Komputronik.pl Anmeldelser 1.400

TrustScore 1.5 ud af 5

1,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klawiatura ktora kupiłam za 500 zł robi dwuklick, klawisze swieca losowo mimo zmiany ustawien i restardzie komputera, bluetooth sie rozlacza i nie chca polaczyc na nowo. A oni odrzucili reklamacje. NI... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam. Mimo, że zakupiłam tablet, który musiałam zwrócić przez własną nieuwagę - nie zauważyłam, że nie ma wejścia na kartę (LTE). Całkowity koszt zakupu został zwrócony błyskawicznie, praktycznie n... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kupiłam parownice w obniżonej cenie z oferty autlet ...w opisie było podane ze uszkodzony karton...Karton był nie uszkodzony ale parownica tak bo pluła parą i wodą ...Urządzenie nie działało poprawnie... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Firma oszukuje przy wynajmie telefonów. Jak nie chcesz wynająć kolejnego telefonu w bardzo zawyżonej cenie to wymyślają sobie jakieś usterki i naliczają dziwne kwoty. Nie zwracają też odrazu kaucji. L... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Komputronik.pl - sklep internetowy, posiadający w swojej ofercie dziesiątki tysięcy produktów. Wysoka dostępność, atrakcyjne ceny, terminowa realizacja i ekspresowa wysyłka. Sprawdź naszą sieć salonów i odbierz zamówienie w jednym z nich!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam i nigdy więcej nie skorzystam

Laptop po 10 miesiącach użytkowania przestał się włączać. Oddałem go do stacjonarnego sklepu Komputronik w celu naprawy/wymiany. Od przyjęcia laptopa minął ponad miesiąc. W międzyczasie uprzejmie zwracałem się o informację zwrotną w jakim czasie mogę uzyskać laptop z powrotem oraz na jakim etapie jest procedura gwarancyjna. Obsługa opieszale odpowiadała na maile nie udzielając mi rzetelnej informacji o którą prosiłem czyli co jest usterką, powód opóźnienia oraz ile potrwa jeszcze realizacja umowy gwarancyjnej przy czym laptop był w serwisie ponad 20 dni roboczych. Firma nie ma ochoty na potraktowanie klienta kulturalnie chociażby udzielając odpowiedzi, z której by wynikało że przeczytali zadane pytania - czyli odnosząc się do nich. Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług. Uważam, że w Polsce nie ma miejsca na firmy, które traktują ludzi jak śmieci.

1. juli 2025

Ukryte opłaty

Wszystko ok dopóki kupujesz i zostawiasz pieniądze, jak po raz pierwszy chciałem coś zwrócić , przyzwyczajony do bezproblemowych zwrotów na allegro, okazało się że taki proces to wieloetapowa analiza czy ci się to należy czy nie, jak tak to na twój koszt, potem występuje ukryta oplata manipulacyjna 50pln która jest po prostu skokiem na kasę bo niby za co to jest.... nie polecam

30. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ten sklep to nieśmieszny żart

Ten sklep to nieśmieszny żart. Przysłali mi uszkodzoną kartę graficzną za 3000zl. Oddałem ją więc i czas oczekiwania? 28 DNI ROBOCZCZYCH. Pan ma infolini pyta czemu jej po prostu nie oddałem ? Raz bo nie zaproponował tego sprzedawca a dwa że nie wiedziałem że firma ma takie chore czasy oczekiwania. Jest dużo alternatyw na Polskim rynku, omijać ten pseudosklep szerokim łukiem.

19. juni 2025

Najgorszy sklep

Najgorszy sklep, w jakim kiedykolwiek coś kupiłem. Obsługa bezczelna. Brak odpowiedzi na wiadomości. Gdy już udało mi się skontaktować ze sklepem, to otrzymałem w skrócie wiadomość, żebym poszedł sobie do sądu.
Szczegóły: Otrzymałem laptopa Galaxy Book 3 Pro w zastępczym opakowaniu zamiast oryginalnego, mimo zapewnień sprzedawcy, że sprzęt będzie w oryginalnym opakowaniu. Sam laptop był uszkodzony, nie nadawał się do użycia. Zaznaczyłem przy reklamacji, że komputer jest mi niezbędny do pracy, więc zależy mi na szybkim załatwieniu sprawy. Po zgłoszeniu usterek wysłałem łącznie 2 maile w odstępie 2 tygodni do sklepu, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Sklep twierdzi, że żadnej wiadomości nie otrzymał, zarzucając mi, że to może coś po mojej stronie zawiniło, mimo że dostałem wiadomość zwrotną, że mail wpłynął. Po wizycie w sklepie stacjonarnym również zostałem olany, ponieważ sprzedawca miał do mnie oddzwonić następnego dnia, co jednak nie miało miejsca. Praktyka spławiania klienta jest więc w moim odczuciu normą w tym sklepie. Otrzymałem w końcu odpowiedź na moją reklamację, że sklep podejmie się próby naprawy sprzętu i nie zwróci mi pieniędzy. Odwołałem się od tej decyzji, argumentując, że nie mogę sobie pozwolić na miesiąc bez laptopa, ponieważ potrzebuję go do pracy. Otrzymałem krótką odpowiedź "Proszę więc zgłosić sprawę do odpowiednich instytucji". Nigdy nie byłem tak źle potraktowany jako klient. Zdecydowanie odradzam!

