Komplett Bank ASA Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra att de ger bonus på kortet, men jag håller med om att de skickar ut ersättningskort lite sent och när man ringer till dem så säger de att det är deras rutiner..Kan tycka att Bank Norwegian känns m... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den här banken (kallades Komplett innan men nu kallas Morrow bank) ändrar räntor på sina lån helt vilt ! De är inte seriösa, de ändrar räntorna utan att säga varför!? svenska riksbank höjer 0,5% de... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag öppnade ett sparkonto och överförde sina pengar till sin huvudbank vid behov. Säkerhetstjänsten gillade inte att jag ofta gör överföringar och började hota med att de skulle frysa mina pengar. Säk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte en produkt på Komplett som jag skickade tillbaka men blev tvungen att betala fakturan annars hade den gått till inkasso då dom inte stoppat fakturan. Jag har nu betalt fakturan men några pengar... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bank
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Låneinstitut
  4. Finansiel tjeneste uden banklicens

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan du höja lånet upp till 500 000 och återbetalningen kan delas så flexibelt som du vill. Du kan också återbetala lånet när som

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Usel service

Gjorde en överföring till ett konto som visade sig inte finnas. Istället för att ta sitt ansvar som avsändande bank och ta reda på var pengarna tagit vägen, så ber de mig först vänta ytterligare dagar och efter fortsatta kontakter med deras kundtjänst skickar de ett transaktionskvitto (som den tänkta mottagande banken inte är intresserad av för de har inte tagit emot några pengar). 70 000 kr är efter 8 dagar fortfarande spårlöst borta.

13. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag satte in pengar på mitt sparkonto…

Jag satte in pengar på mitt sparkonto för mer en vecka sedan och pengarna syns inte på mitt konto ännu, har ringt kundtjänst efter lång väntetid fick till svar att det var min bank Länsförsäkringar banks fel, stämmer inte dom har skickat pengar , så nu har mina sparpengar försvunnit stöld anser jag, inget att lita på !!

29. september 2022

Altså!!!! Byt yrke

Altså!!!!! jag handlade av komplett och fick min faktura via ett sms när jag sen skall klicka in på länken jag fick så funkar den inte, går jag manuellt in och loggar in blir jag stoppad av nått meddelande som säger att jag skall uppge information för att banken skall kolla va jag gör med pengarna , innehåller uppgifter om min anställning och om jag är svensk medborgare... när jag sen klickar nästa så tar jag mig inte längre. när jag sen ringer in till banken så anser dom att men det spelar ingen roll du har ändå inga lån eller kreditkort... är detta service eller? svar nej...... så komplett kasta bort erat försök till bank och låt våra redan funna banker göra sitt jobb för ni kan inte ert....

9. september 2022

Behöver ta ut sparpengar

Behöver ta ut sparpengar. Finns inget val för det. Meddelande: "Enstaka kunder kan ha problem med överföringar på Mina Sidor. Vi jobbar intensivt med att ordna detta och beklagar eventuellt besvär det medför."

5. september 2022

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa! Skickade meddelande till dom (via mina sidor) för snart 2 veckor sen och dom har fortfarande inte svarat!
Valde faktura när jag handlade hos Komplett.se men då jag aldrig fick några varor (dom gick i retur utan att ha levererats till mig) så ska självklart fakturorna makuleras. Blev tyvärr ofrivilligt "kund" hos dom när jag valde faktura för inköp från Komplett.se. Komplett.se är för övrigt inte intresserade av att ta kontakt med Komplett Bank och radera fakturorna, detta trots att det är Komplett.se som är orsaken till allt dvs. att jag inte fick några varor.

11. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag är storkund hos komplett och väljer…

Jag är storkund hos komplett och väljer alltid köp nu betala om 6 månader, jag köper för ca 40.000kr om året på komplett via de så jag kan nog anse mig som ganska stor kund. Nu till 27e july har jag en faktura som skall betalas på 20.800kr, jag ringer kundtjänst och talar om att jag kommer att betalas in allt den 23 men är lite rädd att pengarna inte kommer in pga helgdagar nu till midsommar och att om de kan se till att det inte kommer att övergå till delbet då pengarna sätts in den 23e. De svarar väldigt nonchallant som att de skiter kunden, ingen service. ja vi kan ju inte garantera det. fakturan betala liksom 4 dagar före. man skulle enkelt, absolut vi flyttar förfallo datumet med 1-2 dagar. det är inte så att man frågar om betalningsuppskov... mycket dålgt komplett bank.
jag fortsätter handla med er endast för att ni erbjuder bet om 6 mån.

14. juni 2022

Väldigt oseriös bank

Väldigt oseriös bank. Köpte en vara på komplett som jag har returnerat. Mejlade krediteringen till komplett bank samt mina bankuppgifter för att få pengarna utbetalda men har ej fått svar på en vecka nu. Testade då och ringa men hamnade i en lång kö där jag fick möjlighet att bli uppringd när det var min tur men ingen har ringt.

6. maj 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte en platta för 2190 kr med tre…

Köpte en platta för 2190 kr med tre månaders uppskov för 199 kr.
De 199 kr skulle betalas samma månad vilket jag missuppfattade och den betalningen blev 10 dagar försenad.
Då blir allt kopplat till en kredit med en extra kostnad på 400 kr.
Charlataner!

3. maj 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ej ta ut mina sparade pengar

Kan ej ta ut mina sparade pengar. Jag sparar pengar i Komplett Banks sparkonto. Jag har initierat en överföring på deras Mina-sidor och fått bekräftelse att pengarna skall finnas på min andra banks konto inom 1-2 dagar.
Inga pengar kommer.
De drar heller ingen preliminärskatt på räntan så jag fick restskatt pga av dem.

26. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte hörlurar på Komplett som jag…

Köpte hörlurar på Komplett som jag ville ha på konto. Betalade in enligt villkor för att få konto men fick ändå en påminnelseavgift på min betalning. Pratade med kundtjänst som skulle lösa den felaktiga påminnelseavgiften men dem har inte bokfört hela min inbetalning. Betalade in 100:- & dem har bokfört en inbetalning på 62:50!!!!
Verkar som att dem som jobbar där inte har rätt kompetens eller så har ledningen sagt till dem att glra på detta viset, helt otroligt att det skall krävas 2-3 telefonsamtal för att få det rätt på kontot!! ALDRIG mer kommer jag använda detta företag då dem verkar bluffa å mygla så mycket dem kan!!!

2. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

If you even pay the %99 of your faktura…

If you even pay the %99 of your faktura the interest will still apply to the whole amount and you pay huge amounts of interest next month.
They send you misleading information. The invoices are calculated in a tricky way that it is not possible to understand how much debt you have left in total. This information is never transparently shared. You need to make your own calculations to finalize and get rid of this legalized scam!

17. marts 2022

Komplett Inkompetens !

Komplett Inkompetens !

Ena gången kan man betala per faktura andra gången är det helt omöjligt !

Har handlat för hundratusentals kronor förr !

Handlar nu på annat ställe !

Undvik till varje pris !

16. marts 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mastercard kreditkort Komplett bank

Har Mastercard kreditkort via Komplett bank. Ingen årsavgift, en oftast rätt liten men ändå bonus på alla köp, fungerar bra förutom något enstaka "köp går ej att genomföra" då och då utan för mig rimlig anledning.

28. februar 2022

Köper varor på 1190 kr.

Köper varor på 1190 kr.
Får faktura senare.
255 kr 'upplägg avgift'
39 kr 'administrativ avgift'
22.15 kr 'ränta'.
1190 blev 1506 kr.
Köper inte här igen med denna sortens pålägg för ett automatiserat datasystem...

22. februar 2022

Mailat

Mailat, fick ej svar. Mailade igen fick svar på nått jag inte ens hade frågat om. Kommer aldrig handla via dessa igen.

19. februar 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.