Komplett Bedrift Anmeldelser

Kontaktoplysninger

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kjøpte Samsung 98" QN90F (ordre…

Kjøpte Samsung 98" QN90F (ordre 2003992110) for kr 49 008. Ved første gangs oppstart 10. juli (3 uker etter levering) viste skjermen permanente fargede linjer langs hele venstre side — klassisk panelskade fra transport. Komplett avviste reklamasjonen tre ganger med henvisning til en intern 8-dagersfrist, uten å adressere at skaden var umulig å oppdage uten å slå på TVen. Saken er videresendt til Samsung og Forbrukerrådet.

13. juli 2026

Svært skuffende opplevelse

Svært skuffende opplevelse. Robotstøvsugeren har hatt samme feil siden den var ny og har vært inne til service flere ganger uten at problemet er løst. Til tross for dokumentert feil ønsker ikke Komplett å tilby en varig løsning.

Etter flere serviceforsøk sitter jeg fortsatt igjen med et produkt som ikke fungerer som det skal.
En svært skuffende håndtering av en reklamasjonssak.

Dette er ikke den kundebehandlingen jeg forventer av en så stor aktør. Handler ikke her igjen!

5. juni 2026

"Komplett" usympatisk

Kjøpte ny laptop som ikke fungerte i det hele tatt, fremsto som et Re-Salg produkt uten at det var merket slik. Prøvde å få den til å virke, brukte litt tid på dette. Tiden gikk. Ingen suksess. Ble nektet retur etter en mnd fra kjøp pga en hinsides streng retur-policy. Ingen sympati å få - de fremstår "komplett" uinteressert i kunden etter de har solgt dem noe.

26. maj 2026

Skuffende håndtering av Komplett Bedrift

Vi kjøpte en Sonos Five fra Komplett Bedrift som viste seg å være defekt ved mottak. Produktet var anskaffet til bruk i forbindelse med et arrangement, og vi tok derfor umiddelbart kontakt for å reklamere.

Til tross for dette ble vi informert om at behandlingstiden ville være flere uker, og at eneste alternativ for å få en fungerende enhet i tide var å kjøpe en ny på egen regning, med mulig kreditering i etterkant dersom den innsendte ble funnet defekt.

Vi opplevde dette som en lite smidig løsning, hvor vi som kunde ble sittende med både risiko og kostnad i en situasjon som skyldtes en feil ved levert vare. Dialogen med kundeservice fremsto som unødvendig kranglete og spydig, fremfor løsningsorientert.

Vi er en voksende bedrift med betydelige innkjøpsbehov fremover, og forventer profesjonell og effektiv håndtering når noe går galt. Basert på denne erfaringen vil vi fremover velge andre leverandører. Vi vil også anbefale andre bedrifter å vurdere alternative leverandører dersom rask og smidig reklamasjonshåndtering er viktig.

Samlet sett har dette vært en svært skuffende kundeopplevelse.

Styr unna!

20. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har vært kunde hos KB siden 2017

Har vært kunde hos KB siden 2017, og hatt utelukkende positive opplevelser - som man forventer, men likevel bemerkelsesverdig lite problemer.
Har akkurat hatt 2 innsendinger/garantisaker hos dem, som begge har blitt løst EKSEMPLARISK! Den ene saken hadde de ikke trengt å hjelpe meg med, men ikke bare løste de den - de overgikk mine forventninger! Dette er måten å beholde gode kunder på!

Mvh Egil

29. december 2025

Kjøpte en 49" OLED skjerm til kontoret

Kjøpte en 49" OLED skjerm til kontoret. Etter noen ukers bruk er det plutselig masse blinkende striper i skjermen og halve skjermen blir helt grå noen dager. Har forsøkt å komme i kontakt med support, men chat er stengt, epost skjema gir feilmelding når jeg forsøker å sende inn og telefon svarer de ikke på. Har lagt inn returordre gjennom ordreoversikten og får til svar at de tar kontakt innen ett par dager. Det har nå gått uker, og jeg har enda ikke hørt noe tilbake.
Kommer aldri til å bruke komplett, verken som privat eller bedriftskunde igjen!

