Kredinor fremsendte et krav, hvor tre kreditnotaer var registreret som fakturaer. Da jeg kontaktede dem og gjorde opmærksom på fejlen, var deres første svar at belære mig om, at kreditnotae... Se mere
Useriøst arbejde og grådighed over 100 kr. Chef/leder Jette :"Vi er ikke kunde hos Postnord bare fordi vi sender post gennem dem, er du måske kunde hos dem?" Nej jeg er ej, men det er jo heller... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!! UNDERSKRIV ALDRIG EN AFTALE!!! Lavet en aftale med en salgskonsulent på et årligt fast beløb og kr. xx for gebyr for hvis JEG annullerer sagen hos dem, men men men der sk... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Ærgerlig håndtering
Vi har, som andre herinde. Fået en bøde for manglende vejafgift i Ungarn. En afgift vi havde betalt. Efterfølgende fik vi en bøde for manglende betaling fra et engelsk firma, ved navn EPC. Bøden lød på et beløb mellem 5 og 600 kr. Vi var uforstående, men betalte alligevel bøden, som var med et billede af vores bil. Senere får vi en opkrævning fra Kredinor og yderligere renter imens de behandler sagen, hvor vi endda har vedlagt dokumentation for betaling af den afkrævede bøde.
En skidt oplevelse med mange mangler.
Svindel firma....
Svindel firma..... sender en vejafgift fra Ungarn til mig i juni 578Kr betaler den med det samme.... Nu 7 måneder efter sender de en regning på 1.806Kr Svindel og hombuk
(Går den så går den)
De ringer hele tiden til mit firma
De ringer hele tiden til mit firma. Jeg har fortalt dem at jeg ikke er interesseret, dog fortsætter de. Det næste må blive en politi anmeldelse.
UNDERSKRIV ALDRIG EN AFTALE MED SNYDERNE!!!!!!
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!! UNDERSKRIV ALDRIG EN AFTALE!!!
Lavet en aftale med en salgskonsulent på et årligt fast beløb og kr. xx for gebyr for hvis JEG annullerer sagen hos dem, men men men der sker ikke andet end jeg modtager regninger på sagsstop, dvs. at det også gælder når de afslutter sagen, det er ikke noget jeg har misforstået ved aftalen, har tilladt mig at spørge flere gang nøjagtig hvad jeg bliver opkrævet, især efter alle det dårlige anmeldelse det har og det man hører om dem i byen og tror mig det bestiller ikke andet end afslutte sager, så denne virksomhed lever af SNYDE folk og opkræve, opkræve og opkræve:(
Da jeg har været villig til at betale…
Da jeg har været villig til at betale et større beløb til kredinor og kredinor har været villig til at indgå en aftale om en afdragsordning på 200 af hver af de to afdragsordninger i alt 400 pr måned har jeg været hos lægen hvor jeg skal på apoteket og hente noget medicin. Jeg spurgte ind til om der var mulighed for at få henstand i denne måned og det var der kun hvis jeg kunne betale afdrag på det ene i alt 200kr. Så mangler jeg jo penge til medicin. Der er absolut ingen menneskelig forståelse over for det. Man er kun ude på at tjene penge på nødlidende som lige har en svær periode. Føj for den siger jeg bare. Nu går det så i fogedretten med en meromkostning .. for kredinor har ingen initiation om at få sine penge hurtigst muligt med blot at tjene endnu mere på nødlidende som ikke lige kan betale eller få henstand. Når jeg kommer lidt mere på højkant lader jeg det her gå videre til rette instanser. De glemmer helt at selv om man skylder som privat person så har man rettigheder og her føler jeg at dem har man så til side sat. De skal opføre sig ordentligt og det syntes jeg langt fra de har gjort i dette tilfælde.
