Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Frakten var extremt snabb, beställde på EM och fick MSG redan dagen efter runt 12 tiden. Finns så otroligt mycket så här skajag fortsätta handla min krossade vitlök, dijon senap och andra kryddor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Extremt snabb leverans för mig som bor i Västerbotten, under 24 timmar på mina senaste beställningar, nästan så man inte tror det är sant. Otroligt trevlig webbutik där man kan resa jorden runt med kr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har handlat här i flera omgångar under ett par års tid och är alltid lika nöjda. Kryddblandningarna är rena, utan onödigt mycket salt eller socker man får verkligen krydda för pengarna. Vi använde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har letat efter ett ställe med "ovanliga" kryddor, och är så sjukt nöjd med det här. Från beställning till leverans tog det knappt 3 dagar, och då bestälde vi en söndag kväll. Allt kom ordentligt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kryddeributik

Skrevet af virksomheden

Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online. I Kryddlandets sortiment finns allt från världens alla peppar, massor av chili och starka såser, kryddor i lösvikt - samt i storpack, hundratals olika teer, ekologiska kryddor och te samt smaksättare från hela världen. Och lite till! Självklart till bra priser och snabb leverans! Välkommen in till en värld av smaker!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Kundservice i särklass!

Gjorde en stor beställning på lördagen, och när jag betalade med Klarna så krånglade det. Gjorde om och det krånglade då också. Såg på banken att det var draget två ggr trots ej bekräftat köp . Kontaktade kryddlandet och fick omedelbart svar, att dom skulle fixa dubbel-debiteringen. Idag söndag fick jag tillbaka pengar genom swish. Beställningen är dessutom redan på väg. Helt fantastiskt 🩷 🌟🌟🌟🌟🌟

20. januar 2024

Besvarelse fra Kryddlandet

Tack Pia för ditt fina omdöme! Självklart svarar vi så snabbt vi kan och löser problem så fort det går. Tack för att du väljer oss och välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Med ett stort och brett sortiment…

Med ett stort och brett sortiment hittar man alltid något att fylla kundkorgen med.
Väldigt snabba leveranser och riktigt bra priser bidrar även det till att jag jämnt och ständigt bläddrar bland deras produkter efter nya smakupplevelser

12. januar 2024

Besvarelse fra Kryddlandet

Tack för ditt superfina omdöme, vad roligt att läsa! /Elena, Kryddlandet

Toppen kundtjänst!

Fick fel vara skickad till mig, sånt som händer, men två dagar senare hade jag rätt vara, plus en gratis påse med te som dom skickat med. Jag fick också behålla den varan dom skickade fel. Verkligen toppen bemötande, och har alltid varit nöjd med det jag beställt tidigare också!

12. december 2023

Besvarelse fra Kryddlandet

Hej Sandra och tack för ditt fina omdöme! Precis som du skriver är felplock sånt som händer och då ska man, som du gjorde - höra av sig till oss, vi löser det direkt :) God Jul från oss på Kryddlandet, tack för att du väljer oss och välkommen åter! /Elena

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utmärkta varor och utmärkt packade

Utmärkta varor och utmärkt packade! Teerna var synnerligen prisvärda för sin kvalitet. Också glad att äntligen få tag på Shin Ramyun Black igen - mycket goda nudlar, men svåra att få tag på.

29. november 2023

Besvarelse fra Kryddlandet

Men tack, snälla du! Och roligt att du tycker om våra teer och att du hittade nudlarna :) välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan varmt rekommendera Kryddlandet!

Kan varmt rekommendera Kryddlandet om du söker fantastiskt bra och goda kryddor! Jag köpte bland annat ett viol/lakrits te som är beroendeframkallande och en grillkrydda med bacon som jag måste ha mer av :-)
Dessutom bra priser och snabb leverans!
Stort tack!

