2,2

Under middel

hold da op en service

hold da op en service! Edvard tillod sig at ændre min ordre til et tegnehovede, som passede en smule bedre til den plade jeg bestilte. Og da parallellinealen var i restordre lavede han to afsendelser, på egen regning, så jeg kunne få de resterende vare hurtigere.

18. marts 2021

Var gode, nu noget rod.

Det er lidt svært at finde ud af hvem man egentlig har købt hos.
Hjemmeside hedder kontroartikler.nu.
Dialog omkring forsinkelser og andet er fra pickandpack.dk
Hos GLS hedder de lige pludselig: billigEmballage.
Ellers meget fint.
----
Nyt køb december '19
Jeg vælger en bestemt GLS pakke butik, men da jeg får kvitteringen er det lige pludselig en anden butik, kan skyldes at der var knas med betalingskortet, så det var lidt frem og tilbage.
Skriver straks til firmaet, men det er de helt ligeglade med, varen bliver leveret i den forkerte butik.
Rimeligt ufedt.
Også dårligt at det ikke er et direkte link til GLS kun nr'et (meget meget nemt at ordne)

23. oktober 2019

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Du har desværre nok ret I at det kan skabe en del forvirring omkring dette. Så det er vidst noget vi bør få kigget på. Tusind tak fordi du gjorde os opmærksom på dette, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os :-)

Super service og meget professionel firma. kan absolut anbefale.
Mvh Helge

8. februar 2017

Besvarelse fra Kontorartikler

Tusind tak for din positive anmeldelse Helge. Vi er rigtig glade for at have dig som kunde, og det varmer rigtig godt at du vil bruge tid på at rose os. Tusind tak :-)

Troværdig.

Hurtigt og nemt. Bestilling den 1. dag. Levering dagen efter!

13. juli 2016

Hej Tony

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi bare super glade, tusind tak. Så giver chefen på kontoret igen :-)

Kan ikke blive bedre!!

Så hurtigt og nemt... og et kanon tilbud 😊 perfekt. Det tog 2 hverdage, så var pakken afleveret på adressen. 'I'll be back'

8. marts 2016

Hej Anne

Hvor er vi bare super glade. Sådan en anmeldelse varmer, tusind tak :-)

Så giver chefen nok kage på kontoret i morgen :-)

En virksomhed der oprigtigt efterlever - "Vi er ikke tilfreds før kunden er tilfreds"

Alle henvendelser blev besvaret hurtigt mens jeg som kunde, hurtigt fik indtrykket af, at her havde jeg med en virksomhed at gøre, som værdsatte kundepleje og kundens tilfredshed, mens ordren blev fulgt helt til dørs af ejeren.

www.kontorartikler.nu får 5 ud af 5 mulige stjerner og mine varmeste anbefalinger fordi:

1) De bare har gode og billige priser sammenholdt med kvaliteten af produkterne.
Og fordi
2) Jeg har fået en usædvanlig god håndtering af en kompliceret leverance, der omfattede både postomdeling og fragtmand.

21. januar 2016

Hej Mortan

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er super glade for de pæne ord :-)

Nemt og lige til.

God og brugervenligt og seriøst site for kontor artikler, og første gang jeg bruger shoppen og heller ikke sidste gang. Men det tog godt 2 uger før jeg fik mine vare, derfor jeg kun giver 4/5 stjerner, da der stod 3-4 dages levering. Men de har bedst til prisen mht det jeg søgte efter :)

15. december 2015

Hej Ala-Barazanji

Tak for din anmeldelse og den fine karakter. Du har fuldstændig ret i at leveringstiden ikke var acceptabel på din ordre, så vi er glade for at du alligevel gav os en god karakter. Håber meget at vi kan gøre det bedre næste gang :-)

Købte nogle brevordnere hos kontorartikler.nu. Pakken lå klar til mig på posthuset allerede næste dag. Der gik dog nogle dage inden jeg fik fakturaen tilsendt, men ellers fungerer alt perfekt.

13. maj 2014