Hvis jeg kunne give nul stjerne. Så gjorder jeg det. Jeg modtager 4 medaljer. 3 af dem er defekte. Sender billeder med det samme, og fortæller jeg ønsker at returnere dem, da de slet ikke leve... Se mere
Super koncept Krixrun har first class set- up let at forstå, hvorfor Kristina blev kåret til årets sportsperson i Kolding, Krixrun har giver os så mange begivenheder at deltage i i denne mærkelige k... Se mere
Tilmelder mig kongeløbet, Men det viser sig at ca 1/2 delen af alle medaljer til et virituelt løb ikke når frem til tiden d. 14. Jan 24. Det er jo ligesom ikke interessant at modtage medaljen ef... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hvis jeg kunne give nul stjerne
Hvis jeg kunne give nul stjerne. Så gjorder jeg det.
Jeg modtager 4 medaljer. 3 af dem er defekte. Sender billeder med det samme, og fortæller jeg ønsker at returnere dem, da de slet ikke lever op til hvad jeg forventer af medaljerne. For svar tilbage at de beklager og pengene til komme retur. Flere dage går, og ingen penge dukker op. Nu er de igen kontaktet. Nu med en ny besked.
Jeg kunne enden vælge at sende dem retur, og derved få mine penge (fair nok). MEN jeg står selv for portoen retur, og den vil de ikke refundere. Jeg kontakter dem med det samme igen, og hermed intet svar?!
En virkelig ærgelig og ikke mindst elendighed service. Konceptet med virtuelt løb tiltalte mig. Men det er første og sidste gang jeg køber der fra.
Hilsen en der nu ligger inde med 3 ødelagte medaljer!!
Tilmeldte mig løbet Make Reality Great…
Tilmeldte mig løbet Make Reality Great Again. Efter at have gennemført min tilmeldte halvmarathon-distance, skulle jeg registrere den selv i Sportstiming. Her fremgår det, at det ikke er tilladt og retselvkoden virker ikke. Jeg skriver til KRIXRUN, ejeren selv og på løbets væg, men hører intet tilbage! Endvidere er der ikke en fælles væg under løbet, hvor deltagerne sammen kan fejre, støtte og heppe på hinanden/fællesskabet.
Det er der ikke meget GREAT REALITY over!
Få ikke leveret medaljen
Få ikke leveret medaljen. Jeg har ringet og skrevet email, fik aldrig svar. Min oplevelse er klar: Rent tyveri
Kongeløbet - 1/2delen få ikke leveret medalje til tiden
Tilmelder mig kongeløbet,
Det er jo ligesom ikke interessant at modtage medaljen efter d 14. Januar.
Der virker som om Krixrun har solgt mere end de har haft kapacitet til at håndtere, for at score extra profit, uden at de har bekymret sig om alle dem som står med ingenting til løbet d 14. Januar.
Synes det er dårlig stil.
NUL STJERNER
NUL STJERNER
Jeg har forsøgt på mail, at kontakte dem, men har aldrig hørt tilbage.
Derfor har jeg valgt at lægge min ordre hos et andet firma.
Det må være et FUP FIRMA, så lad være med at bestille noget hos dem.
Jeg vil faktisk give 0 stjerne, men man ikke.
Jeg lavede en bestilling d.20-3, og fik en bestillings-bekræftelse på ordre #67713.
De har trukket pengene samme dag, men ikke sendt noget. Jeg har skrevet til dem 3 gange inklusiv i dag, og jeg har endnu intet hørt.
ADVARSEL! LAV VÆRE MED AT HANDLE HER.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service, de læser ens besked og så går der utrolig lang tid før man får et svar, nu er det nr 2 medalje jeg skal rykke for som jeg ikke har modtaget i år, og det er ikke de ens jeg har måtte rykke for, det er sidste gang jeg deltager i events hos dem
Fantastisk kundeservice
Det er sej service. Postnord havde “mistet” min julepakke. Krixrun reagerede promte. Ny vare blev fremsendt på rekordtid, og den kan nu lægges under juletræet. Tusind tak, Krixrun 👍
Super service, anbefaler kontakt via Messenger, mail tog lidt lang tid at få svar fra.
Bestilte sko, de kom inden for en uge, desværre passe de ikke, men fik super service i returnering og pengene er gik hurtigt retur ind på kontoen. Vil helt klart handle her igen.
Fed måde at deltage i løb 😀 håber der…
Fed måde at deltage i løb 😀 håber der kommer endnu flere.
Fik min medalje dagen efter jeg bestilte, kan kun anfalde dette sted og det så meget motivation for at få gang i løbeskoene.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Jeg har skrevet to email til dem men får aldrig nogle svarer. Ingen mere virtuelle løber med dem. Og jeg vil ikke anbefale KriXrun.
Fik aldrig mine medaljer… kan ikke…
Fik aldrig mine medaljer… kan ikke anbefales
Fantastisk service 👌🏻
Har lige deltaget i You Go Girl eventet og da vi pakker medaljerne er der desværre en der er i stykker. Jeg sender KrixRun en mail med billeddokumentation (på en lørdag) og får svar få timer efter at de sender en ny. Modtager ny medalje tirsdag, det er god og hurtig service. Fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig motiverende
Syntes tingene fungerer fint
Har nu bestilt løb 3 gange og super fin service, hurtig levering og skønne produkter.
Kan kun anbefales 👍
Giver en kæmpe tommel op
Giver en kæmpe tommel op. Fed løb og medaljer. Har hjulpet til at hold gejsten op især i corona tiden😁
Super service 👏🏼💪🏼😍
Virker perfekt
Har købt medaljer samt deltaget i virtuelle events. Alt har fungeret upåklageligt.
God oplevelse
Jeg har deltaget i flere løb, og det har fungeret rigtig godt hver gang. Helt igennem god service 😀