Täyttä paskaa! Luvataan ostaa myyntiin menevät korut paremmalla hintaa. Mutta kaikista maksetaan romun hinta. Älkää myykö muuta kuin romu tavaraa,ehkä saatte sen päivän hinnan. Ei ehjiä koruja,niistä... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tuntuu huijatulta. Nettisivuilla sanotaan:"Ostamme Lapponia koruja hyvään hintaan. Korut menevät jälleenmyyntiin, joten saat niistä paremman hinnan, kuin jos möisit ne sulatukseen menevänä jal... Se mere
Virksomheden har svaret
Helppo asiointi ja vaikutti rehelliseltä kun itse luulin erään korun olevan 14k ja kysyivät että saako hieman viilata. Luvan annettuani osoittautui 18k. Rahat tilillä samana päivänä ja parista Bismark... Se mere
Virksomheden har svaret
Laitoin omasta mielestäni pieniä hippusia pussissa KULTARAHAKSI OY:LLE. Yllätys olikin melkoinen,kun puhelimeeni tuli sieltä viesti,että hippusistani maksetaan rahat parin pankkipäivän kuluessa tilill... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 140 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksen liiketoiminta siirtyi toukokuussa 2014 Kim Sirenin omistukseen. Omistajavaihdon jälkeen KultaPaketti uudistettiin. Lisätietoja kotivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun.
Kontaktoplysninger
Helsinki, Finland
- 029 - 000 1133
- asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi
- kultarahaksi.fi
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Homma toimii, ja peitto heiluu!
Tää toimii loistavasti. Joku kyl käärii sen luokan massit et pitääkin toimia. Mut ei valittamista.
WAU!
tosi hyvä,kultapaketin pystyi helposti tilaamaan ilmaiseksi netistä ja tosi nopeasti maksettiin esineistä,oon tosi tyytyväinen!
Paras!
Todella tyytyväinen olen. Sain enemmän rahaa kultaesineestäni mtä olin osannut odottaa ja raha näkyi nopeesti tilillä =) Suosittelin Kultarahaksi palvelua myös ystävilleni.
Helppo tapa vaihtaa kulta rahaksi
Tieto kultamäärän painosta ja maksuperuste olisi kiva tietää

Besvarelse fra KultaRahaksi Oy
Nopea palvelu ja maksu.
Kaikki sujui hienosti ja rahat tillekin tuli nopeasti.. ja palvelu. Suosittelen!
Kaikki meni kuten elokuvissa
Sain hyvän hinnan, ja kaikki sujui erittäin nopeasti. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Todella positiivinen yllätys.
erittäin luotettava paikkansa pitävä mainonta
hyvä homma , että saa laatikon pohjalla pyörivät turhat sormukset pois
ja niistä vielä rahaa
Nopeus on valttia teillä.
Homma kävi todella näppärästi,nopeesti. Kaverini sanoi että saat korkeintaa 200 e. Tuli yli 300 e. Olen erittäin tyytyväinen. Pääsin eroon ketjusta jota en enää olisi käyttänyt.Rahalla osti Pojan kylppäriin upeat laata. Olen erittäin kiitollinen. Takuulla suosittelen teitä kavereilleni. <3
Todella helpoksi tehty systeemi ja rahat kätevästi tilille.
Oli kyllä helppo jättää kultaesine pussiin ja toimittaa postiin. Pian jo tulikin tekstiviesti, että rahat kilahtaa pian tilillesi ja niin kävi.
Nopea asian käsittely
Yllätyin, kuinka nopeasti asiani käsiteltiin ja rahat olivat tilillä
RAHAN HIMO
Hei;
Olin melko tukalassa rahatilanteessa ja hiffasin Ilmoituksenne.
Minulle oli sanottu, että Rasmussenilta saisi parhaat hinnat, mutta invalidina en lähde liukastelemaan kaupungille.
Nopea rahan siirto tilille oli suurta plussaa. Vastakin käytän palveluitanne.
Nopeasti rahat tilillle
Kaikki pelasi yllättävän hyvin. Kultapaketti tuli jo seuraavana päivänä. Selkeät ohjeet olivat mukana.
Tekstiviesti-ilmoitus tuli, kun rahat olivat maksettu tilille ja rahat tuli siitä parissa päivässä. Tosi nopeaa ja luotettavan tuntuista palvelua.
Hyvin toimittu
Kultarahaksi ei pettänyt luottamustaan ja kulta arvioitiin niiden päivien sisällä, jona luvattiinkin. RAhatkin tuli tilille sovitusti. Hieno homma ja nopea!
Hyvin toimii
Palvelu toimi erinomaisesti ja kuten oli luvattu :)
paras
Olen tyytyväinen palveluun ja maksuun kultaesineistä,olen kokeillut toistakin kullanostopaikkaa,ja hävisin rahassa todella paljon ,kun vertaa siihen minkä hinnan sain kultaesineistä kultarahaksi oy:ltä.
Todella nopea palvelu ja maksukin tuli parissa päivässä.
Koen KultaRahaksi palvelun luotettavaksi ja käteväksi.
Kaikki toimii todella hienosti.
Nopea palvelu. Nopea toimitus. Nopea maksu. Aivan kuten luvattiin. Luottamus syntynyt.
Kiitos esimerkillisestä palvelusta.
Noh, tietenkin oli omat varaukseni tällaisistä palveluista... Kuitenkin kaikki toimitettiin minulle sekä minulta käsittämättömän nopeasti! Minulla oli rahat tilillä jo sitä seuraavana päivänä siitä kun olin paketin postiin pistänyt. Luotettava, nopea, tehokas, niin kuin otsikossakin sanoin, esimerkillistä! Suuren suuret kiitokset!
Koko operaatio hoitui lyhyessä ajassa, helposti ja vaivattomasti!
Kultapaketti oli hyvin helppo tilata, täyttää ja lähettää. Viivästymisiä ei tullut missään vaiheessa, kaikki sujui uskomattoman nopeasti ja helposti! Suosittelen erittäin lämpimästi.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.