Karl Poulsen Byggeentreprenør Anmeldelser 7

• Vejlegårdsvej 61, 2665, Vallensbæk Strand, Danmark

• kpeas.dk

2,3

Under middel

Firmaet er ikke kompetent til at udføre…

Firmaet er ikke kompetent til at udføre en skade på mur og udbedre skaden på stakittet.
Efter deres besøg var stakittet sat op, ubrugeligt, det stod 11 cm fra muren og det var afleveret flækket ikke malet ordentlig og under alt kritik. Jeg skal selv komme med forslag om hvordan skakittet skal lappe løses.
Efter snak med forsikringen har de været her igen og stakittet er igen afleveret og ikke færdig på en tilfreds stillende måde. 3 mdr måneder efter skaden er blevet meldt er det stadig ikke bragt tilbage til det oprindelige stand.
Jeg fik lavet en skade i 2022 af samme firma igen bøvl og dårlig udførelse af arbejdet.
De aftaler dato med mig og kommer pludseligt på en anden dato. Virkelig dårlig firma.
Utroligt at de kan blive ved med at udføre så dårligt arbejde. Og folk skal betale store selvrisiko og behandles så dårligt. De kommer aldrig i mit hus igen.

1. februar 2023

Brug aldrig dette firma!

Ejerforeningens forsikring hyrede dem på underligvis til at lave en utæt vandrør i etageadskillelsen. 6 uger (tæller stadig) har det indtil videre taget dem at lappe et hul i gulvet og sætte nye klinker op. (sjovt nok ville forsikringen ikke dække alle klinker så badeværelse blev ens igen, men kun det lille stykke i brusekabinen som var fjernet). De arbejder i weekenden hvor der ellers skal være ro i opgangen, og mureren valgte at skære klinger oppe i lejligheden, så der lagde 2mm støv overalt. Nu har vi for vores egne penge hyret en rengøringsdame der vudere at hun skal bruge 5-6 arbejdstimer på at gøre lejligheden beboelig igen. De møder ikke op til de aftale tidspunkter og slæber kærester med på job. Jeg kunne blive ved... BRUG ALDRIG DETTE FIRMA!

28. november 2021

Vi ventede over en måned på svar fra en…

Vi ventede over en måned på svar fra en ejerskifteforsikring som karl poulsen skulle ud at se på. Det endte med de smed opgaven fra sig og fortalte en omgang løgn til forsikringen om at skaden ikke var kommet fra dette sted. Mega dårlig service. Anbefaler ikke karl poulsen som byggefirma.

26. januar 2021

Karl Poulsens folk kom ved et uheld til…

Karl Poulsens folk kom ved et uheld til at smadre en sjælden køkkenlampe hos mig. Der var to. Håndværkerne tog den anden med for at skaffe en ny.
Da jeg rykkede for den fik jeg at vide jeg selv skulle betale.
Enterprisen lød på 5,5 mill. Lampe koster ca. 1000.
Den vil Karl Poulsen ikke erstatte. Dette på trods af at håndværkerne lovede det.
Dårlig stil.

17. marts 2020

Over halvandet år om at få skiftet et vindue...0

Min erfaring med Karl Poulsen og Gaihede.

Min andelsforening skulle renoveres. Herunder skulle alle boliger have nye vinduer sat i.
Det startede d.17 Januar, hvor bestyrelsen spurgte, om jeg ville være prøvelejlighed. Her blev det uddybet, at det var for at sikre vinduerne var korrekte, hvor lang tid processen ville tage. Men at der havde været flere møde hvor der var blevet målt og matchet, så det burde være en hurtigt og en fordel for mig, så jeg siger at det kan jeg godt lægge lejlighed til.

D.31 januar har jeg ikke hørt noget, hverken fra Gaihede, Karl Pulsen eller bestyrelsen, trods jeg har givet mit nummer. Men efter jeg selv tager kontakt, får jeg at vide vinduet er bestilt og leveringstidspunktet afventes.

Jeg får en dato og vinduet bliver skiftet. Vinduet passer dog ikke og det kunne tømrere fra Karls Poulsen også måle sig til. Det bliver sat i alligevel, men jeg må ikke åbne vinduet før det nye vindues sættes i grundet vinduet støder på. Jeg skal vente 8 uge på et nyt vindue. Dette bliver gjort i de kolde måneder, hvor den eneste fuge er et stykke tape rundt i kanten.

Jeg får en ny dato for udskiftning af vindue.
D.13 maj kommer de for at skifte vinduet for ANDEN gang. Allerede inden det er sat i kan tømrere fra Karl Poulsen måle at vinduet ikke passer, men de får at vide fra entreprenøren at det skal sætte i alligvel.

Jeg får beskeden om at nye vinduer først bliver leveret efter sommerferien efter jeg SELV spørger ind til dette.

D.16 august får Karl Poulsen lov til at skifte TREDJE vindue, selvom jeg var på ferie, HVIS tømrere hos Karl Poulsen ville flytte filmen jeg havde på vinduerne over på de nye, da jeg ikke var hjemme og jeg bor i stuen og ud til vej, så forbipasserende kan kigge lige IND. Selvom jeg udover aftalen havde LAGT en seddel i vindueskammen, blev dette ikke gjort. Dette opdagede jeg, da jeg HELDIGVIS havde lavet en aftale med min bror, om at han skulle tage hele vejen forbi min lejlighed og dobbelttjekke, hvilket jo var heldigt.

D.21 august må jeg SELV kontakte for at få besked om hvad planen er. Ingen plan endnu

D.27 august har jeg stadigvæk ikke fået en status og må igen SELV kontakte for at få besked om det er det endelige vindue.

FØRST d. 11 oktober får jeg besked efter igen EGEN henvendelse til Gaihede at vide, at mit vindue IKKE for lov at blive og at rammen endnu engang skal skiftes!!!

Igen efter EGEN henvendelse får jeg at vide de vil skifte mit vindue lige inden jul. MEN da de IGEN har lavet en forkert bestiling, så VENTER JEG STADIGVÆK på den rigtige ramme.

Nu har processen taget over ET ÅR med utallige besøg hvor vinduet blev skiftet, men også mellem vindueskift af Gaihede og Entreprenøren fra Karl Poulsen, hvor jeg har måtte tage fri fra arbejde, SELV henvende mig, fordi det gør de ikke og selv måtte henvende mig for fugning og isolering, trods at de ikke har overholdt flere aftaler. Det er spændende, hvornår dette slutter og jeg får mit vindue i efter FJERDE skift.

Efter meget lang tids venten og rykkere frem og tilbage på eget initiativ, så fik jeg skiftet rammen i Juni 2020.

Derudover kan det simpelthen ikke være rigtigt at sådan to firmaer handler så uprofessionel, informere sine kunder så ringe og ikke kan finde ud af at måle op til et vindue.

Derudover står de også for foreningen dørprojekt, som skulle være startet i uge 27, men pga forkerte opmålinger, så udskydes projektet.

21. januar 2020

Er dette din virksomhed?