Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Se mere
Fantastiske varer :-) Bare et øv der er forsinkelse på, kunne have oplyst ved bestilling, da man har trukket pengene....så venter spændt
Fantastisk god service på højeste niveau! Nemt med bestilling, overskuelig hjemmeside, hurtig svar på chat og ikke mindst produktion og levering ! Alt er helt i orden!! Skulle bruge tavlen til br... Se mere
Jeg har købt 2 bykort og 2 lamellamper hos Krea Værket. Bykortene især er et hit, når jeg har gæster. Der kan sagtens gå flere minutter med studie af gader,"hvor er..." osv. Kvaliteten af alle 4 tin... Se mere
Farvervej 39, 8800, Viborg, Danmark
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg har bestilt en varer til flere 1000…
Jeg har bestilt en varer til flere 1000 kr. De hæver pengene med det samme. Man hører intet fra dem. Ordren skifter ikke status. De skriver og spørger om validering på noget jeg ikke har fået. Når jeg læser alle disse anmeldelser, så bliver jeg bekymret for min penge. Jeg har nu ventet i mere end 10 dage.
Familiekalender
Familiekalender
Bestilte en familiekalender der ankom kort tid efter.
Vi bruger den hver dag. Det er ikke noget problem at man skal købe svamp og tusch ved siden af. Jer bruger bare en køkkenklud og tusch kan man købe i supermarkedet eller boghandel.
Jeg bestilte et navneskilt til…
Jeg bestilte et navneskilt til husmuren. Det blev leveret dagen efter. Nemt at montere og nydeligt at se på.
Min varmeste anbefaling.
Har købt et husnummer og tilhørende…
Har købt et husnummer og tilhørende ophæng som består af 4 klodser man skruer op på muren, så skal nummeret sættes på dem. Klodserne har nogle dobbeltklæbende puder som nummeret skal sidde på, for at undgå skrueholder i nummeret. Det holdt ikke natten over, nummeret faldt ned og knækkede. Klistrede kunne simpelthen ikke holde. Har bedt om pengene tilbage. Nu står vi bare med 4 skruehuller i væggen fra klodserne og intet nummer.
Det er ikke i orden.
I skal lade være med at sende sms og mails til mig om natten.
Og lade være med at plage flere gange om en anmeldelse.
Det er meget forstyrrende.
Jeg kommer ikke til at handle mere hos jer, hvis ikke I ændrer den adfær.
Min anmeldelse om medalje holder med navn
Jeg bestilte en medaljeholder - produktet er dygtigt fremstillet, og kvaliteten er god. Kundesupporten fungerer rigtig godt, og der er en opmærksom holdning til kunden. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var, at ordrebekræftelsen angav en leveringstid på 2-4 dage, men faktisk tog det 10 dage, før jeg modtog mit produkt. Jeg forstår, at min ordre faldt sammen med sommerferien, men det ville være godt, hvis kunderne blev advaret om sådanne forsinkelser eller informeret om, at leveringstiden ville være længere. Det er vigtigt, at kunden kender ventetiden.
Jeg kom til at bestille med afhentning…
Jeg kom til at bestille med afhentning i butikken, men de var rigtig søde til at sende pakken alligevel. Jeg skulle bare Mobile pay fragten og så lykkedes det hele alligevel. Så fin medaljehylde til min dreng Frederik, som han er SÅ glad for!
Jeg har bestilt pakken til levering på…
Jeg har bestilt pakken til levering på min hjemmeside adresse, altså til døren og betalt for det, men jeg måtte hente pakken hos pakkeshop, det er faktisk irriterende, da pakken fylder en del, hvor det er gået galt ved jeg selvfølgelig ikke, men jeg har været hjemme hele dagen.
Rigtigt fint arbejde
Rigtigt fint arbejde, til en særlig lejlighed😊
Meget flot og beskyttet indpakning.
det jeg havde bestilt levede helt op…
det jeg havde bestilt levede helt op til mine forventninger. meget flot produkt og godt pakket ind.
Har intet hørt siden jeg bestilte og…
Har intet hørt siden jeg bestilte og betalte for en uge siden. Ordren er ikke afsendt men modtager mail om at vurdere på Trustpilot.
Egentlig 0 stjerner. Ikke at anbefale!
Jeg har lige modtaget en lille…
Jeg har lige modtaget en lille pendellampe. Den er virkelig smuk og duften af nyt træ spreder sig i mit hjem. Er virkelig glad for den og tak for god service også.
Anmeldelse uden modtaget vare?
Jeg er gentagne gange blevet bedt om at skrive en anmeldelse - men jeg har stadig ikke modtaget varen. Der er nu gået 10 dage
Leveringstid skulle have været op til 6…
Leveringstid skulle have været op til 6 dage. Der er gået en uge uden en eneste status opdatering på min ordre men jeg har fået en e mail at jeg skal skrive om jeg er tilfreds. Nej. Jeg er ikke tilfreds med kundeservice og aner ikke om jeg kommer til at være tilfreds med min ordre for jeg har ikke fået den. Den er ikke engang sendt.
Er tilfreds med varenen?Ja jeg er hilfreds med varen
Er tilfreds med varen, men ville dog have ønsket, at jeg havde modtaget en mail, om at varen var forsinket, og med en forventet leveringsdag.
Et rigtigt flot resultat af det jeg…
Et rigtigt flot resultat af det jeg bestilte. Stor ros herfra.
Hurtig og præcis
Jeg er lidt skuffet over udførelsen af…
Jeg er lidt skuffet over udførelsen af det ur vi har modtaget. Synes det så mere gedigent ud på billederne end det gør i virkeligheden. Det er også lavet af meget tynd finer og urværket hvor det skal sættes batteri i sidder meget løst.
Man kan køre skiven rundt