Se, hvad kunderne siger
In de chaos waar wij leven vergeten we soms stil te staan bij onszelf, wil je een simpele toevoeging aan je leven die je daarbij helpt? Dan zou ik deze fles zeker aanraden. Niet iedereen heeft en/of k... Se mere
Fantastisch mooie fles, leuk met de hoes erbij! Opletten dat je niet de onderkant per ongeluk losdraait om te drinken.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Luvo Crystals is een merk dat geïnspireerd is door de kracht van edelsteenwater. Wij bieden toegankelijke producten aan waarmee iedereen de kracht van edelsteenwater kan ervaren.
Kontaktoplysninger
Holland
- luvocrystals.com
Hele mooie flessen
Hele mooie flessen, snelle verzending. Jammer dat ze er mee stoppen!
Fantastisch mooie fles
Fantastisch mooie fles, leuk met de hoes erbij!
Opletten dat je niet de onderkant per ongeluk losdraait om te drinken.
De beste en mooiste edelsteenflessen!
Al twee jaar geniet ik van mijn Luvo Crystals waterfles. De kwaliteit van de fles is goed en de stenen zijn mooi. Ontelbaar veel opmerkingen en complimenten gehad over mijn fles, zo een heb ik zelf nog niet ergens anders gezien. Het schoonmaken van de fles gaat makkelijk. De verzending & levering is snel. Ik heb nu vier mooie stenen die ik af en toe af kan wisselen.
Shame on you! We hadden een afspraak en dus ook een…
We hadden een afspraak en dus ook een verbinden kop van flessen afgesproken. Maar Luvo heeft gewoon alles doorverkocht. Dus naar al die tijd waar we klanten zijn geweest snap ik hoe dit bedrijf niet verder kon bestaan. Erg jammer maar ja nu zie je waarom. Als je zo oneerlijk met klanten omgaat. Gelukkig komt alles ooit weer terug in het leven en Karma gaat het regelen. Ik zeg gewoon - shame on you!
Na een mail dat er iets niet klopte met…
Na een mail dat er iets niet klopte met de bestelling hebben ze dit prima op gelost
Na 2 e-mails dat mijn fles lek was
Na 2 e-mails dat mijn fles lek was, heb ik een nieuwe fles ontvangen die niet lekte. Hartelijk dank daarvoor
snelle service,goed verpakt
Bedankt voor de snelle levering en het product was zeeer goed verpakt. Mijn dochter was blij met haar kerstkado
Geen contact en trage verzending
Het heeft 3 weken geduurd tot mijn fles werd verstuurd. In de tussentijd werden mijn mails en Instagram berichten niet beantwoord.
Aangezien er op de website staat dat bestellingen die geplaatst worden voor 21u de dag erna reeds verzonden worden, vond ik het zeer vreemd dat dit niet gebeurde en begon me af te vragen of dit een scam was.
Wat er precies gaande was weet ik tot op heden niet, maar een goede tip voor de eigenaars van dit bedrijf: indien je op vakantie bent of indien je door een bepaalde situatie even niet kan werken, plaats dit aub op de website en social media zodat kopers hiermee rekening kunnen houden en zich geen zorgen hoeven te maken.
De fles zelf is mooi en lijkt van hoge kwaliteit te zijn. Mocht de communicatie goed verlopen hebben zou ik zeker 4 of 5 sterren gegeven hebben.
Prachtige waterflessen
Prachtige waterflessen, goede service, heel klantvriendelijk en snel.
Super blij met de fles van Luvo
Super blij met de fles van Luvo. Al een hele tijd was ik op zoek naar een fles waarin ik mijn water kan vitaliseren door middel van stenen. En uiteraard moest het een glazen fles zijn. Die fles heb ik bij Luvo gevonden. Super snelle levering met verschillende stenen. Ik hoop dat ze nog meer gaan uitbreiden qua collectie. Keep up the good work
Wat een leuke verrassing dat ik een…
Wat een leuke verrassing dat ik een fles met steen ontvangen heb terwijl ik een lege fles had besteld omdat mijn fles was gebroken.
Dank voor de prima service team Luvo!!
Ik had een scheur in mijn aventurijn…
Ik had een scheur in mijn aventurijn steen en kreeg netjes een nieuwe steen toegestuurd zodat ik de fles toch kon gebruiken. Super blij mee
Jullie hebben een top oplossing gegeven…
Jullie hebben een top oplossing gegeven voor het uitverkochte artikel. Ben hier zeer mee in mijn nopjes. Dankjullie wel.
Groeten, Saskia
Een hele fijne waterfles wel wat zwaar…
Een hele fijne waterfles wel wat zwaar het staat leuk met de steen erin gebruik hem elke dag .Blij mee.
Mooie glazen fles met kristal EN plastic
Mooie glazen fles met kristal erin. Het was voor mij een negatieve verrassing dat de steen in plastic vastzit waardoor je eigenlijk toch uit een vorm van plastic drinkt. Dit had er duidelijk bij moeten staan.
Na dat ik een kapotte fles had…
Na dat ik een kapotte fles had ontvangen, heb ik een mailtje gestuurd. En een foto van de fles met de doos. Binnen een week een nieuwe gekregen.
Een goede service.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.