Kvicklymiddelfart Anmeldelser 24

2,2

Det var en fornøjelse at få lækkert smørrebrød fra jer. Alle roste det, især meget lækre fiskefilet, hvor der var fisk og ikke kun panering. Også lækkert med noget godt rugbrød. Tak

Jeg havde købt et par sneaks til min søn på 9 år, der holdte i to måneder. Da jeg retter henvendelse ved bageren for at bytte dem, mener DE at de er blevet brugt til at bremse på en cykel som bør... Se mere

2,2

Under middel

Var i Kvickly i Middelfart i dag…

Var i Kvickly i Middelfart i dag omkring kl 10, for at handle, har sclerose og havde brug for et toilet besøg. Gik ind på handicap toilet, men det var virkeligt ulækkert, brættet var smurt ind i lor...., gik ind på det andet, det var umiddelbart ok, men gulvet foran toilettet var meget klistert og beskidt. Utroligt at et kundetoilet inde i en forretning, så tidligt på dagen, kan være så ulækker. Havede følelsen af at det var et offentligt toilet.

27. marts 2026

Bistroen

Ville gerne besøge Bistroen, blev henvist til bager/mad og forsøgte at købe stjerneskud, som Bistroen reklamere med, men blev henvist til delikatesse, og fik der at vide at det kunne man kun få mod forudbestilling. Meget dårligt og vildledende. Hilsen Søren

24. februar 2026

Havde fået et gavekort i julehjælp og…

Havde fået et gavekort i julehjælp og var nede og tjekke beløbet i butikken og der var 500 kr så brugte jeg 210 kr og gav resten af gavekortet til min datter i julegave.
Så brugte hun 32 kr af den for lidt over 1 uge siden
Da vi så var nede og hun ville købe noget for 3 dage siden var der lige pludselig kun 8,50 kr tilbage på den så der er forsvundet 250 på den
Ringer så ned til dem idag of får afvide det var en fejl at der var 250 for meget og dem havde de trukket tilbage igen
Syntes det er træls når man står og har givet det i gave at hun så lige pludselig kun har fået ca 40 kr istedet for 290
Ved godt fejl kan ske men det er bare mega træls med en datter der nu ikke kan købe noget

7. januar 2026

Bageren anbefales ikke

Jeg har i dag købt en morgenbrødspakke med 8 rundstykker og en brunsvigerkage til 70 kr. ved bageren i Kvickly, Middelfart.

Brunsvigeren var stort set uspiselig, der var nærmest ingen bund på midten, men et tykt lag sukker der var hårdt som sten.

Jeg ved ikke om der er ansat en ny bager, men brunsvigeren kunne ikke spises og blev smidt ud.

Det kan ikke anbefales at købe brunsvigere fra Kvicklys bager i Middelfart. Kunne jeg give mindre en 1 stjerne, havde den helt klart fået down endnu dårligere anmeldelse.

13. august 2025

Manglende kendskab til reklamationsregler

Jeg havde købt et par sneaks til min søn på 9 år, der holdte i to måneder.
Da jeg retter henvendelse ved bageren for at bytte dem, mener DE at de er blevet brugt til at bremse på en cykel som børnehavebørn gør. De vil derfor ikke bytte dem. Skoene er blot blevet brugt til ganske normal hverdagsbrug.
Jeg henvender mig til COOP, men de vil ikke gå ind i sagen, da de mener det er butikkens ansvar.
Sagen er nu sendt videre til Forbrugerombudsmanden.

15. august 2024

Købte en voucher på lagkage - løgnagtig information

Købte en voucher på lagkage - så lang så godt.
Spurgte inden køb om voucher kunne bruges til bestemt dato (voucher udløb 30.4.24) skal bruge kagen d. 1-6
Fik at vide, INDEN jeg betalte, at den kunne bruges der, skulle bare sige det når jeg bestilte inden udløb af voucher.
Men da jeg kommer og bestiller kagen d. 29.4 til brug d 1.6 kan det pludselig ikke lade sig gøre.
Synes det er svineri at fejlinformere folk der køber i god tro.
Skulle betale ekstra for at få kagen til datoen

29. april 2024

Ligeglad med gamle varer

Købte en ost den 23/12-23. Da jeg tager hul på den opdager jeg at den er udløbet den 4/12-23.

Jeg kontakter Kvickly Middelfart. Der går 6 dage uden respons. Skriver så igen - da jeg løbende kan se de er aktive på deres Facebook via opslag. Først der får jeg svar - har dog ikke fået svar siden, det er nu yderligere 10 dage senere. På trods af de har læst min besked.

Jeg syntes det er dårlig service - efter mange år som Teamleder i kundeservice, syntes jeg det er under al kritik - det er en madvare der er over 19 dage for gammel og butikken ikke det tager det alvorligt.

23. december 2023

Ja tak tilbud

Jeg skulle hente en ja tak tilbud som var reserveret til mig men da jeg kom 5 timer senere havde de solgt den, jeg må nok sige jeg føler mig til grin. Det var så sidste gang i kvickly.

