Food was cold , No tissue on the table Ordered kids meal with pickled cucumber and they charged 15 Kr for 2 slice of pickled cucumber.
Se, hvad kunderne siger
Smidigt att beställa via nätet. Leverans på utsatt tid. Dock STORT MINUS på att 4 kg tidigare fruset kött levererades nästa upptinat i en papperspåse. Min tveksamhet blev om jag kunde frysa in ige... Se mere
Virksomheden har svaret
Hej jag är mycket missnöjd med med ett kött som jag har beställt av er. Iberico belotta pluma väldigt senigt och mycket fett Skulle bjuda mina vänner på! Gick inte att till reda Hoppas på kom... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Här har vi samlat det mesta av det bästa när det kommer till råvaror – kött från svenska gårdar, högkvalitativt kött från olika delar av världen blandat med grönsaker, möjligtvis från en gård nära dig.
Kontaktoplysninger
Litteraturvägen 6, 26334, HÖGANÄS, Sverige
- 042-22 70 77
- kontakt@brodernanordstrom.se
- brodernanordstrom.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Food was cold
Great quality meats for all seasons
Really pleased with the quality of the meat that I received. The Swedish burger meat is excellent and the sous vide ribs were very tasty with plenty of meat.
A bit better communication with the delivery would have been good as it came as a surprise but most likely the stresses of the Christmas rush... otherwise zero complaints.
Mycket fint kött och superb service!
Mycket fint kött och superb service!
Köpte 2kg ryggbiff i bit ifrån Spring creek som kördes reverse sear på grillen. Väldigt fint kött.
Mycket bra kvalitet på kött
Mycket bra kvalitet på kött. Snabba leveranser. Allt e bara positivt😄👍
Mycket snabba svar och bästa köttet
Mycket snabba svar, snabb leverans, bra priser, fantastisk produkter, fått så mycket positiva gensvar från de som ätet deras kött.
Bästa
Kvalité på firma och produkterna
Angus biffen, hängmörade entrecôte är alltid toppklass däremot var oxfilén sist ”semifryst” vid leverans och efter portionsstyckning och in i frysen, efter upptining till rumstemperatur innan stekning köttet fortfarande ”blött” efter avtorkning sipprade det vätska ur köttet svårt å få en torr yta, vet inte om det blev något galet vid upptiningen….jag gillar ert koncept,
här har ni en trogen kund! Toppkvalitet 😃
Otroligt bra kött!
Otroligt bra kött!
Stort utbud och riktigt bra service!
Framkörning till dörren och dessutom väldigt vänligt bemötande!
Tack
Tack, Angus biffen var mycket bra. Skylta upp så alla finner avhämtnings platsen
Lycka till
Hälsningar
Bodil & Bengt

Besvarelse fra Bröderna Nordström
Hej jag är mycket missnöjd med med ett…
Hej jag är mycket missnöjd med med ett kött som jag har beställt av er.
Iberico belotta pluma väldigt senigt och mycket fett
Skulle bjuda mina vänner på!
Gick inte att till reda
Hoppas på kompensation av er
Hälsningar
Peter Kampf
Peter.Kampf.astrom @gmail.com

Besvarelse fra Bröderna Nordström
Riktig gott kött och och fina bitar man…
Riktig gott kött och och fina bitar man fick jag kommer verkligen beställa fler gånger trevlig personal som kom och leverera det riktigt bra service jag kan värmt rekommenderar er ett mycket bra ställe om ni skall ha fint kött och billiga priser

Besvarelse fra Bröderna Nordström
Fantastiskt gott kött och snabb och…
Fantastiskt gott kött och snabb och trevlig leverans!

Fruset kött levererades upptinat
Smidigt att beställa via nätet. Leverans på utsatt tid.
Dock STORT MINUS på att 4 kg tidigare fruset kött levererades nästa upptinat i en papperspåse. Min tveksamhet blev om jag kunde frysa in igen eller måste tillaga det direkt ! Obruten kyl/fryskedja är ett måste !

Besvarelse fra Bröderna Nordström
Snabb leverans på riktigt högkvalitets…
Snabb leverans på riktigt högkvalitets kött👍👍👍 kommer definitivt beställa mer snart igen 🤤🤤🤤🤤

Härligt köttstycke
Härligt köttstycke. Mycket trevligt levererad.
Kommer tillbaka som kund.

Besvarelse fra Bröderna Nordström
Fantastisk service med hemleverans och…
Fantastisk service med hemleverans och mycket goda hamburgare. Vi provade även hamburgerbrödet som också det var väldigt gott!

Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.