Kristianjuul Anmeldelser

4,5

Klart anbefalesværdigt: Det er der, fordi de sender STRAKS! Produkterne er top kvalitet og smukke, og så er der en uovertruffen service, der lytter, hjælper og forstår en som kunde! Tak for hele pak... Se mere

Sindssygt smukke produkter. Jeg havde et specielt behov, som jeg forespurgte om i mail. De var super hurtige til at svare og afdække mit behov. Fantastisk god service. Jeg skulle bruge mit produ... Se mere

Har købt den nye Sika TV-stander. Flot produkt - lækkert forarbejdet. Montageinstruktionen og medfølgende skruer kan forbedres. Du modtager 6 poser med skruer uden indikation af, hvor de skal brug... Se mere

Svarer typisk inden for 1 måned

4,5

Jeg har både skoreoler og knagerække i…

Jeg har både skoreoler og knagerække i eg, og det er virkelig god kvalitet og fantastisk flot! Nøglebrættet med medfølgende nøgleringe er genialt! Jeg skrev til dem for muligheden for at købe endnu en nøglering, og de sender mig en helt uden beregning. Det er virkelig god service, som jeg ikke har oplevet andre steder.

2. juni 2026

Klart anbefalesværdigt:

Klart anbefalesværdigt:
Det er der, fordi de sender STRAKS! Produkterne er top kvalitet og smukke, og så er der en uovertruffen service, der lytter, hjælper og forstår en som kunde! Tak for hele pakken.
Bestemt det første sted jeg vil handle igen og kan kun give de varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Liselotte

1. juni 2026

Sindssygt smukke produkter

Sindssygt smukke produkter.
Jeg skulle bruge mit produkt ret hurtigt, så jeg fik desuden lov til selv at hente det på lageret i Ribe.
Og så er jeg bare super glad for min SIKA TV stander på hjul.

13. maj 2026

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har købt TV standen Ella og mår blot sige, wow for et lækkert produkt! Simpelthen så gennemført i detaljerne, virkelig lækre materialer og ekstremt nemt at samle!
Jeg har et lidt ukurant TV, og skulle derfor bruge to forskellige længder skruer for at montere det på standeren, og da de længste skruer som medfulgte var for korte, skrev jeg til Kristian om det var noget han kunne genkende. Uden tøven sendte han mig straks hvad jeg skulle bruge! Fantastisk service!
Og hvor bliver man glad for at støtte en dansk iværksætter, når alt bare spiller!

23. februar 2026

Produkter i lækker kvalitet

Produkter i lækker kvalitet
Jeg har tidligere købt Kristian Juul Vinylbord og senest Otto knagerækker.
Det er virkelig god kvalitet og smuk design.
Jeg er vild med Kristian Juuls produkter og især det klassiske men samtidig moderne design.

17. februar 2026

Fin service

I forbindelse med julen stod jeg med en gave, jeg gerne ville bytte – også selvom de 14 dages returret var overskredet. Jeg forklarede min situation og fik hurtigt et venligt svar og virkelig fin service. Hele processen var nem og imødekommende, og jeg ser frem til at tage produktet i brug. Stor anbefaling herfra.

17. januar 2026

Kanon kundeservice

Havde købt et møbel gennem Illums Bolighus, og desværre var en del blevet trykket under transport (formoder jeg?). Illums Bolighus skulle bruge 6-8 uger på at lave en reklamation, men jeg skrev derefter direkte til Kristian Juul´s kunderservice, og de sendte mig hurtigt en erstatning. Meget tilfreds

9. januar 2026

Dårlig kundeservice

Modtog en reol købt på black friday i gave - den skulle have været givet i november på min fødselsdag men giveren blev syg hvorfor det blev til en julegave. Skrev kort efter nytår om reolen kunne returneres og, forklarede at giveren havde været syg og at reolen ikke kan være på vores væg der er for smal.
Dette kunne den ikke. Spurgte derfor om vi så måtte finde noget andet på hjemmesiden og ombytte da det var ærgerligt den ikke kom i brug - ej heller her var der den mindste forståelse eller fleksibilitet, blot besked om at firmaet må være konsekvente. Kan desværre ikke anbefale til nogen - der er ingen hjælp at hente hos kundeservice.

Virksomheden har - efter de har svaret - forsøgt at få anmeldelsen fjernet - og skriver tilmed at jeg har forsøgt at presse dem med trustpilot. Jeg har dog ikke nævnt trustpilot overhovedet før i min sidste mail, hvor jeg skriver at der ikke er mere at gøre i sagen og at jeg vil lave en anmeldelse af det på trustpilot. Det forsøger virksomheden nedenfor at skildre fuldstændig skævt for selv at redde ansigt. Det kan på ingen måde være et pressionsmiddel, når det skrives som en information i en sidste mail, hvor det er konstateret at sagen er lukket. Mangel på moral og etik at forsøge at fordreje på denne måde.

6. januar 2026
Kristianjuul-logo

Besvarelse fra Kristianjuul

Hej Cathrine

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi har fuld forståelse for, at situationen har været frustrerende, og vi er kede af, at reolen ikke kunne bruges som ønsket.

