Kredinor Anmeldelser 39

1,4

Kredinor fremsendte et krav, hvor tre kreditnotaer var registreret som fakturaer. Da jeg kontaktede dem og gjorde opmærksom på fejlen, var deres første svar at belære mig om, at kreditnotae... Se mere

Vi har, som andre herinde. Fået en bøde for manglende vejafgift i Ungarn. En afgift vi havde betalt. Efterfølgende fik vi en bøde for manglende betaling fra et engelsk firma, ved navn EPC. Bøden lød... Se mere

Useriøst arbejde og grådighed over 100 kr. Chef/leder Jette :"Vi er ikke kunde hos Postnord bare fordi vi sender post gennem dem, er du måske kunde hos dem?" Nej jeg er ej, men det er jo heller... Se mere

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!! UNDERSKRIV ALDRIG EN AFTALE!!! Lavet en aftale med en salgskonsulent på et årligt fast beløb og kr. xx for gebyr for hvis JEG annullerer sagen hos dem, men men men der sk... Se mere

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fejlbehæftet krav og mangelfuld sagsbehandling

Da jeg kontaktede dem og gjorde opmærksom på fejlen, var deres første svar at belære mig om, at kreditnotaerne allerede var modregnet. Det var imidlertid åbenlyst forkert ved blot et hurtigt kig på opgørelsen.

Jeg bad derfor om en ny og korrekt opgørelse over det udestående beløb og fik samtidig bekræftet, at sagen blev sat i bero i mellemtiden. Dette forsikrede Kredinors medarbejder mig om.

Alligevel var der påløbet renter, da jeg modtog den korrigerede opgørelse.

Kredinor forsvarede forløbet med, at “det er vores kunder, der opretter sagerne”. Om det fritager dem for ansvar, må stå til diskussion.

Jeg har ikke tidligere haft erfaring med Kredinor, men dette forløb efterlader et indtryk af en praksis, hvor man prøver sig frem, og håber, at kravet går igennem.

12. februar 2026

Hvis man kunne give nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerner, havde jeg uden tvivl gjort det. De Opkræver mig om penge på 2200,- på email og hvis jeg ikke betaler det kommer det til civilretten. Jeg kender ikke til den regning overhovedet. Jeg blev selvfølgelig bange og frustreret, så jeg betalte det i frustration. Både skat og banken, siger at det er svindel og fusk. Aldrig stol på noget i får på mail. Tænk at nogen mennesker at god smag i munden, over at kunne snyde andre mennesker.

20. januar 2025

Det tenderer svindel.

Det tenderer svindel.
Kunne man give nul stjerner, ville dette helt klart være et oplagt tilfælde.
Har betalt så mange uforståelige rykkere. Har kontaktet dem og fået det sidste beløb og betalt det. Har fået besked fra dem at sagen er lukket.
Ca. 3-4 år efter kommer der så et nyt brev, hvor der står, sagen ikke er lukket, og der mangler at blive betalt noget......hvilket ikke passer.

27. februar 2024

Mega dårligt jeg havde et afdrag jeg…

Mega dårligt jeg havde et afdrag jeg har betalt d 2-8 og så sender de en rykker d 7 med jeg ikke har betalt selvom jeg betalte på indbetaling nr og sender så kvitering fra banken d 8 men høre intet og den er ikke sat på med det afdrag jeg har betalt d 2-8 så dårlig service det mindste er de sender mail retur

10. august 2021

Inkompetent personale og elendig inkassovirksomhed

Hvis jeg kunne undlade at give stjerne, så havde Kredinor fået 0 stjerne.

Absolut inkompetent personale med nul forståelse af ret og regler. Driver man en inkassovirksomhed, må man som det mindste sikre sig at have et personale der forstår at drive inkasso, om ikke andet, kan redegøre for de inkassoretlige regler.

Ansat hos Kredinor findes personale der intet kan, andet end at gengive hvad ens gæld skulle være. Dokumentation for gæld, redegørelse for gæld mm. er ikke til at finde.

En mega dårlig oplevelse herfra.