15. juli 2023

Syg bestyr han skulle fyres …

Hold da op for en opførsel bestyren Rasmus fra Kvickly Middelfart og hans personale har føj siger jeg bare 😡😡😡😡jeg komme i kvickly med 4 unge piger og Rasmus vælger at banlyse dem alle sammen fra kvickly fordi de går med andre unge som ikke kan finde ud af at opfører sig ordentligt eller betale for deres varer men det giver altså ikke Rasmus og Co ret til at bandlyse alle unge i Kvickly de 4 unge piger jeg havde med er blevet chikaneret at personalet de piger betaler altid for deres varer og kan for den sags skyld også finde ud af at opfører sig ordentligt Rasmus og Co i skal skamme jer føj for

29. december 2022

Tilbud der ikke er tilgængelige

Tilbud der ikke er tilgængelige! Igen - igen - igen og så igen. Hvorfor skal jeg og andre kunder gå forgæves efter tilbud. Både ved bageren - slagteren og i butikken. Heldigvis er der mange andre steder at handle i Middelfart.

10. december 2022

Elendig bager!

Købte en Othello lagkage til 99kr og forventede at indholdet svarede overens med prisen, men det var en ren skuffelse. Den var lagt sammen med 2 lagkagebunde, alt for meget creme/fløde, en mikro klat marmelade på toppen og ingen makronbund! Virkelig en dårlig og dyr skuffelse!!

29. oktober 2022

Er det bevidst snyd ???

Månedens tilbud i oktober: MOU supper 20kr - men ak og ve, så skete det igen, igen, igen, igen. Kassedamen sagde det blev 110-112kr for 4 poser MOU suppe. Det kunne jeg godt regne ud i hovedet var forkert, og jeg sagde til hende, at det kunne ikke passe jævnfør tilbudsavisen og prisskiltet ved fryseren med MOU suppe.
Hun bad mig betale og efterfølgende gå over til bagerafdelingen og vise bonen. Så ville jeg få det for meget betalte retur der.
Jeg vil tro det er 5-6 gang over ca. 3 mdr. vi har “opdaget” fejl af samme art - altså hvor prisen ved kassen er for høj i forhold til tilbudsprisen, som er skiltet ved varen i butikken.
Det er noget vi snakker med vores omgangskreds om, og der er flere af dem, som også har oplevet, at de var ved at blive taget ved næsen i Kvickly Middelfart - og vi snakker om alle de gange, vi måske ikke har tjekket bonen, og om alle dem som aldrig tjekker deres bon 😱
Vi har flere kasseboner liggende, så det jeg beskriver kan dokumenteres.
Det må absolut kunne gøres bedre Kvickly Middelfart.

4. oktober 2022

Dårlig service

Havde ringet ind for at forhøre mig om noget tilbehør til en buffet. Jeg får en pris at vide som jeg synes lyder rimelig, og aftaler at jeg kommer ned for at finde ud af hvad det præcis skal være. Da jeg kommer derned og får bestilt vil jeg gerne sikre mig at prisen er den samme, men han kan ikke svare mig på hvad det kommer til at koste. Derfor lover han at hans chef vil ringe fredag (jeg bestilte om torsdagen). Søndag har vi intet hørt, og tager derfor ned i butikken. Den unge pige som står helt forvirret fordi hun ikke kan komme med et svar siger så at hun faktisk ikke ved hvad hun skal gøre. Det eneste vi ville var, at vi skulle blive ringet op om mandagen. Dette skete så heller ikke! Tirsdag ringer jeg for at få bekræftet prisen, og jeg får fat i hende som gav mig prisen til at starte med. I baggrunden kan jeg høre hun snakker med sin chef, som så siger en hel anden pris. Vi snakker om at den er 3 gange så meget som lovet i starten!! Derudover annoncerer de med en hel anden pris på nettet. Jeg får forklaret at priserne er steget, og at det på nettet vil ikke være nær så meget salat som det jeg bestiller. Det er også fair, men så skal de skrive hvor mange gram det drejer sig om fordi der var 200 g til forskel selvom det var til nærmest samme mængde personer. Alt imens det her står på kan jeg høre hvordan der bliver snakket i baggrunden og hvor "chefen" bl.a. siger "Nå så må hun jo bestille det!"
Synes godt nok det er dårlig service, misinformation og behandling af kunder. Vi var ovenikøbet blevet advaret omkring, at de ikke kan holde hvad der bliver lovet. Andre havde oplevet, at de kunne komme og bestille salat dagen efter fordi de lavede friske portioner i weekenden, men da de kommer er der intet. Det er den samme person som har sagt det, og siger efterfølgende at de selvfølgelig ikke laver salat i weekenden.
Er i hvert fald glad for at jeg ringede for at få prisen bekræftet for ellers var jeg faldet bagover når jeg skulle kommer og hente det. Hvis man er blevet lovet én pris, så er det også det man skal have den til. Lige meget om det er steget i løbet af denne uge. Jeg bestilte det i forrige uge.

12. juli 2022

Jeg var nede for at hente en ja tak kage til…

Jeg var nede for at hente en ja tak kage til noget fødselsdag. Og da vi så endelig skulle spise kagen så var der rådne kirsebær på den det var super klamt :(

Ud over det købte vi deres grill pakke hos slagteren. Og det salat vi fik til lignede noget børnehave børn kunne have lavet bedre det var nærmest kastet på. Og så slet ikke lækkert 👎

28. juni 2022

Ja tak 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Ja tak 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Kvickly Middelfart har icete på ja tak tilbud til 6/60kr

Og 😱😱😱 efterfølgende

Det ikke billigt det er ofte at Coca cola produkter er nede i denne Pris 1 stk 10kr

Falsk reklame

Dårlig stil