbejde. Der blev betalt 550-600 til varme aconto hver måned.
Jeg havde appen fra Techem, så jeg selv kunne følge med, men ifølge Pernille, så mente hun, at det ikke stemte ikke overens med noget som helst, så den app, kunne man ikke bruge til noget..
Jeg regner med at få mine 1000kr + ekstra retur, har aldrig haft et højt forbrug..

Om folk vil leje hos dem er deres egen sag, men jeg kan i hvert fald ikke anbefale dem.

15. august 2024

Seriøst, find et andet sted.

Jeg foreslår, at folk holder sig LANGT VÆK fra dette boligselskab, de vil med GARANTI prøve at tage roeven på dig ved udflytning, de lyver direkte om åbenlyse ting og nægter at gøre noget ved problemer.
De har også haft en del skiftende viceværter, hvor den nuværende (i mit tidligere område i hvert fald), har det med at give en ekstremt grim attitude, uden nogen grund.
Seriøst, find jer et andet boligselskab, jeg synes sgu det er synd for folk som altid skal lide under den her slags "virksomheder".

11. september 2023

VARME anbefalinger !!!

Jeg har boet i diverse byer v. diverse boligselskaber de sidste 40 år, og jeg har følt mig ignoreret, grint ad, narret adskillige gange !
Men hos KVN Bolig (og i min dejlige lille velindrettede lejlighed) føler jeg, at jeg er HJEMME !!! Uanset hvor små eller store ting, jeg nævner, så er nogen i gang med at ordne det 1-2 dage efter !!!
Prisen er god, beliggenhed god, fantastiske indkøbs-muligheder (25 meter), bus v. døren, dejlige nabo’er, rolige omgivelser ... jeg bliver HÉR de næste 40 år !!! :-D

Mvh. Susanne Bonde Kanstrup

17. maj 2021

Dårlig stand af altan samt urimelig høje fraflytningspriser

Vi har i perioden 1/3-2017 til 1/3-2020 Boet i ejendommen på chr. Erichsønsvej 3. Vi har flere gange måtte have fat i udlejer da altanen ovenover var i så dårlig stand at der faldt dele af denne ned på vores altan. Ved kontakt påstod udlejer at have haft en mure ude og kigge på altanen og at denne var i fin stand. Da jeg klagede igen sendte kvn en ny mure ud for at tilse altanen jeg stødte tilfældigvis på ham da han kom forbi og hans ord om standen var at det var direkte farligt at opholde sig på altanen. Kvn fik dog udbedret dette efter flere klager. Da vi fraflyttede lejligheden blev der vuderet at der skulle males samt slibes gulve hvilket selfølgelig skal ordnes. Alene maler arbejdet løb for 55 kvadratmeter lejlighed op i over 9000kr hvilket synes urimelig dyrt.

- Christian

23. september 2020

Kan varmt anbefale KVN

Jeg har igennem de sidste par år lejet igennem KVN og jeg må sige at jeg virkelig har været fuldt ud tilfreds. Altid en god og hurtig service, søde og meget hjælpsomme ansatte. Jeg kan varmt anbefale KVN

29. april 2020

Godt tilfreds trods mangler i noget af service

Har lejet bolig hos KVN i en del år og flyttede kun fra, da tiden var til egen bolig (med lidt hjælp fra en tørstig overbo). Synes overordnet set, at KVN gjorde det fint i den tid. Jeg kunne dog godt have brugt lidt mere seriøsitet og tillid til udlejer, hvis der var noget med rotter eller kloakken, da det alle gange viste sig, at vi trodsalt havde ret i vores formodninger. Derudover kunne de også blive bedre til at skovle sne, når der er behov for det.

Men KVN KAN godt anbefales. De behandler dig med respekt hvis du taler ordentlig til dem, og sådan synes jeg også det bør være.

2. april 2020

Dyrt og amatør udlejer

Der er ikke en mindre end et stjerne eller så har jeg givet den mindst.
Har været/er kunde hos Kvn og har lejet en erhvervsmål, efter klagen fik sat huslejen ned.
Deres administration og deres kundeservice er bare amatør.
Mit råd er aldrig være kunde eller leje hverken privat eller erhverv hos Kvn. Du kommer til at fortryde.

2. april 2020

Lejlighedens stand var ok

Lejlighedens stand var ok, bortset fra alt raslede rundt når naboen brugte sin vaskemaskine..
Ingen akut kontakt ved pludselig opståede skader og div. Udenfor kontorets åbningstid.
Derudover, så havde jeg boet i lejligheden i et år, og der skulle males en stue på 15 kvm, og pletmales i køkken og bad, det rendte op i 7000 kr for at få dette malet.. Så find jer hellere en fair udlejer, der ikke bare tænker på at ville beholde hele dit indskud..

