Hvis du skal bo, så aldrig flyt ud.
Jeg boede der fra 03.2024-15.08.2024. og vil ikke anbefale nogen at leje hos KVN din bolig, de er utrolig flinke, at tale med når man skal flytte ind, dog er deres indflytningsrapport ikke efter reglerne og så følger de ikke reglerne omkring udflytning. Men når man klager omkring fejl og mangler indenfor de 14 dage, så bliver de mest alvorlige ting udbedret, hvis man er lidt stædig.
Jeg kunne læse om, at en tidligere beboer, som havde klaget over myrer og en utæt hoveddør ved vinduet 2 år forinden. Da jeg flyttede ind, var min min hoveddør også utæt ved sprossen og jeg bekæmpede myrer, så det kan jo tænkes, at det var den samme lejlighed...men hoveddøren blev i hvert fald lavet, da jeg boede der.
Jeg boede der som sagt i 6 mdr. og de tog en del penge af mit depositum, .. alt for mange penge. Fordi en let slibning af gulvet var i hvert fald ikke påkrævet efter kun 6 mdr. (50% af tiden var jeg ikke hjemme). Gulvslibning var den dyreste post, desuden så skulle jeg sjovt nok også, betale for en rengøring efter håndværkerne. Jeg havde gjort lejligheden klinisk ren inden renoveringen.
De er et rigtig fuske firma...
Er spændt på at se om jeg får penge tilbage efter varmeregnskabet. De tilbageholdte 1000 kr., selvom jeg flyttede ind omkring foråret, hvor jeg de sidste 3 mdr. slet ikke havde gulvvarmen tændt og badede på arbejde. Der blev betalt 550-600 til varme aconto hver måned.
Jeg havde appen fra Techem, så jeg selv kunne følge med, men ifølge Pernille, så mente hun, at det ikke stemte ikke overens med noget som helst, så den app, kunne man ikke bruge til noget..
Jeg regner med at få mine 1000kr + ekstra retur, har aldrig haft et højt forbrug..
Om folk vil leje hos dem er deres egen sag, men jeg kan i hvert fald ikke anbefale dem.
15. august 2024