Täyttä paskaa! Luvataan ostaa myyntiin menevät korut paremmalla hintaa. Mutta kaikista maksetaan romun hinta. Älkää myykö muuta kuin romu tavaraa,ehkä saatte sen päivän hinnan. Ei ehjiä koruja,niistä... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tuntuu huijatulta. Nettisivuilla sanotaan:"Ostamme Lapponia koruja hyvään hintaan. Korut menevät jälleenmyyntiin, joten saat niistä paremman hinnan, kuin jos möisit ne sulatukseen menevänä jal... Se mere
Virksomheden har svaret
Helppo asiointi ja vaikutti rehelliseltä kun itse luulin erään korun olevan 14k ja kysyivät että saako hieman viilata. Luvan annettuani osoittautui 18k. Rahat tilillä samana päivänä ja parista Bismark... Se mere
Virksomheden har svaret
Laitoin omasta mielestäni pieniä hippusia pussissa KULTARAHAKSI OY:LLE. Yllätys olikin melkoinen,kun puhelimeeni tuli sieltä viesti,että hippusistani maksetaan rahat parin pankkipäivän kuluessa tilill... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 140 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksen liiketoiminta siirtyi toukokuussa 2014 Kim Sirenin omistukseen. Omistajavaihdon jälkeen KultaPaketti uudistettiin. Lisätietoja kotivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun.
Kontaktoplysninger
Helsinki, Finland
- 029 - 000 1133
- asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi
- kultarahaksi.fi
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
kulta rahaksi
lähetin rikkinäisiä ja tarpeettomia kulta esineitä kulta rahaksi oy:lle olen tyytyväinen nopeaan toimintaan paketti oli maanantaina perillä ja rahat tiistaina tilillä,olin yllättynyt näin nopeasta toiminnasta,suosittelen tätä ja aion myös jatkossa käyttää tätä palvelua.Kiitos
Tehokasta, nopeaa, luotettavaa
hienosti toimittu, korunosillakin on näköjään arvoa ja varsinkin parittomilla korviksilla, turhaan niitä kaapinpohjassa säilyttelee, kun niille voi saada rahallisen hyödyn.
Mukavaa palvelua ja nopeaa :))
vähän jonoa kertyi myyntihetkeen
Ostajat tulivat Hämeenlinnassa myöhastyneenä paikalle Tavastilan kauppakeskukseen. Molemmat ostajat olisivat voineet palvelle asiakkaita.
Suosittelen, ehdottomasti !
Kultapaketti tuli kotiin nopeesti. Postitus helppoa ja postimaksu valmiiksi maksettu. Rahat kullasta tulivat tililleni vielä nopeammin :) Ja kattava selvitys kuvan kera oli nähtävissä kultarahaksi sivustolla omien tunnusten avulla. Ei mitään ongelmaa. Summaankin olen tyytyväinen, ehkä siitä korusta olis saanut muutaman lantin enemmän netissä myymyäällä, mutta siihen olisi saattanut mennä aikaa viikko jos ei jopa vuosi.
Jos olisin tiennyt palvelun helppoudesta, olisin tehnyt tämän jo aikoja sitte.
suosittelen, helppoa ja nopeaa.
Loistava palvelu
Kultapaketti tuli nopeasti sekä rahat tilillä näkyivät yllättävän nopeasti. Suosittelen tätä myös ystävilleni.
Nopea palvelu, se mistä summa koostuu mietityttää.
Nopeaa, mikä oli ihanaa, mutta olisi kiva tietää mistä kokonaissumma koostuu. Esimerkiksi saada sähköpostilla kooste mitä kaikkea kultaa joukossa oli ja mistä koruista sai minkäkin paljon rahaa tms.
Uskomattoman ketterää toimintaa!
Kultalähetykseni arvioitiin lähetystä seuraavana päivänä ja rahat tulivat tilille. En olisi ikinä uskonut saavani sellaista summaa koruistani. Kotiin tullut kuitti sisälsi kuvat punnituista tuotteista ja erittelyt niistä karaattien mukaan. Lisäksi erikseen oli mainittu kultaa sisältämättömät osat.
Täyttä meininkiä
Nopea, luotettava toiminta.
Asiallinen palvelu.
Rahat tilillä 2 pvn päästä siitä kun kullat on lähetetty.
Korvaus varmaan kohtuullinen näin asiaa tuntemattoman mielestä.
Loistopalvelua!!!
Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun ja mahdollisuuteen myydä tarpeettomat koruni teille!
Supernopeaa toimintaa
Vein postiin oman kultalähetykseni torstai-iltana ja jo seuraavana aamuna sain tekstiviestillä ilmoituksen tililleni saapuvasta maksusta. Tarkemmin katsottuani rahakin oli tullut tililleni jo samaisena perjantaina. Nettitunnusten kautta pystyi katsomaan että kaikki lähettämäni korut oli puntarissa. Eipä kaduttanut pätkääkään laittaa kiertoon vanhat ja hyödyttömät korut.
Nopea ja luotettava palvelu.
Uskallan suositella yritystä ja olen näin tehnytkin.Todella nopea palvelu ja aina summa on ollut positiivinen yllätys.Nykyään erikseen saatavat kuitit valokuvineen on hyvä uudistus.
Luotettava toiminta prosessin alusta loppuun ja nopea.
Kiitokset hyvästä ja nopeasta toimintatavasta.
Luotettavuutta lisäsi vielä välitön viesti puhelimeen arvioinnin valmistuttua. Kullan toimitus postitse oli helppoa.
Iso apu näin "korpipaikkakunnalta", varsinkin kun ei päässyt
arviointipäivinä paikalle tapahtumiin.
Hyvää ja nopeaa palvelua :)
Kultarahaksi palvelu toimi oikein hyvin ja nopeasti, esineistä saatu hintakin oli kohdallaan. Korjasivat vieläpä postin tekemän mokan, kun postissa sanoivat että pitää maksaa minun se kuoren postittaminen. Kultarahaksi siis laittoin minulle myös tuon postimaksusumman tilille, kun esineiden postitus pitäisi olla asiakkaalle veloituksetta hoituva mutta postissa siis mokasivat tämän.
Jestas!
Olin erittäin tyytyväinen palvelun nopeuteen, helppouteen sekä toteutuneeseen kauppahintaan sekä olen tekemääni kauppaa usealle mainostanut ja kehottanut toimimaan samoin että rahaksi vaan turhat roippeet kaapista.
Nopeaa ja laadukasta toimintaa
Olen erittäin tyytyväinen palveluunne, kaikki meni yli odotusten.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.