2. juli 2025

Bardzo zła opinia.

Bardzo zła opinia.
Zamówiłam komputer na urodziny dziecka. Wszystko było zaplanowane z wyprzedzeniem. Niestety firma sama błędnie wpisała adres dostawy podczas wysyłki. Przez ten błąd kurier nie mógł mi doręczyć przesyłki i musiał odesłać ją z powrotem do nadawcy.

Kontaktowałam się z obsługą klienta — obiecano mi ponowną wysyłkę. Komputer miał dotrzeć dzisiaj. Niestety znowu nie dotarł. Zamiast tego otrzymałam informację, że zamówienie zostało anulowane, a środki rzekomo zwrócone. Pieniędzy jednak do tej pory nie otrzymałam.

Cała sytuacja trwa już bardzo długo, a wszystko przez błąd ze strony sklepu. Moje dziecko zostało bez prezentu na urodziny, a ja do dziś czekam na rozwiązanie tej sprawy.
To najgorszy sklep, z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Kompletny brak profesjonalizmu, odpowiedzialności i szacunku do klienta.
Nie polecam — nigdy więcej.

25. juni 2025

Odradzam tę firmę.

Odradzam tę firmę.
Kupiłem słuchawki, które po kilku miesiącach straciły głośność, szczególnie w jednej słuchawce. Zdarza się. Złożyłem reklamacje i firma ją odrzuciła, twierdząc, że to z powodu zabrudzenia słuchawek. Żeby to stwierdzić powinni słuchawki wyczyścić i po tym sprawdzić, czy grają w porządku. Ale gdy je sprawdziłem, po otrzymaniu zwrotu z serwisu stwierdzam, że nic się nie zmieniło, co znaczy, że nic nie zrobili poza odrzuceniem reklamacji.

16. juni 2025

PORAŻKA

PORAŻKA. Złożyłem komputer i wykupiłem montaż za nie małe pieniążki bo (300 zł), w zamówieniu dałem oddzielne chłodzenie na procesor (Ferra 5) po czym przysłali mi komputer a tego chłodzenia nie zamontowali (bo stwierdzili że nie można zamontować 2 chłodzeń) mam wrażenie ze tam pracują za przeproszeniem jakieś "ameby" to chyba proste i logiczne ze zakupiłem specjalnie oddzielne chłodzenie bo to fabryczne nie jest tak wydajne i ciche jak to zewnętrzne, które chciałem żeby zamontowali. Czas był by pisać o oprogramowanie żeby zainstalowali oczywiście za dodatkowy hajs ... ale żeby zapytać się o rzecz istotniejsza jaka jest montaż (skoro widzieli że dokupiłem osobne chłodzenie na procka) to już nie łaska ... Szkoda słów naprawdę. Nie polecam znacznie bardziej polecam morele tam są znacznie bardziej kompetentne osoby (choć z cenami bywa różnie).

10. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komputronik blokuje odsprzedaż produktów!

Komputronik bierze udział w programie Strefa Marek Allegro, który blokuje prywatnym użytkownikom możliwość odsprzedaży produktów Kingston. To niedopuszczalne, że osoba fizyczna nie może legalnie sprzedać zakupionego wcześniej dysku SSD czy pamięci RAM tylko dlatego, że marka została objęta sztucznym "monopolem sprzedażowym". Takie praktyki są nie tylko antykonsumenckie, ale ograniczają wolny rynek i swobodny obrót używanym sprzętem. Komputronik - zamiast wspierać uczciwy handel - aktywnie uczestniczy w modelu, który faworyzuje tylko duże firmy. Bardzo negatywne doświadczenie. Odradzam.