Gal et fatte svag Firma
Det mest useriøse selskab der findes... krummer tæer over deres formulering. KAN DET OPLYSE AT NÅR I SKYLDER PENGE VÆK SKAL I BETALE DEM OGSÅ SELV OM I IKKE HAR FÅET TILSENDT FAKTURA ELLER ET INDBETALINGSKORT MED EN BETALINGSFRIST.. hold kæft nogle fjolser og stave kan de heller ikke. Hvordan skal man kunne betale en regning man aldrig har fået. Fakturaen det handler om sendes til os pr. post og ikke på mail. Og vi har aldrig modtaget den :)
Brev fra Kredinor : "Under henvisning til modtaget besked, kan det oplyse at når I skylder penge væk, skal I betale dem, også
selvom I ikke får tilsendt en faktura eller et indbetalingskort med en betalingsfrist. Hører I ikke noget fra
den erhvervsdrivende, må I rykke for at få en faktura. Er brevet med regningen og eventuelle rykkerbreve
gået tabt i posten, kan I risikere at måtte betale rykkergebyrer og renter.
Den erhvervsdrivende er ikke forpligtet til at fremsende en rykker til dig. De er forpligtet til
at sende jer et varsel inden sagen overgår til inkasso med deraf følgende omkostninger for
dig – det er den skrivelse du har modtaget fra os dateret den 23. april 2019."
Kredinor og Parkone i uhellig forening
Kredinor og Parkone i uhellig forening, kan for de fleste lyde lidt som et mareridt.
Ja, jeg fik en parkeringsbøde, som endte i kløerne på Kredinor. Hertil kan der laves en afbetalingsaftale, som jeg måtte benytte mig af - Desværre. Selve historien dertil er lang, og har intet med Kredinor at gøre, men det har efterfølgende:
Første samtale er med en medarbejder af hankøn. (Ja jeg ville helst udlevere navn, men nu er der jo ikke nogen grund til at være lige så umoralsk og nederdrægtig som firmaet selv) Jeg har modtaget en mail, hvori der står at min betaling skal starte d. 1/4 2019. Alligevel sendes jeg direkte til RKI pr. 1/3 da jeg jo ikke har betalt som "aftalt" Da jeg ringer ind og informerer omkring dette, bliver jeg arrogant og næsten tilfældigt bedt om at bevise det. Jeg tænker, at det kan jeg da sagtens, jeg har jo den mail de har sendt. Jeg vedhæfter derfor en mail, til den oplyste (meget personlige mail) @kredinor.dk. Her er jeg godt klar over, at jeg nok ikke får noget direkte svar fra ham. Jeg sender den dog, og venter en halv times tid, da jeg tænker det var aftalen.
Herefter ringer jeg anden gang. Svaret her er, at det tager lidt tid før min mail knyttes til sagen, og der derfor kan gå op til en halv time....ja... en halv time... Nå men jeg venter indtil dagen efter. Da de åbner klokken 0900 tænker jeg ved middagstid, at nu må det være tid. Alligevel sker der ikke noget før jeg selv ringer tredje gang. Her sendes jeg rundt imellem et par medarbejdere, som til sidst kan oplyse at jeg først skal betale d. 1/4. og de vil slette mig fra RKI igen. Jeg skal dog selv lige:
1. tjekke RKI i morgen eftermiddag, om de nu også klarede opgaven
2. give banken besked - Det viste de da ikke om blev gjort automatisk
Så ringe behandling, og ikke engang et "undskyld" det er os der har lavet en KÆMPE fejl og sende dig i klub RKI! men bare et, "det må du selv lige finde ud af"
Ja jeg kan kun sige, at skulle man være offer for Kredinor, så tag dig i agt. Læser man tidligere anmeldelser fra firmaer også, ja så lyder de godt nok som en slemt afstumpet flok, der vel knap kan fortjene titlen mennesker.
Uacceptabelt og nederdrægtig behandling af andre, som virkelig ikke burde kunne være en model man kan drive forretning med. Til de firmaer der vælger dem til alligevel, så håber jeg virkelig at de tænker sig om, hvilket slæng de lægger sig i seng med. Føj.