19. februar 2019

Kæmpe varmeregninger og ingen hjælp at hente

Jeg har haft problemer med nabo, som boede lige oven over min lejlighed. Vedkommende havde en hund, der slet ikke kom ud af huset. Derudover havde hun 3 marsvin, der ikke fik renset buret. Hun har hellere ikke gjort rent. Dette resultetede i at der kom forskellige insekter gennem loftet til min lejlighed (!midt i december) og det lugtede utrolig meget. Ingen hjælp at hente fra KVN. René har kommenteret at jeg prutter sikkert meget.
Derudover er huset på Randersvej 28 i Viborg dårligt isoleret, hvis den overhovedet er isoleret. Jeg havde betalt næsten 1000kr om mdr. til varme og skulle betale 5-8 tusinder mere ved opgørelsen. Nu bor jeg i et hus, der er 50kv.m. større og betaler betydelig mindre i varme (jeg afregner direkte med fjernvarme).
Ved fraflytningseftersyn påstod René, at gulvet er dårligt lakereret. Han prøvede bevise det med at kaste en taske over gulvet. Da den stoppede midt i værelset, sagte han at der er kun 2 lag af lak. Fuldstændig til grin, hvor langt den kan komme afhænger jo af hvor stærkt man kaster med tasken.
Hold jeg væk fra KVN

20. december 2017

Dårlig udlejere

Vi har boet i 2 af kvn's lejligheder, og i begge lejligheder skulle vi virkelig hive og flå i dem, før de bare overvejede at komme ud og kigge på det.
I lejlighed et var vi næsten lige flyttet ind inden vi begyndte at døje med varmen, da vi fandt ud af, at vinduet i stuen var pisse skævt. det finder vi ud af i slutningen af november, og til trods for, at vejret ikke var slemt, så venter de med at skifte det til marts-april året efter. (Det skal lige tilføje, at stiladset stadig står ved lejligheden i december måned samme år)
I lejlighed to, er det igen problemer med varmen, det ene stue vindue er skævt. Jeg ringer til kvn og siger vi har problemer med at holde på varmen, da det ene vindue er utæt, hvilket deres svar er "Hvis i fryser, så må i skrue op for varmen" Det har så resulteret i, at vi her 1 årstid efter vi er flyttet fra dem har fået en efterregning på 1000 kr i varme, til trods for der stod A conto 500 kr. vi havde fu*king 7 grader i stuen til trods for at vores radiatorer stod på 2-2,5
Der ud over i lejlighed to der døjede vi med skimmelsvamp i vores bagopgang. Vi får dem ud, hvor de siger at det er 100 % tørt, vi får en fra kommunen ud og han mærker på det hvor han siger at det IKKE er tørt.
De vil heller ikke gøre noget ved det, når man klager over højlydte overboer, som hører ekstremt højt musik i hverdagene når man skal op og i skole/på arbejde dagen efter...
Så alt i alt kan det overhovedet ikke komme på tale at de får mere end en stjerne, havde givet dem nul hvis det kunne lade sig gøre.

23. februar 2015

Ingen problemer

Jeg havde for nogle år siden bolig hos KVN.

Min tid hos KVN har været uden problemer. Lejligheden blev høfligt fremvist, og der blev fortalt lidt om omgivelserne, selve bygningen og dens historie.

Betalingen kørte fint, og de månedlige betalinger skete også på dagen. Da jeg flyttede ud, fik jeg en stor del af indskuddet tilbage, fordi jeg havde holdt lejligheden godt. Alt kørte fint.

Hvis der var ting, der skulle ordnes, var de venlige til at reperere diverse ting inden for en overkommelig tid.

Man hører så meget dårligt om KVN (og andre boligudlejere generelt), men jeg har INTET ondt at sige. Tværtimod.

12. maj 2012

En dårlig leje-oplevelse...

I løbet af min lejeperiode hos KVN i Viborg har der været flere meget uacceptable hændelser.
De har flere gange låst sig ind i min lejlighed uden vi har haft en aftale om det. En af gangene, i forbindelse med noget håndværksarbejde der skulle udføres, var der fodspor i min seng fra store støvler - samme gang var malerier væltet ned...meget ubehageligt at komme hjem til. Da jeg klagede fik jeg aldrig en undskyldning eller svar på klagen.
Da lejemålet blev opsagt og der dermed skulle nye lejere til, låste de sig også bare ind og fremviste mens jeg ikke var hjemme. - Det var min kæreste heldigvis. - Også meget ubehageligt, at fremmede bare sådan uden videre bliver vist rundt blandt alle ens ting - og igen uden nogen aftale.
Da jeg skulle have flyttesyn på lejligheden kom jeg i en ubehagelig situation, da de ville have at vi aftalte en fast pris. Umiddelbart lyder det måske fint nok, men da jeg spurgte "hvad så hvis prisen fra maleren reelt set bliver lavere"?, fik jeg at vide at det så bare var den risiko jeg måtte løbe... Vi kunne også lave det efter regning, men da det var deres egen maler, der var tilknyttet, ville prisen under ingen omstændigheder blive lavere.
For at gøre sagen værre, har jeg efter udflytning modtaget flere fejlagtige regninger for forbrug og gebyrer jeg allerede havde betalt for - alle gange har det været en fejl fra deres side...(deres holdning har nok været "går den så går den") Meget useriøst! Heldigvis har jeg haft styr på mine papirer, således at jeg havde beviserne på min side.
Alt i alt en træls og ubehagelig oplevelse at bo ved KVN - og det anbefales bestemt ikke. Desuden er alle de lejligheder vi har set fra KVN i dårlig stand og fyldt med lappeløsninger.
Mit råd: hold jer fra dem!

27. april 2011