Kreavaerket Anmeldelser

1.968

3,8

Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Se mere

Fantastiske varer :-) Bare et øv der er forsinkelse på, kunne have oplyst ved bestilling, da man har trukket pengene....så venter spændt

Fantastisk god service på højeste niveau! Nemt med bestilling, overskuelig hjemmeside, hurtig svar på chat og ikke mindst produktion og levering ! Alt er helt i orden!! Skulle bruge tavlen til br... Se mere

Jeg har købt 2 bykort og 2 lamellamper hos Krea Værket. Bykortene især er et hit, når jeg har gæster. Der kan sagtens gå flere minutter med studie af gader,"hvor er..." osv. Kvaliteten af alle 4 tin... Se mere

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.968)

525 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Acryl Navneskilte

Vi modtog navneskilte til vores bryllup, vi var sent ude og meget presset. De greb opgaven og fik dem klar til tiden, de blev bedre end vi forventede.
Vi bestilte i acryl og kunne ikke være meret tilfredse med resultatet.

1. august 2026

Kan kun bruge halvdelen af min kalender

Jeg har bestilt en væg kalender, havde en i forvejen som jeg har været rigtigt glad for.
Den nye kalender er samme str. men vender på den anden led, og det betyder så at felterne er blevet så små jeg ikke kan skrive noget deri som kan læses, så den del er egentlig ubrugelig.
Det ville jeg virkelig gerne have vidst på forhånd så jeg kunne bestille en anden str. nu har jeg brugt mange penge på en kalender jeg ikke kan bruge.

2. august 2026

Da jeg efter 9 dage stadig ikke har…

Da jeg efter 9 dage stadig ikke har modtaget mine varer men bliver bedt om at skrive en anmeldelse og I heller ikke reagerer på mine mails om hvornår i sender varerne bliver det til 1 stjerne med skulle selvfølgelig kun have været 0. Glemte jeg at skrive at beløbet er trukket fra kontoen - det er en ommer.... nu kører Inogså led 20 % så forventer da en godtgørelse...på forhånd tak

30. juli 2026

Flotte Pendel lampe kupler

Flotte Pendel lampe kupler. Vi er meget meget glade for vores 2 lamper over vores træbord. Meget god kvalitet til en god pris, og ikke spor for mørke, som nogen nævner på FB.. Super god kundeservice, der svarer hurtigt retur. Kan kun anbefale denne shop.

30. juni 2026

Virkelig god service

Virkelig god service!
Vi havde købt et rigtigt flot husnummer, havde sat det op som der vises på hjemmesiden, men alligevel faldt nummeret ned efter et par dage. Det gik desværre i stykker, vi sendte billeder og en mail til Kreaværket, som hurtigt svarede os, at hvis vi havde lyst ville de sende os et nyt på deres regning.. det takkede vi ja til, og det er lige kommet.. hurtig service og hurtig svar på mail. En rigtig god oplevelse! Havde en god dialog med Anne Sofie. 🌞

28. juli 2026

Skulle have husnumre og det var lidt…

Skulle have husnumre og det var lidt svært at finde ud af skrifttype, hvilket også betyd, at det var de forkerte der blev bestilt. Sendt retur og modtog et link, hvor de forskellige skrifttyper kunne findes. God service og mange finde produkter. Rimelig levering trods advarsel om længere pga. af ferie.

27. juli 2026

Super god service

Bestilte en stor tavle på 1m i højden. Hjørnet var desværre knækket af - ingen sag for teamet hos Kreaværket som naturligvis sendte en ny tavle uden beregning.

Vi bruger tavlen hver dag sammen med børnene.

27. juli 2026

Uret kører mærkelig

Uret kører mærkelig. Har at fuldt batteri i uret. Pludselig stopper uret så står den stille i par timer. Så kører den igen. Så er lidt træls

20. juli 2026

Lang levering og følelse af fusk

Lang levering - følelse af fusk

Jeg har bestilt en vare d 12 juli, og pengene blev trukket med det samme. Jeg fik en mail en uge senere at de gerne ville have jeg gav den en anmeldelse her inde, på trods af jeg ikke har modtaget nogen vare endnu. Jeg har forsøgt at skrive mails til dem, med fik det svar at de har travlt pga ferie. Når jeg læser alle de andre klager her inde kan jeg høre de oplever præcis det samme.
Det der så gør mig nervøs er at alle de gode anmeldelser med 5 stjerne lyder noget falske. Som om de har fået så meget kritik at de selv har pumpet deres side med gode stjerner får at vise et andet billede end det så mange af os har oplevet hos dem.

Jeg må nu vente tålmodigt på den godt måneds levetid der bliver klaget over her inde, og håbe varen ikke er så ringe som andre klager over. Jeg føler mig fanget og snydt og irriteret da det er en gave jeg har bestilt.

12. juli 2026

Jeg bestilte 14 juli

Jeg bestilte 14 juli, 21 juli blev jeg bedt om at skrive en anmeldelse, så det gør jeg selvfølgelig. Status er at min ordre ikke engang er pakket endnu til trods for 4-10 leveringsdage (25 juli så 11 dage gået). Lidt underligt at bede om meninger til ofre man ikke har sendt.

25. juli 2026

Jeg bestilte en traktor væglampe

Jeg bestilte en traktor væglampe, fik at vide at leveringstiden var 4-6 hverdage… da jeg efter 7 ringede før at høre om den var på vej… fik jeg besked om at man manglede dele for at lave den…og at der ville gå 10-15 dage inden den kunne sendes, jeg annullerer ordren. Synes simpelthen at det er for dårligt at man ikke giver besked om så lang forsinkelse.
Så nej jeg kommer ikke til at bestille noget hos jer fremover. Det mest tragisk komiske er at de bagefter sender en mail til mig med at de håber jeg er tilfreds med ordren… seriøst!!!

21. juli 2026

Dårlig kundeservice trods informeret deadline for modtagelse

Jeg lagde en ordre på et verdenskort 14 dage forud for brylluppet, hvor gaven skulle gives.
Jeg informerede om datoen for brylluppet og at det var vigtigt, at pakken var mig i hænde senest dagen før den skulle bruges.
Jeg fik svar tilbage, at det intet problem var. Jeg blev også oplyst om, at hvis jeg ikke havde modtaget ordren 3 dage inden den skulle bruges, så skulle jeg skrive igen, så skulle de sørge for, at den blev sendt afsted med det samme.
Jeg skriver 4 dage forinden med HASTER i emnefelt.
Jeg skriver igen dagen efter, da jeg intet svar har fået.
Får herefter et vattet svar, at de vil gøre hvad de kan.

Det ender med, at pakken er mig i hænde 4-5 dage EFTER brylluppet og uden nogen form for dybfølt undskyldning eller kompensation.
Virkelig en dårlig oplevelse.
Ordren lød på ca. 1600.

Virksomheden tilbyder heller ikke gaveindpakning.

Jeg kommer ikke til at handle dér igen.

25. maj 2026

Det bliver kun til 3 stjerner denne…

Det bliver kun til 3 stjerner denne gang. Jeg modtog først et skilt med stavefejl, og efter henvendelse fik jeg tilsendt et andet, men det var ret sjusket lavet, med brændemærker hist og her og synlig limklat. Tredje gang var lykkens gang, hvor jeg modtog et uden fejl og stavet rigtigt. I må desuden have skiftet leverandør eller lavet om i designet, for det design på det skilt, jeg bestilte til min ældste søn sidste år, er væsentligt pænere, synes jeg, men nok også dyrere at producere.

30. juni 2026