11. december 2023

Tack snälla, Nova! Vad roligt att höra - välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helnöjd med leverans och varot

Jag la min beställning i tisdags och och i torsdags hade jag den i min hand. Snabb leverans och välpackad försändelse. Nu är bara problemet att förutom det som ska bli julklappar så beställde jag några godissorter, bland annat saffransmandlar, för att servera på en julklappsbytarträff med två vänner. Jag skulle bara smaka en enda, och nu är de av mystisk anledning slut. Hoppas jag får självbehärskning i julklapp... .)

30. november 2023

Besvarelse fra Kryddlandet

Tack Marie för ditt fina omdöme och tack för att du väljer oss! Roligt att du gillar saffransmandlarna också : ) /Elena, Kryddlandet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra priser, fint utbud och snabb leverans!

Första gången jag köper från Kryddlandet. Jag blev sjukt imponerad av den snabba leveransen och hur väl det var paketerat. Alla glasflaskor och burkar låg i både bubbelplast och flera lager papper. Allt låg väldigt packat och bra, inget låg och skramlade runt. Ingen risk att något skulle gå sönder! Mycket bra. Min favorit teriyakisås (Yummyto) finns hos Kryddlandet och mycket annat roligt och spännande, såsom den populära svarta vitlöken (som måste upplevas) och livsmedel från världens olika kök. Jag kommer att bli stammis! :) vi bor ute på "landet" så att hitta liknande butiker här i närheten är inte alltid så lätt, med kryddlandets utbud och priser kommer vi att kunna äta det vi vill, när vi vill. Jag har ett stort intresse inom det asiatiska köket. Vi äter nästan bara det hemma. Alla datum på produkterna var bra (2024-2025), såg att det fanns några negativa omdömen om det. Nöjd kund/kunder! :D

3. november 2023

Tack Emma för ditt fina omdöme och välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

En fantastisk butik

Väldigt bra priser, ett fantastiskt stort utbud - med noggranna beskrivningar och förklaringar, en kundtjänst som verkligen går above and beyond the call of duty. Hade jag kunnat ge 6 stjärnor så hade kryddlandet förtjänat dem.

8. oktober 2023

Besvarelse fra Kryddlandet

Kryddlandets kundtjänst tackar och bockar och hälsar glatt till dig! Välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

Kom direkt

Paketet låg utanför dörren efter någon dag. Helt perfekt. Toppenbutik.

27. juli 2023

Tack Sven- Åke för ditt fina omdöme och välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Brett utbud och snabb leverans

Köpte kryddor jag inte hittade på andra ställen. Supersnabb leverans och fina varor.

1. december 2022

Besvarelse fra Kryddlandet

Tack Nina, vad roligt att du hittade det du sökte i vårt sortiment och för att du valde oss! Välkommen åter! /Elena, Kryddlandet

100% NÖJD

100% NÖJD

Har beställt härifrån, de senaste te vi köpte var riktigt goda, bra förpackat och snabb leverans, pålitligt företag!

22. januar 2023

Tack, snälla! /Elena, Kryddlandet

Underbara teer!

Underbara teer! Bra packade, snabba, rekomenderar varmt. Söderhavsblandingen är det bästa teet jag testat! Otroligt! Har en två liters burk full med det nu. Bra blandat! Karamell rooibos är också att rekomenderar.

26. januar 2023

Vad roligt att höra, Marie! Tack för att du väljer oss! /Elena, Kryddlandet

Rekommenderas

De har varit mycket bra, rekommenderas

11. januar 2023

Tack Anne! /Elena, Kryddlandet

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Man får vad man betalar för

Man får vad man betalar för. I och för sig köpte jag torkade kryddor, men utgångsdatum 5 månader gammal. De borde dock fungera ändå.

4. november 2022

Besvarelse fra Kryddlandet

Hej Mats! Ett sent svar här från oss. Jag beklagar att detta hänt. Det ska det inte göra. Om du läser detta - ta kontakt med vår kundtjänst. Det ska man som kund alltid göra om något är fel med ens order - det mesta är enkelt att lösa! /Elena, Kryddlandet

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.