6. juni 2025

Absolutnie odradzam

Absolutnie odradzam! Wprowadzanie klienta w błąd, promocje, o których potem nic nie wiedzą ;) a przy tym okropna, całkowicie nieprzydatna i nieprofesjonalna obsługa klienta. Żałuję, ze zakupu dokonałam w tym sklepie.

28. maj 2025

Sklep wysłał towar używany

Zakupiłem monitor LCD VA Philips. Po odebraniu od kuriera monitor okazał się używany: rysa na matrycy, zabrudzony stojak i uszkodzony kabel DisplayPort. W związku z tym próbowałem dogadać się ze sklepem Komputronik na jakiś rabat lub obniżkę, jednak w odpowiedzi otrzymałem "środkowy palec". W przyszłości na pewno nic już w tym sklepie nie kupię.

6. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ten sklep wysyła uszkodzone towary

Ten sklep wysyła uszkodzone telewizory. Opakowanie było wielokrotnie zaklejone taśmą, wnętrze produktu nie było ubezpieczone od uszkodzeń - telewizor został wysłany po prostu w kartonie!!! Oczywiście telewizor był już kilkakrotnie dostarczany zepsutym do innych ludzi, ale oni zwrócili go bez problemów - jest to możliwe w przypadku osób fizycznych. Sam telewizor został zaklejony w środku taśmą montażową, widać, że opakowanie jest nienaruszone, ale telewizor jest zepsuty. Nie kupujcie jak nie chcecie problemów

14. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Z przyjemnością wystawiam NEGATYWNĄ…

Z przyjemnością wystawiam NEGATYWNĄ opinię, ponieważ sklep ma za nic szacunku wobec klienta. Sprzedaje towar którego nie ma na stanie. Podczas zakupu informuje o wydłużonym czasie, następnie dzwoni z informacją, że zamówi brakujące przedmioty a paru dniach z kolejną informacją, że jednak nie może sprowadzić zamówionego przedmiotu, co dziwne, ponieważ konkretny przedmiot nadal jest w sprzedaży u producenta. Zakładając, że mają innych dostawców, to najpierw powinni się dowiedzieć czy jest możliwość i dopiero dzwonić już pewną wiadomością do klienta, a nie przed. Jeśli tak wygląda polityka w tym sklepie, to nie wróżę im kolejnej szansy na przetrwanie, bo jak wiadomo sklep miał poważne problemy. Wspomnę, że nie otrzymałem nawet przeprosin oraz zaproponowania rekompensaty za to całe zamieszanie i stracone nerwy.

NIE POLECAM i będę odradzał innym zakupów, w tym "sklepiku"

11. maj 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Komputronik pobiera dodatkowe opłaty od…

Komputronik pobiera dodatkowe opłaty od klienta, jeśli chce on zwrócić produkt... Sory ale to zwykłe oszustwo. Jest to kwota w wysokości 4% zamówienia, nie mniejsza niż 50 zł netto. Nigdy więcej nie zamówię nic z tego sklepu

8. maj 2025

Skłądanie komputerka

Chciałem w Komputroniku złożyć komputer gamingowy, jednak miałem pytanie o ewentualny rabat, z którym w piątek zadzwoniłem na infolinię. Miła Pani nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytanie i podała adres mailowy do osoby rzekomo kompetentnej w tym zakresie. Niezwłocznie wysłałem swoje zapytanie, licząc że tak proste pytanie zostanie rozpatrzone bez zbędnej zwłoki. Odzew nastąpił dopiero dziś, czyli w środę i to dopiero po moim kolejnym telefonie na infolinię. Zasadniczy problem polega na tym, że w trakcie tak długiej zwłoki wyprzedano kartę graficzną, która mnie interesowała, zmuszając mnie do zmiany konfiguracji komputera na gorszą. Oczywiście nie zamierzam go składać w tym sklepie.

30. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zakupiony sprzęt ogrodowy nie spełniał…

Zakupiony sprzęt ogrodowy nie spełniał oczekiwań, został zwrócony w ciągu 14 dni. Nie proporcjonalnie wysokie obniżenie wartości do śladów użytkowania. Dodatkowo obarczenie mnie za uszkodzenie w trakcie transportu. Pani z obsługi gadająca jak robot, łatwiej z Chatem GPT porozmawiać. Nie polecam

30. april 2025

Zgłosiłem reklamację

Zgłosiłem reklamację, ponieważ monitor nie działał prawidłowo - ponad miesiąc oczekiwania i nadal nie otrzymałem naprawionego sprzętu. Otrzymałem za to informację: "Ustawa o zmianie ustawy o prawach konsumenta nie definiuje terminu zakończenia reklamacji w konkretnej liczbie dni."

16. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.