Vlotte en correcte afhandeling. Enig minpuntje was dat de bezorger niet liet weten wanneer de plaat werd afgeleverd.
Virksomheden har svaret
We waren op zoek naar iets anders in de keuken achter ons nieuwe inductie en oven als spatscherm tussen nieuwe tegels en een nieuw blad. Toen kwamen we uit bij kunst in je keuken, net wat we zochten... Se mere
Virksomheden har svaret
Na een online zoektocht bij Kunstinjekeuken terecht gekomen. Na alle positieve recensies hebben we de gok genomen en een spatscherm besteld. En eerlijk: er is geen woord gelogen van al die recensies.... Se mere
Virksomheden har svaret
Iedereen een bijzondere keuken ♡︎ Kunst in je keuken is een online winkel met een grote collectie stijlvolle designs voor een unieke keuken. We maken aluminium keukenachterwanden op maat voor achter je kookplaat, gasfornuis of kraan. Achter je gehele aanrechtblad is ook mogelijk. We kunnen zelfs je favoriete foto over meerdere muren laten doorlopen. Geef het exacte formaat aan ons door en we maken je achterwand tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zodat alles precies past in jouw keuken. Op onze site vind je tips over goed opmeten en voor het maken van de juiste keuzes. Er is keuze tussen een matte of zijdeglans uitstraling. Net wat je mooi vindt, maar beide zonder weerspiegeling waardoor het design vanaf elke kant perfect zichtbaar is in museumkwaliteit. Uitsneden voor stopcontacten en hoeken voor bovenkastjes kunnen we meenemen tijdens de productie. Uiteraard helpen we je met het precies bepalen van de juiste plek. Liever een eigen mooie foto op je achterwand? Dat kan ook! Je uploadt die eenvoudig via onze site en wij controleren altijd of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. We zullen dus nooit een ongeschikte foto verwerken. En als je het leuk vindt - en wij hebben er tijd voor - stuur je ons een foto van het vooraanzicht van je aanrecht, geef je gewenste design door en wij maken een impressie van je gekozen achterwand in jouw eigen keuken. Hoe leuk is dat?! Prijzen vanaf €69 inclusief GRATIS ophangsysteem, GRATIS koerierslevering binnen 5 werkdagen in NL en BE en btw. Veel klanten vinden het leuk om hun kleinere spatschermen met de seizoenen mee te wisselen. We hebben daarom verschillende ophangsystemen waarmee je je spatscherm eenvoudig kunt losmaken en je nieuwe makkelijk weer vastzet en weer super stevig hangt. Bekijk onze site voor meer informatie. Heb je vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Radarstraat 34, 1973 ZB, IJmuiden, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Keuken spanwand besteld en dat zou door DHL worden gebracht, op verkeerd adres afgeleverd, niet meer te achterhalen waar de spattend is gebleven.Leila heeft met de vervoerder contact gezocht en even gewacht, maar helaas, niet gevonden.
Leila heeft mij altijd netjes op de hoogte gehouden en een nieuw spanwand gemaakt.
Deze is zojuist keurig binnen gekomen!
Een voorbeeld hoe je met klanten omdoet gaan!!!!
Reuze bedankt, een hoop ondernemers kunnen hier een voorbeeld aan nemen

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
We zochten een foto-achterwand voor onze keuken om eea wat op te pimpen. De website van Leila is daar ideaal voor. Ze is klantvriendelijk, behulpzaam en kundig. Het eindresultaat met de afdruk van een eigen foto is geweldig geworden. Ik beveel het iedereen aan.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
In mijn zoektocht naar een 'out of the box' tafelblad belandde ik op de site van Kunst in je Keuken. Contact gezocht met Leila die nuttige en eerlijke informatie over de mogelijkheden gaf. Uiteindelijk een spatwand met glasvis-print laten maken en er zelf een paar laagjes blanke autolak overheen gespoten. Met als resultaat een supervrolijk en funky tafelblad. Hoera!

