Det var helt avslappende
Det var helt avslappende, nesten magisk. Min kropp hadde det veldig bra. Jeg ville så gjerne få med meg kveldsmeditasonen og, så eg vipps 290. Men eg kom ikke inn på den.
MvMarie Otterstad

Besvarelse fra Kriya Yoga Norge
Vi hjelper deg til å erfare indre fred med hjelp av Kriya Yoga meditasjonsteknikker.
Bakkeløkka 16c, 1454, Fagerstrand, Norge
MvMarie Otterstad

Besvarelse fra Kriya Yoga Norge
Jeg underviser i yoga og bruker forskjellige typer meditasjoner og vært innom mye forskjellige . En evig reise. Jeg liker å variere også her,
Denne var ny for meg . Jeg liker denne veldig godt , for meg en samlende, tilstedeværende meditasjon . Jeg liker også tilknytningen til chakraene. Tusen takk for veldig inspirerende uke.Så fin start på dagen

Besvarelse fra Kriya Yoga Norge
Endelig en metode hvor jeg får troa på at jeg, med trening og tålmodighet, kan få til indre ro i så store porsjoner og kontinuitet at det er håp om å få tilbake god helse. Vært med på to 5 dagers runder og gleder meg til neste. Stor takk til duoen Erlend og Andre 🩷

Besvarelse fra Kriya Yoga Norge
Jeg var med på Kriya Yoga meditasjoner i 5 dager - 2 ganger pr dag. Det ble en veldig fin opplevelse og jeg har fullt tro på at jeg ved å praktisere denne metoden vil finne ro i sinnet. Erlends ledelse og hjelp til søkend inn i de indre - stille rom - var veldig fin og ivaretagende - Tusen takk :)
Anbefaler absolutt dette videre!!!

Besvarelse fra Kriya Yoga Norge
Fine meditasjons teknikker fremførte på en god måte ♥️

Besvarelse fra Kriya Yoga Norge
Meditasjonschallengen med Kriya Yoga Norge var utrolig fin! Å meditere i fellesskap med andre føltes veldig godt og Erlends veiledning var både dyp og motiverende. Jeg har fått en større forståelse for hvorfor jeg unngår å meditere selv om jeg vet det er bra for meg, og denne challengen har gitt meg motivasjon til å gjøre meditasjon til en daglig praksis. Anbefales på det varmeste.