Hvis jeg kunne give nul stjerne. Så gjorder jeg det. Jeg modtager 4 medaljer. 3 af dem er defekte. Sender billeder med det samme, og fortæller jeg ønsker at returnere dem, da de slet ikke leve... Se mere
Tilmeldte mig løbet Make Reality Great Again. Efter at have gennemført min tilmeldte halvmarathon-distance, skulle jeg registrere den selv i Sportstiming. Her fremgår det, at det ikke er tilladt og r... Se mere
Super koncept Krixrun har first class set- up let at forstå, hvorfor Kristina blev kåret til årets sportsperson i Kolding, Krixrun har giver os så mange begivenheder at deltage i i denne mærkelige k... Se mere
Tilmelder mig kongeløbet, Men det viser sig at ca 1/2 delen af alle medaljer til et virituelt løb ikke når frem til tiden d. 14. Jan 24. Det er jo ligesom ikke interessant at modtage medaljen ef... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
En herlig oplevelse
En herlig oplevelse, hurtig til at svare når jeg (som kunde) laver en bøf,altid høflige :-)
Fedt koncept
Fedt koncept, fede medaljer og god service.
Kun masser af positive oplevelser herfra
Fedt koncept og flotte medaljer
Fedt koncept og de flotte medaljer, fået ikke bedre.
Alt har fungeret for mig, venlig og hurtig respons på spørgsmål.
Fedt koncept og super fede medaljer
God service!
Har nu et par gange købt medaljer, tøj og lækkert gear fra hjemmesiden.. Altid med hurtig levering og svar på henvendelser.. Klar anbefaling herfra :)
Virkelig dårlig service, når sikkerheden ikke er i orden
Jeg har modtaget en medalje så er i stykker. Jeg kontaktede dem med det samme, jeg opdagede det. Så ville de sende en ny, men jeg stillede spørgsmålstegn ved sikkerheden af de små metaldimser, som falder af, når man har små børn i huset. Jeg spurgte efter at returnere den, men det skulle jeg selv betale for!
Siden da har de ikke svaret til trods for flere sendte beskeder, som jeg kan se de har læst.
Jeg har handlet her flere gange, men det stopper nu. Hold op hvor er det dårlig service og virkelig dårlig stil ikke at betale pengene retur, når man har fået kina-produceret et produkt, som ikke er i orden :(
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Modtager en medalje som er ødelagt, sender dem en mail, men intet svar får man tilbage, skriver efterfølgende til dem på messenger (via Facebook) kan se de læser mine beskeder, men igen får jeg intet svar. Det var så eneste og sidste gang jeg købte noget hos dem.
Hurtig levering og fantastisk service
Hurtig levering, hurtig svar på spørgsmål og fantastisk service 👍👍