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Snel en vriendelijk geholpen. Goed bereikbaar, bedrijf belt op om te vragen naar precieze metingen en eventuele uitsnedes.
Snel bezorgd en volgens afspraak. Kortom zeer tevreden met het resultaat.

Goede Service,
Snelle Levering,
Mooi Product voldoet aan onze wensen.
Gr Henk

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Vooraf goed contact over maatvoering en de juiste uitvoering. Snelle levering van een prachtige inductiebeschermer met mijn eigen foto. Heel blij mee. 6
Wat een leuk bedrijf, hadden een nieuwe keuken, met goudgele tegels. En zochten iets aparts voor onze inductie fornuis. Ter bescherming en, voor de leuk. De inductiebeschermer past er prachtig bij. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Vanaf de besteldatum een top communicatie en begeleiding voor de exacte maten en de uitsparingen het klopt helemaal op de mm je wordt zeer professioneel geholpen en in 1 woord superblij…..

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Het duurde even ivm de vakantietijd maar inmiddels hangt onze "vis" achter de kookplaat. Plezierig contact en een goede check want ik had een fout gemaakt bij het meten
Aanrader!

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Kunst in je keuken levert prima werk, echt fantastisch. Ik heb een prachtig spatscherm met eigen foto van Kreta ontvangen.
Had even problemen met de levering maar dat is prima opgelost.
Prettig en correct contact. Dank daarvoor.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
We hebben de tip gekregen van een keukenbedrijf uit Weert. Op de website het ontwerp met de twee vorken gekozen en op advies van Leila enige aanpassingen zoals een zwarte rand laten maken. De eerste beschadigde plaat werd zonder probleem vervangen zodat alles in tevredenheid werd opgelost. Het resultaat is prachtig. We krijgen positieve reacties.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Wat een service. We hadden op zondag een vraag gesteld in de veronderstelling dat we maandag wel een antwoord zouden krijgen. Nee hoor. Direct al dezelfde dag. Maandag heeft Leila met ons gebeld om een foto van onze keuken te sturen zodat ze impressies kon doorsturen hoe het zou kunnen worden. Perfect. We hebben de twee vorken uitgezocht doorlopend over beide zijwanden. We zijn er superblij mee. En voor de klantgerichtheid van Leila een dikke 10. 😃

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Mooie achterwand voor de keuken gekocht. Netje op maat. Goede kwaliteit. Na overleg 1e aanvraag bleek de afbeelding niet als vewacht. We kregen als alternatief een paar voorbeelden aangeboden.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Bij het uitpakken op zaterdag 22-6 bleek er een kras op het spatscherm te zitten. Via de whatsapp chat functie foto's doorgestuurd en het gemeld. Maandag ochtend kreeg ik meteen bericht dat er meteen een nieuwe opgestuurd zou worden.
Echt super service!
Wij zijn echt superblij met onze spatscherm. Goede contacten via Watsapp.
Netjes op maat gemaakt en een snelle levering. Echt Top.
Een aanrader als je een mooie leuke gezellige spatscherm zoekt.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Wij zijn erg blij met ons nieuwe spatscherm. Snelle levering en een goede en persoonlijke aandacht en service. Hartelijke bedankt Leila.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
we hadden de achterwanden gezien bij een keukenbedrijf in de buurt. Zij gaven ons het adres, en we hebben via mail, telefoon en app alles prettig kunnen regelen. Heel veel info en advies gekregen. Ook bij een misverstandje, werd er accuraat en positief gehandeld. We zijn zeer tevreden over het produkt, maar zeker over de vriendelijke en vakkundige service

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Mooie kwaliteit foto van brouwersgracht Amsterdam en strak tegen de muur boven nieuw gasfornuis. Een super mooi spatscherm toch echt nog een meerwaarde ondanks al een mooie keuken.

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Heel goed contact gehad na enkele vragen over de maatvoering
De achterwand past perfect en is van prachtige kwaliteit en zeer eenvoudig te plaatsen
Mooie foto van de zeven bruggen
Herengracht

Besvarelse fra Kunstinjekeuken
Super snelle levering en een geweldig effect met het spatscherm van kunst in je keuken !!