Veldig fornøyd med raske svar og god…
Veldig fornøyd med raske svar og god hjelp. Enkelt og bestille på nettsiden:).
Yogakompasset er Norges største plattform for salg av yogareiser, nettopp fordi vi tilbyr et bredt utvalg av reiser som kan tilpasses individuelle behov og ønsker. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å finne den perfekte yoga retreaten som resonnerer med dine personlige mål og preferanser.
Veldig fornøyd med raske svar og god hjelp. Enkelt og bestille på nettsiden:).
Retreaten på «Nord» var helt fantastisk!! Anbefales på det varmeste!
De er raske til å respondere, samarbeidsvillige og ivrige etter å hjelpe deg. Det har vært en veldig god erfaring for meg og jeg kommer definitivt til å bruke Yogakompasset igjen!
Topp program og flink instruktør i nydelige omgivelser. Litt minus at man ikke kunne avbestille/flytte på bestillingen når det oppsto noe som kolliderte, men fikk en god forklaring på det, og det løste seg greit.
Telemark yoga setter stor pris på samarbeidet med yogakompasset. Yogakompasset hjelper oss både med og markedsføring av våre retreat blant annet gjennom deres sosiale medier og er alltid hjelpsomme og støttende om det er noe vi trenger hjelp til. Høy kvalitet på arbeidet vi får fra Yogakompasset kan virkelig anbefales på det varmeste, alltid god service.
Yogakompasset er utrolig dyktige på å lage fengende markedsføringsmateriale, gode på tekstskriving, følger opp, tilpasser raskt når man har innskytelser og ønsker. Jeg føler virkelig de lytter til meg og hva jeg ønsker å formidle i verden.
Yogakompasset samler et variert kurstilbud for de som søker etter yogaretreats. De deler også mye informasjon om ulike yogaformer og bidrar til å øke interessen for yoga og mindfulness i Norge.
Yogakompasset er en veldig fin samarbeidspartner. De svarer raskt, er hyggelige og kommer med gode løsninger. Det anbefales:-)
Very service minded, down to earth and genuine in their cooperation 🙏 Thank you!
Anbefaler Yogakompasset! Største portalen i Norge for yogareiser i inn og utland. Her finner du et bredt utvalg av reiser og retreat å velge mellom.
Yogakompasset bidrar godt med flere ting: både med innsikt og tips på en veldig god måte🧘🏼♀️💖🙏🏻