Kraamzorg My Little One Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bouchra heeft mij heel last minute (avond voordat ik de kraamzorg nodig had) voorzien van een toppertje van een kraamvrouw (Asma). Jullie weten half niet hoe dankbaar wij zijn dat jullie op onze pad z... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kraamverzorgster Bouchra gehad, super hoe ze ter werk gaat en zelf de initiatief neemt om dingen te doen zowel bij mij als me kind als het huishouden heeft ze goed opgepakt. Super gezellig en lieve me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb van mijn kraamweek kunnen genieten door Bouchra. Alles werd mij uit handen genomen, maakte elke dag ontbijtje voor onze andere kinderen. Elke dag werden de huishoudelijke taken bijgehouden en d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn last minute geholpen nadat ik helaas mijn eerste kraamhulp heb moeten beindigen. Kraamzorg little one heeft duidelijke communicatie, komen afspraken na. Én de kraamhulp die kwam was géweldig... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dagpleje

Skrevet af virksomheden

My Little One is een persoonlijke en kleinschalige kraamzorgbureau, dat al sinds 2012 ervaring heeft in het vak. Wij werken samen met een aantal kleinschalige kraamzorg bedrijven die gegarandeerd goede zorg bieden. Wij begrijpen hoe bijzonder de eerste levensdagen van een baby zijn. Wij vinden het belangrijk dat wij de kersverse ouders op een professionele manier begeleiden gedurende de kraamperiode.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kraamzorg Dahab

Ik heb maar 2 dagen van Dahab kunnen genieten maar het was het goud waard. Jouw naam doe je eer. De tijd die je mij en mijn gezin gaf heb ik als heel prettig ervaren. Je bent een warm en fijn persoon en de andere kinderen vonden het fijn met jou. Dazak Allah wa gairan.

5. juli 2022

Lieve Kraamverzorgster

Lieve Kraamverzorgster, ik ben zo tevreden over de zorg. Zowel met het intake als de hele kraamperiode had ik een heel fijn gevoel. Je hebt mij en mijn gezin echt goed bijgestaan heel erg bedankt voor alles. Ook de bereikbaarheid van de kraamzorg bureau is top jullie zijn altijd bereikbaar en een luisterend oor. Een top kraamzorg! Ik raad het echt iedereen aan!!

5. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zowel mijn zoon als ik waren de gehele…

Zowel mijn zoon als ik waren de gehele kraamperiode hulpbehoevend. Bouchra heeft zonder moeite de zorg van ons op zich genomen. Mijn dankbaarheid is niet in woorden te beschrijven. Ik zou Bouchra zeker aanraden aan alle toekomstige mama's!

8. marts 2022

Dikke 10!

Super goeie ervaring gehad.
Hele fijne kraamweek gehad met hulp van Bouchra! Staat voor je klaar, meer dan een alleen kraamverzorgster, top!!

28. december 2021

Beste ervaring ooit

Lieve Bouchra,

Dankjewel voor de goede en zorgvuldige kraamtijd!
Ik ben nog steeds blij dat het anders verliep dan gepland. Door jou te doen heb ik super veel genoten van mijn eerste start/week als moeder zijn. De leuke gesprekken, inlevingsvermogen, zachtaardigheid en zo veel ervaringen hebben echt bij mij een goed gevoel achtergelaten.

Ik heb jou zeker weten weer bij de volgende kraamtijd❤.

Groetjes,

Farida

23. december 2021

Lieve bouchra

Lieve bouchra
Ik weet niet hoe ik moet beginnen , ik heb zoveel te zeggen maar ook weer niet.
Kort maar krachtig : jij bent een top vrouw!
Ik ben zo erg tevreden geweest over mijn kraamperiode dat ik elke dag er weer naar uitkeek om je te zien want je was geen kraamvrouw meer maar een famillielid.
Zo veel energie en moeite die je in die tijd gestoken hebt en echt van alles deed om onze zorgen over te nemen.
Kraamzorg my little one is mijn blijvende kraamzorg organisatie!

16. december 2021

Een top kraamtijd!

Een top kraamtijd!

Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad! Bouchra, mijn kraamverzorgster, was zo lief en behulpzaam en mijn kinderen waren gek op haar. Ik kon haar ook op elk tijdstip bellen (buiten de gemaakte uren) als ik met vragen zat. Bouchra, heel erg bedankt voor alles! Liefs, Aicha en Lina (en de rest van het gezin)

15. december 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden, was een top week!

Bouchra heeft me een top kraamweek bezorgd! Echt een hart van goud en heel betrouwbaar. Ontzettend bedankt hiervoor. Goede ondersteuning geboden zowel aan mij, als aan de baby. Ondersteuning aan het huishouden ook top tevreden over, zelfs voor ons gekookt. Top top top! Ga zo door!

Liefs Hanane & baby Hidaya.💛

15. december 2021

Beste kraamzorg ever!

Assalaam aleikum,

Lieve Bouchra, wat gaan wij jou missen zeg! Je was zo lief en goed voor de baby. Wij hoefde jou niks te vragen. Want je kwam overal al zelf mee. Je nam in je eentje het hele huishouden over en dit gedurende 10dagen! Je maakte elke ochtend een heerlijk ontbijtje. Je nam de zorg over onze peuter en deed leuke activiteiten met hem. Waardoor wij geen omkijk daar naar hadden. En ons dus volledig konden focussen op onze baby. Jij bent een top kraamverzorgster! Elke kraamvrouw verdient zo een kraamverzorgster als jou!

Bij een volgende zwangerschap zullen wij jou zeker benaderen. Je bent een dikke aanrader!

Heel veel liefde Milla en de baby💙 "

14. december 2021