4,1

God

Godt samarbejde og godt resultat

Der blev lyttet til mine ønsker, og jeg fik hurtigt monteret sanitet mv. i badeværelset, på den måde, som jeg gerne ville have det. Det var en meget behagelig medarbejder, som udførte arbejdet, og han var god til at holde os orienteret hele vejen gennem processen.

3. april 2025

Rigtig god service

Vi havde ingen varme i stueetagen, hvilket især var bekymrende, da vi har en lille pige på 1 år. Derfor ringede vi til Gjensidige for råds, som henviste os til Ripavss.

Ripa vss var meget forstående omkring situationen og reagerede ret hurtigt. De fik vores fjernvarmeanlæg lavet samme dag.

De ringede også løbende for at orientere omkring processen samt dagen efter for at følge op på om det virkede.

Alt i alt virkede de meget professionelle og gav en god service.

De er helt klart dem vi bruger næste gang.

11. december 2024

0 stjerner til Ripa VVS

Vores gulvvarme virkede pludselig ikke da vi havde nogle kolde dage i december. Vi kontaktede Finn Qvist Jensen som i mellemtiden var blevet til Ripa VVS Esbjerg.
Den udsendte mand virkede overhovedet ikke som om han havde begreb om hvad han skulle gribe og gøre i, han sad og spurgte skabet hvad han skulle gøre. Han sad faktisk i en evighed og rodede i vores teknikskab. Vi fortalte ham allerede da han kom, hvad vi mente problemet var, for det har vi oplevet før. Da han kørte var intet lavet, og han kunne ikke fortælle hvad han skulle hjem og bestille af dele, for han vidste ikke hvad det hed… han ville komme og lave gulvvarmen. Vi fortalte ham, at vi skulle hjem og arbejde hjemmefra og at vores søn skulle fjernundervises, så vi håbede at det hurtigt kunne laves. Derudover fortalte han at en af delene til gulvvarmen ikke ville kunne skiftes og at der derfor ikke kunne komme varme på vores gæstebadeværelse. Vi er desværre ikke håndværkere, så vi måtte bare stole på manden. Det viste sig dog, at det var en stor fejl, for vi hørte intet fra ham derefter. Efter en uge kontaktede vi Ripa for at høre til sagen. Det virkede ikke som om kontoret havde styr på noget som helst, intet var bestilt hjem - derfor fortalte vi dem at de kunne glemme alt om os og vi ville få andre til at ordne vores gulvvarme. Vi kontaktede et andet firma, der fluks kom og så på sagerne. De kunne indenfor 10 min. fortælle hvad problemet var og hvad der skulle gøres, problemet var faktisk det, vi prøvede at fortælle Ripas mand. Under et døgn senere, var det løst - og der kunne sagtens komme varme på gæstebadeværelset. I januar hørte vi fra Ripa. De insisterede på at de skulle have betaling, for en service, vi efter bedste overbevisning ikke mente de havde leveret. Enden blev at vi betalte halvdelen af regningen, for ikke at blive belemret med inkasso. Men her er et firma, som virker yderst inkompetent. Vi vil aldrig vil bruge dem igen, ej heller anbefale dem. Vi vil meget gerne advare mod dem. Hvis man kunne give 0 stjerne så havde de fået det.

17. februar 2022

Er dette din virksomhed?