Frakten var extremt snabb, beställde på EM och fick MSG redan dagen efter runt 12 tiden. Finns så otroligt mycket så här skajag fortsätta handla min krossade vitlök, dijon senap och andra kryddor.
Extremt snabb leverans för mig som bor i Västerbotten, under 24 timmar på mina senaste beställningar, nästan så man inte tror det är sant. Otroligt trevlig webbutik där man kan resa jorden runt med kr... Se mere
Vi har handlat här i flera omgångar under ett par års tid och är alltid lika nöjda. Kryddblandningarna är rena, utan onödigt mycket salt eller socker man får verkligen krydda för pengarna. Vi använde... Se mere
Kryddlandet är Sveriges största krydd- och tebutik online. I Kryddlandets sortiment finns allt från världens alla peppar, massor av chili och starka såser, kryddor i lösvikt - samt i storpack, hundratals olika teer, ekologiska kryddor och te samt smaksättare från hela världen. Och lite till! Självklart till bra priser och snabb leverans! Välkommen in till en värld av smaker!
Gymnasievägen 16, 931 57, Skellefteå, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
Jag är såå nöjd med min beställning! Bra utbud, bra priser, snabb leverans och de hade till och med lindat flaskorna i bubbelplast för att inget skulle gå sönder. Jag kan varmt rekommendera Kryddlandet och jag kommer absolut att handla här igen :)

Besvarelse fra Kryddlandet
Jag har letat efter ett ställe med "ovanliga" kryddor, och är så sjukt nöjd med det här. Från beställning till leverans tog det knappt 3 dagar, och då bestälde vi en söndag kväll. Allt kom ordentligt packat, hela orderna var med och alla varorna levde upp till förväntan. Vi har redan beställt mer saker, och kommer absolut i framtiden att fortsätta beställa alla kryddor och teer härifrån.

Besvarelse fra Kryddlandet
Öl korven är helt fantastiskt god, detta är nog det enda stället jag vet som har riktig klös i sin ölkorv, ridderheim explosion släng dig i väggen. Och leveransen har alltid varit super snabb.

Besvarelse fra Kryddlandet
Mycket stort utbud och snabb frakt

Besvarelse fra Kryddlandet
Bra utbud till bra priser. Snabb leverans! Har beställt många gånger och det har aldrig varit några problem. Trevlig kundtjänst och har man har några frågor så får man snabbt svar. 😃

Besvarelse fra Kryddlandet
Bra utbud snabb och klockren leverans med hög kvalitet på det som levereras.

Besvarelse fra Kryddlandet
Mycket fina och smakrika kryddor. Samt wiskypepper och den rökta grönpepparen är helt suveräna. Gör en pepparsås på dessa två pepparsorter som blir super.

Besvarelse fra Kryddlandet
Bra sortiment och bra leveranser.

Besvarelse fra Kryddlandet
Jättenöjd! Superbra sortment! Goda teer (Rooibos). Leveranserna är kanske inte de snabbaste men sortiment och kvalite täcker upp detta lätt!

Besvarelse fra Kryddlandet
Bra priser och smidig leverans.
Lite svårt att beställa lagom mängd första gången (160 gram timjan är hur mycket som helst, medan 160 gram chilipulver inte är så mycket), men nu vet jag till nästa beställning.
En hel del kvistar i dom torkade örterna.
Tacokryddan var ingen höjdare, smakade bara väldigt salt och starkt, kände ingen smak av spiskummin eller vitlök alls.
Men överlag är jag nöjd!

Besvarelse fra Kryddlandet
Bra utbud av kryddor, te och hot sauce, finns även mycket annat kul i utbudet. Bor nära lagerbutiken så brukar gå dit för att hämta min beställning, alltid snabb service och trevligt bemötande.

Besvarelse fra Kryddlandet
Företag med stort utbud av kryddor i bra kvalitet och ett helt rum med te! Jag hittar ständigt nya goda sorter.

Besvarelse fra Kryddlandet
Välsorterad liten butik med trevlig och hjälpsam personal. Hade önskat att ni skulle få in tryffelsalt o ha öppet på lördagar 😃

Besvarelse fra Kryddlandet
Har beställt kryddor flera gånger härifrån, alla gånger har det varit fina kryddor och snabb leverans.
Kanon företag!

Besvarelse fra Kryddlandet
Har alla sorters te jag kunde tänka mig, desutom bra priser och supersnabb leverans!
Deras Polkagris te är favoriten här hemma!

Besvarelse fra Kryddlandet
Tycker kryddlandet är en toppenbra butik. Bra personal, Bra kundservice, Bra produkter

Besvarelse fra Kryddlandet
Mycket att välja på. Bra priser. Snabb leverans.

Besvarelse fra Kryddlandet
Verkligen snabb leverans och allt gick utan krångel! Köpte en otroligt vacker tekanna och är så nöjd! Rekommenderar

Besvarelse fra Kryddlandet
Beställer då och då och är så nöjd. Aromatiska kryddor i varierande storlek, vilket är bra. Just nu är jag i det ”Afrikanska och Thailändska köket, och hittar så roliga och goda tillbehör. Kan rekommendera till det varmaste🌹