Kalundborg Skov Park Have Anmeldelser 10

2,8

1. Reparation af plæneklippere
  2. Havecenter
  3. Plæneklipperbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kalundborg skov park have forhandler husqvarna & andre kendte mærker. ✅Prisgaranti ✅Altid skarpe tilbud på maskiner & tilbehør. ✅Stærkt serviceteam

• Elmegade 38, 4400, Kalundborg, Danmark

• ksph.dk

2,8

Middel

Dårlig service og uretfærdig regning

Dårlig service og uretfærdig regning – reklamation blev ignoreret

Afleverede min buskrydder til reparation, da snoren var gået i stykker for anden gang – inden for et år, så det burde være en reklamationssag. Fik at vide, de ville kigge på det. Da jeg hentede den, var det første jeg fik at vide: “Det er ikke det samme der er i stykker.”

De havde bare bestilt en ny top med snor og det hele, skruet den gamle af og sat den nye på – uden at kontakte mig først og uden at tage stilling til, om det kunne være dækket af garanti.

Derudover skulle der laves service, men maskinen var lige så beskidt, da jeg hentede den, som da jeg afleverede den. Og så blev jeg præsenteret for en regning på 2.144 kr. uden at have godkendt noget.

Føler mig snydt og dårligt behandlet. Det virker som om de bevidst har undgået at tage ansvar for en reklamation og bare sendt en regning afsted uden videre. Det er ikke i orden.

16. april 2025

Trak uberettiget på mit kort

Købte en række haveredskaber her, hvor de kunne levere hovedparten fint, men ikke en motorsav. De trak så kun det korrekte, reducerede beløb. 6 måneder senere trækker de så pludselig for den motorsav de aldrig har leveret! Opdagede det tilfældigvis, og skal nok få pengene tilbage på den ene eller anden måde. Men husk at checke kontoen, også i de efterfølgende 6 måneder, hvis du handler her og de får lejlighed til at reservere et større beløb på dit kort.

10. september 2021

Husqvarna Automover

Jeg købte en Husqvarna Automover hos jer den 25. april 2021 og ordren blev gennemført. Kort tid efter meddelte i, at varen var i restordre (ca. 8 ugers leveringstid). Varen ankom ca 8 uger senere viste det sig, at ladestationens "dæksel/hængsel" var knækket. Igen meddelte i, at varen var i restordre. Nu er der så sket det, at højre hjulmotor ikke virker. Hvad nu? I tager ikke telefonen, og en mail bliver kun besvaret efter 3-4 dage!! Græsset gror altså også her i Jylland, og det er nu, vi skal bruge robotten. Under al kritik, at man ikke kan ringe til jer og få råd.

7. juli 2021

Service er bare helt i top

Service er bare helt i top, og pæn hurtig levering.
Fik en robotklipper, som desværre var revnet i bagenden, og jeg sendte straks et foto til Kalundborg Skov, Park & Have.
Der kom et standard svar, og jeg regnede med et uddybende dagen efter, hvilket vel må siges jeg fik, for dagen derpå stod pakketransporten med en ny klipper til mig.
Det er satemig service.

28. april 2021

Klippo

Vi købte en Klippo græsslåmaskine.Servicen var fremragende både
under og efter købet.Kan varmt anbefale firmaet.
Jørgen T. Roskilde

5. juli 2019