26. maj 2025

Fryktelig dårlig kundeservice

Fryktelig dårlig kundeservice. Bestilte ny tv og var avsted på jobb, så innen jeg fikk montert TV-en på veggen gikk det over 14 dager. TV-en slo seg bare av få sekunder etter den ble slått på og ville ikke virke. Kontaktet kundeservice men de ville ikke hjelpe. Eneste jeg fikk var en link til elcare som de anbefalte meg og bruke og fraskrev seg alt ansvar.
Den har nå vært på resitasjon i en måned og ingenting nytt, står bare reparasjon pågår.
Aldri kjøp noe på komplett bedrift, aldri.
Null stjerner.

12. marts 2025

Dårlig leveringsevne og kundeservice

Bestilte ny iphone 04.02 og ventet 1 uke før den ble levert med PostNord. Når jeg skal starte opp telefonen låser den seg og man får ikke gjort noe med den og den blir veldig varm. Apple support er hyggelig og ser hvordan mobilen oppfører seg og sier den må erstattes av ny vare. Ringer Komplett som kan sende en ny men om de skal montere skjermbeskytter vil det ta 3 dager ekstra. Det har jeg ikke tid til så den skal sendes med Bring 12.02. Ringer og etterlyser sporing i dag 14.02 og da har de fortsatt ikke sendt mobilen fra Komplett. Nå har jeg vært uten en fungerende mobil i 10 dager da skjermen på min gamle er defekt og det var derfor jeg kjøpte en ny. Komplett lever iallfall ikke opp til radioreklamen med levering på dagen.

12. februar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fikk rette varer men feile farver

Bedriften min bestilte 3 Samsung T7 eksterne lagringsenheter, alle med forskjellig farge.
Fikk tilsendt 3 svarte. Meningen var å enkelt kunne skille mellom disse. En farve til hvert formål liksom...
De ble alle returnert, men venter fortsatt på ny forsendelse snart tre uker etterpå.

4. august 2023
Komplett Bedrift-logo

Besvarelse fra Komplett Bedrift

Hei. Det var kjedelig å høre at dere har mottatt produkter med feil farge. Ring oss gjerne på telefonnummer 33 00 51 50 så vi kan se på saken sammen med dere. Vennlig hilsen Komplett Bedrift.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De annonserer at man får varer samme…

De annonserer at man får varer samme dag hvis man bestiller før kl13. Venta 5 dager og fik ikke noe svar mens jeg ringte til kundesenter 4 ganger i 4 dager. Avbestilt og kjøpt fra andre.

28. juli 2023
Komplett Bedrift-logo

Besvarelse fra Komplett Bedrift

Hei. Vi har mange fraktalternativer man kan velge mellom. Dersom du har valgt å hente varene på vårt Pick up Point i Sandefjord, får man normalt varene samme dagen dersom bestillingen gjøres før klokken 13 og at varene er på lager. Dette gjelder ikke dersom man bestiller produkter som må bygges først. Et eksempel på dette er våre Komplett PC'er. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 33 00 51 50 så vi sammen kan se på saken.

Kjøpte en VR Vive for en måned siden

Kjøpte en VR Vive for en måned siden. Det var demo versjon, så fikk den for 8.500,- istede for 9.000,-.
Denne fungerte ikke, så spurte om returlapp. De sa de skulle sende, men gjorde ikke.. Spurte igjen og igjen den neste uken. De skylder på posten, men jeg tror ikke posten har mistet 3 returlapper.
Sitter nå nesten 1 måned etterpå, uten VR og 8.500,- fattigere. De gav mail om at de mottok varen forrige uke.. Noe som hjelper meg lite, da de ikke gir penger tilbake.. Så jeg er rundlurt, og anbefaler INGEN å handle på denne nettbutikken! Forebehold deg på dårlige produkter, og lite eller ingen kundeservice/support!

11. august 2022

Bli lurt!

Bli lurt!

Komplettbedrift.no selger produkter som ofte er 20-30% dyrere enn akkurat de samme produktene på Komplett.no. Tanken er nok at bedriftskunder ikke gidder å sjekke pris. Kjøp heller på komplett.no, men sjekk pris fremfor alt.

Razer Viper Ultimate eksempel (02.09.2021):
Komplettbedrift.no; Kr. 1898,75
Komplett.no: Kr. 1490,00

Det er 27% dyrere.

Vareutvalget er ok, og kundeservice bra.

2. september 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.