Virksomheden har svaret
Förstklassiga produkter, snabb leverans. Egentligen borde man alltid handla i butiken i Mjöhult. Samma toppenvaror, men dessutom en väldigt vacker trädgård och en väldigt trevlig innehaverska, Cathari... Se mere
Virksomheden har svaret
Enkelt att beställa och fick parmesanosten levererad till dörren. Osten är av hög klass med mycket god smak. Enda missen på beställningen var att jag inte kunde hitta var jag skulle fylla i den raba... Se mere
Var på jakt efter parmesan och snubblade över denna sida, de hade inte storleken på osten som jag ville ha så jag drog iväg ett mail och fick snabbt svar och de löste det utan problem. Osten kom på po... Se mere
Virksomheden har svaret
Försäljning av Parmegiano Reggiano "Parmesanost", Extra Virgin Olivolja, Balsamico från Modena, Oliver, Bivaxduk, Bivaxpåse, Risotto, Paella, Rivjärn, Parmesankniv
Rälsvägen 3, 263 93, Höganäs, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Som ny kund var det lätt att komma igång. Smidig start på min beställning via nätet. Tack

Besvarelse fra KullaGourmet
Fantastisk service i en mysig liten butik ute på landet i Mjöhult.
Parmesanen är supergod och de gröna oliverna är beroendeframkallande.
KullaGourmet säljer den mest fantastiska parmesanost vi någonsin ätit. Vi har beställt själva och gett bort i gåva och den har varit lika uppskattad av alla. Smakerna tar oss tillbaka till Italien och måltiden blir en upplevelse för alla. Med ett fantastiskt sortiment, ett personligt bemötande och produkter av bästa kvalitet rekomenderar jag varmt KullaGourmet.

Besvarelse fra KullaGourmet
Parmesanosten är outstanding, det finns inga anfra alternativ för mig. Oavsett om jag river den på pasta eller skär som kuber till fredagsmyset så är det bäst. Jag tycker att 24 månaders är bäst då den är mest krämig.

Besvarelse fra KullaGourmet
Högsta kvalitet på såväl varor som bemötande. Har handlat bl a parmesanost där så länge jag kan minnas.

Besvarelse fra KullaGourmet
Service i världsklass och hög kvalitet på produkterna! 🌟

Besvarelse fra KullaGourmet
Helt fantastiskt goda produkter! Rekommenderar starkt att beställa varor från denna hemsida! Både gott och prisvärt!!!

Besvarelse fra KullaGourmet
Personlig service och fantastiska produkter. Har njutit av både risotto, balsamico och parmesan.
Lätt att beställa och snabb leverans också. Det blir fler köp!

Besvarelse fra KullaGourmet
Har själv bott i Italien en tid och jag bara älskar deras parmesanost. Passar alltid på att köpa två och ge bort som gåva. Alltid lika uppskattad present.

Besvarelse fra KullaGourmet
alltid den bästa servicen hos de svenska bönderna på KullaGourmet, deras Parmigiano Reggiano är certifierad som den Italienska guldvinnaren & är producerad i Italien med mjölk från familjegården i Italien…
Jag beställde utan problem, fick mina varor snabbt och är allmänt nöjd med servicen. När det gäller varorna är jag mycket nöjd med allt jag beställde. Jag blev så glad, när jag för ngt år sedan, upptäckte att det fanns en återförsäljare av just min favoritvinäger (Balsamvinäger ”Condiment” från Modena I.G.P – Lagrad 12 år)! Den som jag smakade för första gången, för knappt 10 år sedan, på gården i Italien där den tillverkas. Sen är era parmesanpinnar också väldigt goda. Jag antar att nötterna (tillsammans med osten) behövs för att bla ge just den texturen och smaken som gör att de är så goda, men det hade varit kul om man kunde få fram lika goda utan nötter. Min dotter är nämligen nötallergiker, och går då tyvärr miste om dessa goda tillbehör.
Mycket trevlig upplevelse i Mjöhult!
Goda ostar , risotto, drycker och förtjusande värdinna 👏🏻😍
Enda missen på beställningen var att jag inte kunde hitta var jag skulle fylla i den rabattkod jag tidigare fått som gällde till den 31 dec. Det gjorde mitt köp onödigt dyrt.
Bra redskap och snabb leverans. Lite högt pris och hög fraktkostnad.
Bra och lättanvänd hemsida, lätt att klicka sig fram och beställa, tycker jag. Klarnas betalningsalternativ är bra.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.