Kraamzorg My Little One Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kraamverzorgster Bouchra gehad, super hoe ze ter werk gaat en zelf de initiatief neemt om dingen te doen zowel bij mij als me kind als het huishouden heeft ze goed opgepakt. Super gezellig en lieve me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb van mijn kraamweek kunnen genieten door Bouchra. Alles werd mij uit handen genomen, maakte elke dag ontbijtje voor onze andere kinderen. Elke dag werden de huishoudelijke taken bijgehouden en d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn last minute geholpen nadat ik helaas mijn eerste kraamhulp heb moeten beindigen. Kraamzorg little one heeft duidelijke communicatie, komen afspraken na. Én de kraamhulp die kwam was géweldig... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dagpleje

Skrevet af virksomheden

My Little One is een persoonlijke en kleinschalige kraamzorgbureau, dat al sinds 2012 ervaring heeft in het vak. Wij werken samen met een aantal kleinschalige kraamzorg bedrijven die gegarandeerd goede zorg bieden. Wij begrijpen hoe bijzonder de eerste levensdagen van een baby zijn. Wij vinden het belangrijk dat wij de kersverse ouders op een professionele manier begeleiden gedurende de kraamperiode.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top kraamweek!

Zojuist de kraamweek afgesloten met Asma. Zo een fijne tijd gehad! Asma pakt zelf veel dingen op, wat erg fijn is. De zorg voor mijn kleintje en mij was erg goed. Je merkt dat ze beschikt over genoeg kennis om de baby en kraamvrouw te onderhouden. Ook het huishouden was in perfecte staat. Ze is echt iemand van aanpakken en is nergens vies van. Tevens was de sfeer is huis ook super gezellig. De oudere broer was ook dol op haar! Echt een super kraamverzorgster! Zou nooit meer een ander willen.

21. januar 2024

Super tevreden

Na last minute afgezegd te zijn door een andere kraamzorg ben ik bij Asma gekomen en wat ben ik blij dat ik in mijn kraamweek uiteindelijk door haar verzorgd ben! Ze heeft er top voor gezorgd dat ons huishouden lopend bleef en alle dagelijkse taken uit handen genomen waardoor ik me volledig kon richten op de zorg voor mijn baby en peuter. Asma is snel in haar werk en zeer hands on. Ik hoefde haar niet te vertellen wat ze moest doen en ze vond direct haar draai in het huishouden. Mijn vorige kraamzorg voelde als last aan in huis maar bij Asma keek ik er juist naar uit wanneer ze weer kwam. Ze was ook super lief voor mijn dochter. In 1 woord: top! Je merkt echt dat ze haar werk met liefde doet. Ik ga haar zeker missen hier in huis!

14. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat zijn wij als gezin verwend door…

Wat zijn wij als gezin verwend door Bouchra. We zijn zo blij dat we jullie hebben gevonden via snapchat en bij jullie hebben aangemeld voor kraamzorg. Na onze ervaring met de vorige kraamhulp hadden wij geen vertrouwen meer. Maar nu ik jullie als kraam organisatie ken wil ik nooit meer iemand anders. Wij zullen jullie iedereen aanraden.

23. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super tevreden over de zorg en de…

Super tevreden over de zorg en de communicatie met de kraamzorg organisatie ! Alles naar wens. Bouchra dank je wel voor alles. Je hebt je 100 procent ingezet om ons de beste zorg te geven. Ik zal jou zeker aanraden aan iedereen. Ik wil weer zwanger worden zodat ik weer van jou kan genieten haha. Ik hoop je snel weer te zien als je in de buurt bent kom gezellig bakkie doen!

26. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een afwijzing van een andere…

Na een afwijzing van een andere kraamzorg kwam ik jullie tegen op snap, na een paar filmpjes en reviews te hebben gelezen had ik er voor gekozen om jullie te benaderen. Gelukkig hadden jullie toch plek voor mij ondanks de late inschrijven. Elhamdoulilallah heb ik precies ervaren zoals elke review geschreven staat op jullie site, ik had in het begin eerst Bouchra als kraamzorg en die heeft me goed geholpen en deed wat ik wou en dat geldt ook voor haar collega Mouna, ik raad kraamzorg my little one echt aan Want ze staan niet allen voor jou klaar maar ook voor je hele gezin. In shaa Allah veder in de toekomst als er nog wel kleine komt zal ik me weer aanmelden.

24. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bouchra heeft mij heel last minute…

Bouchra heeft mij heel last minute (avond voordat ik de kraamzorg nodig had) voorzien van een toppertje van een kraamvrouw (Asma). Jullie weten half niet hoe dankbaar wij zijn dat jullie op onze pad zijn gekomen. Wij hebben een geweldige kraamperiode achter de rug waarbij we enorm konden bijkomen na alle hectiek. Asma is enorm professioneel, bekwaam, vriendelijk, behulpzaam en neemt al jouw zorgen uit handen. Mocht ik ooit voor een derde kind willen gaan weet ik wie mijn vaste kraamvrouw zal zijn!

22. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne kraamzorg gehad van Asma in…

Hele fijne kraamzorg gehad van Asma in een best moeilijke en hectische periode. Ze was er zowel voor mij als voor de rest van het gezin. Zeer professioneel en vakbekwaam. De dagen dat zij er was heb ik goed kunnen rusten en bijkomen. Het voelde vertrouwd, een lid van de familie.

2. november 2023

Bouchra

Na 2 keer geen fijne kraamzorg gehad te hebben, bij mijn 3e kind lieve Bouchra gehad als kraamzorg. Ze heeft laten zien wat een echte kraamzorg in huis heeft. Ze heeft me de beste week ooit gegeven. En ik zie ook dat het direct vanuit haar hart komt. Nogmaals Lieve Bouchra je bent goudwaard en bedankt voor ALLES wat je voor mij en mijn kinderen gedaan hebt. Ik zal je nooit vergeten!!! Liefs

1. oktober 2023

Super tevreden

Ik ben onlangs bevallen en had Bouchra als kraamverzorgster voor de tweede keer. Ik heb speciaal naar haar gevraagd omdat zij mij in 2019 ook al verzorgd heeft toen ik bevallen was. Wij als gezin zijn super blij met haar geweest. Wanneer ze klaar was met controles en de baby verzorgen, maakte zij eten klaar voor mijn andere kids. Ook draaide ze een wasje en deed veel uit zichzelf zodat ik in alle rust een dutje kon doen.

Ons complimenten voor de soepele contact en de goede zorgen. Helaas tot nooit lieve Bouchra, dit omdat ons gezinnetje compleet is hamdoulillah. Maar ik zal jullie zeker wel aanbevelen aan iedereen.

9. august 2023

Super kraamzorg!

De kraamweek verliep niet helemaal zoals gehoopt, met tussendoor een extra rit naar het ziekenhuis. Maar de zorg van Bouchra en haar stagiaire Lotte was top! Hele lieve zorgzame dames waar ik mij goed op mijn gemak bij voelde. Zij hebben mij veel geholpen en ook heel fijn om de begeleiding gehad te hebben van Bouchra bij de borstvoeding. Mocht er nog een kindje komen zal ik zeker terugkomen bij deze kraamzorg!

29. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet nadenken, gewoon doen!

Ik keek er eerst tegenop om kraamzorg in huis te nemen, vanwege traumatische ervaring bij mijn eerste kindje. Tot ik Khadija heb ontmoet en zij mij de tegenovergestelde liet zien van wat ik heb meegemaakt! Doet haar werk met zuivere intenties, gaat goed om met zowel de moeder als kindjes! Daarnaast luisterende oor als het moet. Je wilt bijna weer zwanger raken om haar weer in je huis te hebben haha !! Ik zeg : AANRADER ❤️

10. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wil geen andere kraamzorg meer

Na een hel van een bevalling, en meest vresselijke tijd in het ziekenhuis. Was daar Khadjia, ik had gevoel dat ik alles fout deed. Maar ze stelde mij gerust luisterde naar mij, en sprak mij moed in. Dat was precies wat ik nodig had een warm liefdevol persoon die jou steunt. Ook hele fijne tips gekregen betreft borstvoeding. Als ik nog keer zwanger raak neem ik zeker nog keer my little one. Ze zijn proffesioneel en alles wat je nodig hebt als kraamvrouw

16. juni 2023

Fijne ervaring

Ondanks de drukke periode bij MyLittleOne wist lieve Bouchra mij toch een zorgeloze kraamweek te geven.
(Verlate) Werktijd ging in goed overleg, waardoor ik in de ochtend toch nog wat slaap kon pakken.
Daarnaast wist zij vlot en kundig de zorg en huishoudelijke taken op te pakken zonder dat ik daar om vroeg. Al met al is het een toegankelijk en fijn persoon om mee te werken. Ik zou haar kraambureau zeker aanbevelen bij toekomstige kraamvrouwen.
Het ga je goed!

4. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bouchra is een erg attente en…

Bouchra is een erg attente en behulpzame vrouw waar je je meteen thuis bij voelt. Zij hielp mij aan een beschikbare kraamverzorgster en stond mij meerdere keren te woord. Als ik er wat eerder bij was geweest, had ik niets liever dan haar als kraamverzorgster gehad!

17. august 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.