16. januar 2021

Forrykte metoder

Forrykte metoder.

modtog et (selvfølgelig lige under) 3 år gammelt krav om noget flytte opgørelse fra et el-selskab som man uden videre forklare mig, man godt er klar over ikke behandler deres kunder særlig godt, venter f.eks årevis med at sende deres krav videre i stedet for at kontate deres kunder.

Den første besked man får, men som man dog er venlige at gentage under hele samtalen, er at det i hvertfald ikke kan lade sig gøre at fjerne gebyret. Med andre ord, det er jo den her type forretning de lever at.

Virkelig ulækker form for forretning håbløst overhovedet ikke at stille spørgsmål til deres kunders krav.

det eneste jeg har gjort mig skyldig i er at skifte e-mail og ikke fortælle det til et elselskab som tilsyneladende ikke kan finde ud af at sende et brev.

12. januar 2021

Vil slet ikke reducere gæld.

Vil slet ikke reducere gæld.. Jeg havde fået lidt ekstra penge, så spørg om de kan reducere gælden, så den kan komme ud af verden. Men det kan slet ikke komme på tale.

4. januar 2021

var i Ungarn maj 2019

var i Ungarn maj 2019. Havde ikke købt vignet hjemmefra. Betalte 18 Euro kontant. kunne ikke få kvittering, da de sagde det var en e-vignet. fik brev fra EPC London 16 sept. at vi ikke havde betalt. Betalte EPC i okt. 19.
290720 modtager jeg en rykker fra Kredinor Danmark med et større beløb, men jeg vil ikke betale mere.
Der er noget der tyder på at der er indrejseproblemer med egen bil til Ungarn.
Kredinor skriver efter min mening falske rykkere.
Hvis der er mange udover mig der har disse problemer kan vi måske blive enige om politianmeldelse.

22. december 2020

Svindelfirma hvis at man kunne give 0…

Svindelfirma hvis at man kunne give 0 stjerner skulle de have haft det
Kredinor sender en regning for vejafgift i Ungarn som jeg har betalt (hvem gemmer en kvittering over et år)
Betaling skal ske med 10 dages varsel og de 10 dage bruger posten på at aflevere brevet
Jeg betaler regningen med det samme da de truer med inkasso men da de 10 er gået kommer der yderlig en regning på over 500 kr.
De skulle ikke have lov til at drive forretning

9. oktober 2020

EWII Kolding var vi kunde hos og skulle…

EWII Kolding var vi kunde hos og skulle have fremsendt en faktura som aldrig er kommet frem til os. Vi modtager herefter en faktura fra Kreditnor med en masse forkerte oplysninger med og med et krav om at betale en faktura vi aldrig har modtaget. Ewii er ikke til at snakke med efter de har overgivet deres sag til kreditnor, men en henvendelse kunne have været rart først. Regningen lød oprindelig på 314kr og nu pga. alle de Gebyr fra henholdsvis Ewii og kreditor er regningen på 703,- .... Det er grotesk at det er lovligt.

Kredinor er iskolde og vil bare have deres gebyr..

6. oktober 2020

Uprofessionelt firma og medarbejdere

Får et brev (juni 2020) hvor der står jeg skylder penge fra d. 31. Januar 2019. Det skal lige siges jeg aldrig har fået nogen faktura sendt til min mail som jeg skulle betale. I brevet får man et login som man kan bruge til at se hele ens sag. Der står så at de havde sendt en rykker til mig på mail i maj 2019, men kan så se på filen at de havde skrevet min mailadresse forkert, så derfor havde jeg aldrig modtaget den. Det virker underligt, fordi når man er logget ind står der alle ens personlige oplysninger, inkl. emailadresse, som faktisk var skrevet rigtig, så hvordan har de fået forkert mailadresse da de skulle sende mig rykkeren? Kunne næsten virke som om de bare vil hive penge ud af folk, og denne tanke virker ikke så mærkelig nu hvor man andre herinde har haft en ligeså dårlig oplevelse med Kredinor omkring snyd og dårlig service. Vælger så at ringe ind for at fortælle om min situation. Medarbejderen virker ligeglad og taler med en uhøflig tone. Ville gerne give navn, men nu er der ikke nogen grund til at være så svinsk som dem.

2. juli 2020