Vi er dog nødt til at forholde os til de retur- og fortrydelsesbetingelser, som gælder for alle vores kunder. I henhold til dansk lovgivning og vores tydeligt oplyste handelsbetingelser tilbyder vi 14 dages fuld returret, regnet fra modtagelsen af varen. I dette tilfælde blev henvendelsen desværre foretaget længe efter denne frist var udløbet.

Vi er klar over, at særlige omstændigheder kan opstå, og vi har stor sympati for den situation, du beskriver. Samtidig er det vigtigt for os at være konsekvente og fair over for alle kunder, og derfor kan vi ikke tilbyde særordninger eller undtagelser fra vores politikker, da det ville være illoyalt over for andre kunder, der handler på samme vilkår.

Vi bestræber os altid på at yde en professionel og ordentlig kundeservice inden for de rammer, vi er forpligtet til at arbejde under, og vi beklager, at dette ikke har levet op til dine forventninger.

Tak for din feedback – den tager vi med i vores løbende arbejde med at forbedre vores kommunikation og kundeoplevelse.

_______________________________________________

Hej igen Cathrine

Ift. den sidste del du skriver i din anmeldelse, så tillad os at uddybe:

Vi har gjort Trustpilot opmærksom på sagen, da vi ikke mener, at det er dårlig kundeservice at følge købeloven og vores handelsbetingelser. I mailkorrespondancen blev der lagt pres på os med henvisning til en negativ Trustpilot-anmeldelse for at opnå en undtagelse fra reglerne, hvilket vi finder problematisk. Trustpilot bør bruges til saglig feedback – ikke som pressionsmiddel.

Hvis der er yderligere i sagen, så kontakt os endelig i sagen på mail.

Top service

Top service, kvalitet og design.
Jeg har bestilt 2 produkter, som blev leveret dagen efter. Kvaliteten er i top, det er et super lækkert design og lækre produkter, også er de nemme at montere og sætte op,
De største anbefalinger herfra.

27. november 2025

Produkt virkede ikke efter hensigten, svær kundeservice

Købte en TV stander SIKA super pænt, men ubrugeligt, fjernsynet glider frem og tilbage på metalstængerne, derudover var den ene bolts hul en anelse for stort så fjernsynet ikke kunne stå i vatter medmindre man satte en lille kile i. Man kan kun kontakte kundeservice via mail, der er ikke opgivet tlf.nr nogen steder, hvilket gør kommunikationen svært.
Endte med at returnere varen for at få pengene tilbage.
Desværre blev det afvist, man skal returnerer i original emballage, hvilket også skete, men man må ikke se at pakken har været åbent, da de skal kunne bruge emballage igen. Man kan heller ikke genkende de oplevelser jeg har med produktet.
Desværre blev pakken yderlig beskadiget under tilbagesendelsen, så nu har jeg opgivet at få mine 3000 kr tilbage.

1. december 2025
Kristianjuul-logo

Besvarelse fra Kristianjuul

Hej Annette

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er naturligvis ærgerligt at høre, at dit køb ikke har levet op til dine forventninger, og vi vil gerne uddybe vores håndtering af sagen.

Efter vi modtog standeren retur, har vi sendt dig dokumentation, som viser, at produktet står fuldstændig i vatter, og vi har derfor ikke kunnet genkende den fejlbeskrivelse, du oplevede ved brug. Standeren lever op til vores kvalitetskrav, når den er korrekt monteret.

I forbindelse med returneringen blev pakken desværre modtaget med betydelige skader på emballagen, herunder huller i begge ender, samt skader på selve produktet. Ifølge vores returpolitik skal produkter returneres i original emballage og i forsvarlig stand. Vores vurdering er, at varen ikke har været pakket forsvarligt ved returneringen, hvilket har medført, at både emballage og produkt er blevet beskadiget under transporten.

Da produktet og emballagen ikke kunne genanvendes, og skaderne ikke var til stede ved afsendelse fra os, har vi derfor ikke haft mulighed for at godkende returneringen til fuld refundering.

Vi bestræber os altid på at være så transparente og hjælpsomme som muligt, og al kundeservice foregår skriftligt for at sikre tydelig dokumentation og korrekt sagsbehandling.

Vi beklager, at sagen ikke fik det udfald, du havde håbet på, og vi tager din feedback med videre i vores løbende arbejde med både produkter og kundekommunikation.

Smukt og enkelt

Virkelig smuk og enkel stander.
Desværre passede skruer og afstandsstykker ikke til vores tv, så vi måtte lave nogle intermistiske afstandstykker, så vi kunne få det sat op.
Men smukt det er det 👍

14. oktober 2025

TV stander KAYA

Super flinke og venligt personale både på mail og IRL. Er meget glad for min TV stander i lækre materialer og design.
Lidt ærgerligt at jeg ikke kunne købe flere magnet propper så der var til min hjemmelavede hylde til soundbar.
Meget tilfreds.

1. august 2025