De mennesker der sider der er utrolig…
De mennesker der sider der er utrolig dårlig til at tage imod kritik og dårlig til at tage imod klager et firma som burde lukket
Måske nogen medarbejder der er samarbejdsvilling
De er ikke snakke til at snakke med og…
De er ikke snakke til at snakke med og de har ikke lært at snakke pænt til andre mennesker de er de mest grådig personer jeg har nogensinde har snakket med alt for dårligt service de kimer en med opkald og når man svare dem over mail går der lang tid før de svare ussel firma at drive
nogle svin
nogle svin, lyver, betalt ikke slettet, håber mennesker der arbejder der bliver udsat for karma for vildt, de skulle skamme sig og gad godt møde dem
Så uhøflige og ligeglade medarbejder…
Så uhøflige og ligeglade medarbejder har jeg aldrig oplevet før. Ham jeg talte med var fuldstændig ligeglad med at det var EWII der havde lavet en fejl, og ikke os. De tænker kun på at tjene deres penge. PAS PÅ!!!
Virkelig ringe
Virkelig ringe.
så dyrt i abbonnement og med max 3 sager og ørene tudet fulde om at så nu kommer der ikke flere udgifter... - altså før vi skal røre en finger på os og lave lidt mere end ringe til skyldner - ... For derefter at opkræve et afslutningsgebyr. så dårlig en oplevelse det halve ku være nok.
Det kan ikke anbefales at blive kunde…
Det kan ikke anbefales at blive kunde hos dem. De sender regninger selvom deres abonnement angiveligt skulle indeholde 3 sager u/b.
Hold jer langt væk!!!
Hold jer langt væk!!!
De sender regninger og regninger. De formår ikke at levere en skid af hvad de lover.
De bude ikke have lov at drive "forretning" eller hvad vi skal kalde det.
Arrogante og nølende
At være i den modtagende ende af et brev fra dem kan være en speget affære.
De svarer først på mails efter 8-10 arbejdsdage, hvilket må siges at være i overkanten med de varsler de giver i deres breve. Kan som en anden anmelder berette om at de vælger at spare en skilling på porto, som betyder at et 10-dages varsel reelt ender med at være et 2-dages varsel.
Når man får fat i dem på telefonen er de yderst arrogante og ubehagelige at tale med - på nær den ene af dem jeg har talt med. Hun lød blot lettere irriteret over at skulle svare på reelle spørgsmål, til en sagsbehandling som det er svært at finde hoved og hale i. Den anden jeg talte med var direkte ubehøvlet og kom med modstridende svar til hvad hendes kollega havde oplyst få dage forinden.
Jeg er med på at man som inkassofirma har kontakt til mange som måske ikke taler så pænt, men forventer dog alligevel at når man kontakter dem på en høflig og saglig måde bliver der svaret på samme vis.
Hold jer langt fra dem
Hold jer langt fra dem. De er grådige ud over alle grænser.
Jeg lavede en aftale med dem om at de skulle hjælpe med at inddrive nogle penge jeg havde tilgode. Vi lavede en klokkeklar aftale om deres honorar og når de var brugt skulle de ikke gøre mere før det blev godkendt. Jeg ønskede ikke store efterregninger. Alligevel trykkede de bare på speederen og sendte store efterregninger, med henvisning til deres normale prispolitik.
Gør jer selv en tjeneste og benyt et andet inkassofirma. I kan ikke finde nogle som er ringere og dyrere.
Udnytter postloven maksimalt
Ved det er nemt at være kritisk overfor et inkasso firma men kredinor tager tingene til et nyt niveau.
Man får sin rykker med inkasso varsling den 5/4 som skal betales 10 dage efter de har sendt den. De sendte den så den 23/3 så det er ikke nemt at nå. Så man får lige en inkasso oven i så man skal af med 700 I stedet for 200 kr. Kredinor udnytter maksimalt at breve bliver omdelt 1 gang om ugen og jeg er 100% sikker på dette firma spekulere i netop dette så de kan maksimere deres indtjening. Fanme noget svineri.
Useriøst arbejde og grådighed over 100 …
Useriøst arbejde og grådighed over 100 kr.
Nej jeg er ej, men det er jo heller ikke mig der sender post hos dem, så selvfølgelig er i kunde hos dem - Postnord siger selv i er kunde hos dem, og at i skal kontakte deres erhvervs afdeling...
Men det kan den sure chef ikke, fordi 100 kr. og grådighed betyder mere end noget andet. Tarveligt og en useriøs organisation der ikke kender deres samarbejdsaftaler og har uempatiske "ledere".