Oldmoneyatelier Anmeldelser

1,6

16 februari een jas besteld maar tot op heden nog helemaal niets ontvangen. Naar meerder mailadressen een mail gestuurd maar die worden als foutmelding weer terug verzonden. Nergens contactgegevens... Se mere

Helaas had ik niet vantevoren trustpilot gelezen. Het zijn een stelletje oplichters! De website ziet er degelijk uit, waardoor het betrouwbaar lijkt. Ze sturen wel een zogenaamd verzendbericht, ma... Se mere

Half April een jas besteld, niets ontvangen en ook geen reacties op e-mails. Lijkt erop dat ook de website nu uit de lucht is, ga aangifte doen van oplichting. After some contacts with Old Money, t... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Consumers don't buy any product from…

Consumers don't buy any product from old money. If you have lost your money report Old money and the owner Sam Posthuma to Federal trade comission and they get your report registered and forward it to 3600 federal and state agencies to prosecute them. I reported old money and owner Sam.pisthuma for fraud, no registration, no business licence. And my report was registered and report number is 199650513 . They are fraud big time scammers and running international scams and Shopify is their co conspirators because the owner of old money was advertising for Shopify to open e-commerce merchants account Shopify for 1 dollar per month
So they are all involved . So don't buy anything from Shopify there's high risk of losing your money. And he is running another fraud brand Histrips on Shopify and buying 4 star reviews on Trustpilot.
They scammed huge money that i earned as comission from their brand when I signed by affiliate brand ambassador programme. They did not pay me since 2025 aftery US investigators dug they found it's a fraud company with no business registration and licence and pay no tax to govt. If you are scammed let me know my instagram handle is @smita.domimique and I will guide younhow to report them to Federal trade comission ftc, NYC

13. maj 2026

Pure oplichters!

Pure oplichters! Mijn zoon heeft in maart een jas besteld en tot nu toe nog steeds niets ontvangen! Ze reageren niet op e-mails. Koop niets op deze website!!!!

13. maj 2025

Half April een jas besteld, niet geleverd

After some contacts with Old Money, this is another company....beware for the Old Money Atelier this is an scam company!!!
The website is also now offline and they scam the website from Old Money, so Old Money couldn't help this.
Sorry for this!!!

14. april 2025

OPLICHTING

Helaas had ik niet vantevoren trustpilot gelezen.
Het zijn een stelletje oplichters!
De website ziet er degelijk uit, waardoor het betrouwbaar lijkt. Ze sturen wel een zogenaamd verzendbericht, maar ik heb nooit wat ontvangen. Ook hanteren ze verschillende mailadressen en reageren nergens op. Ik hoop dat ze opgepakt kunnen worden voor oplichting.
KOOP hier NOOIT.
(Wat ik trouwens niet begrijp is dat ze 2 sterren krijgen, want iedereen heeft slechts 1 ster gegeven)

10. april 2025

Hier NIET kopen, geen reacties en geen verzending

Al sinds 3 weken geleden besteld bij deze onlinewinkel. Bevestigingsmail ontvangen en daarna nooit meer iets gehoord. Aantal keer mailtjes gestuurd en geen reactie. Online bestelling bekijken, staat altijd nog op "bestelling ontvangen". Ik ben inmiddels gestapt naar nietbezorgd.nl

8. april 2025

Niet te vertrouwen

16 februari een jas besteld maar tot op heden nog helemaal niets ontvangen.
Nergens contactgegevens te vinden verder.
Ik ben naar nietbezorgd.nl gestapt om geld terug te krijgen.

25. marts 2025

Oplichting

5 maart besteld bij ze. Tot op heden niks ontvangen… telefoonnummer is niet te bereiken en per mail reageren ze ook niet. Geen idee wanneer mijn bestelling aankomt maar ze zijn niet te bereiken. NIET BESTELLEN BIJ HUN!

12. marts 2025

Er dette din virksomhed?