Bra att de ger bonus på kortet, men jag håller med om att de skickar ut ersättningskort lite sent och när man ringer till dem så säger de att det är deras rutiner..Kan tycka att Bank Norwegian känns m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Den här banken (kallades Komplett innan men nu kallas Morrow bank) ändrar räntor på sina lån helt vilt ! De är inte seriösa, de ändrar räntorna utan att säga varför!? svenska riksbank höjer 0,5% de... Se mere
Köpte en produkt på Komplett som jag skickade tillbaka men blev tvungen att betala fakturan annars hade den gått till inkasso då dom inte stoppat fakturan. Jag har nu betalt fakturan men några pengar... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan du höja lånet upp till 500 000 och återbetalningen kan delas så flexibelt som du vill. Du kan också återbetala lånet när som
Kontaktoplysninger
Sverige
- komplettbank.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Trekker automatisk gebyrer fra kontoen…
Trekker automatisk gebyrer fra kontoen din du aldri har bestilt og de selv ikke vet hva er en gang. Kundeservice som ikke aner hvor de selv er. Styr veldig langt unna
Straffar befintliga kunder med lägre sparränta
I och med namnbytet till Morrow Bank i maj 2023 har de utan förvarning börjat tillämpa individuell räntesättning på sparkontot som påverkar kunderna negativt.
Sparräntan på hemsidan är 2,35-3,60% med en rad om att endast nyöppnade sparkonton får 3,60%.
På sparkontot i inloggat läge har jag 3,35%. Alltså 0,25 % lägre än ett nyöppnad sparkonto hos dem. Inte eller kan jag öppna ett nytt sparkonto endast ett per kund. Så jag är fast på den lägre räntan och detta helt utan förklaring. Verkligen uselt gjort av dem.
Varför jag som mångårig kund som länge sparat på deras sparkonto ska straffas med lägre ränta förstår jag inte men jag agerar därefter - jag byter bank för mitt sparande och jag råder andra i samma situation att göra detsamma tills denna bank lärt sig hur man sätter räntor.
Hej då Morrow Bank
Hej då Morrow Bank! Så dåligt att bara höja räntan för de som öppnar nya sparkonton! Finns andra mer seriösa banker som ger justa villkor till ALLA.
Katatofalt kass kundtjänst och…
Katatofalt kass kundtjänst och bemötande samt värdelös symbios när ni bytte från komplett bank till morrow bank.
Jag har nu varit utan ett kort i över två månader pga erat strul och ni har skickat 3 kort varav ett kommit fram nu och det va spärrat.
Att ni inte skäms över hur ni hanterat detta och inte ett ord om någon kompensation heller för era drabbade kunder.
Sjukt besviken och funderar starkt på annan bank efter att ha varit kund ett antal år för sån här service från en bank är under all kritik.
For å være ærlig
For å være ærlig, fikk investeringen en sterk start, og jeg fikk god fortjeneste. Jeg ga til slutt etter for presset om å investere mer midler. Jeg forsøkte å trekke ut penger noen måneder senere, så jeg prøvde å gjøre det med £.70k og like etter begynte kontoen min å endre seg. Noen dager senere var kontoen min helt tom. Jeg ble helt sjokkert og usikker på hva jeg skulle gjøre. Heldigvis for meg fikk jeg.𝕺𝖕𝖆𝖗𝖎𝖔𝖓.cloud og kort tid etter det fikk jeg tilbake alle pengene mine.
Spring bort från denna mäkleri
Spring bort från denna mäkleri, det är inte en investeringsmöjlighet. De hade mina pengar i månader och accepterade inte min förfrågan, nu är det svårt att nå support och jag kunde inte hitta mitt handelskonto Allt de lägger upp är bedrägeri, jag satte in det en dag på eftermiddagen och nästa dag informerade de mig om att Jag förlorade allt. Som tur var kunde jag konsultera-O𝓹𝓪𝓻𝓲𝓸n.𝓬𝓵oud och under de följande dagarna kunde jag få ut mina pengar.
Veldig frekk og utrolig hvordan jeg ble…
Veldig frekk og utrolig hvordan jeg ble behandlet av Britt Laila, inspector som hun så stolt kaller seg. Helt uvirkelig kundebehandling da de sperret ett aktivt kort uten og gi meg beskjed og når jeg kontakter de for jeg kjeft og kun spydige kommenterer fra første minutt. Jeg endte opp med og si opp som kunde med en gang. Anbefaler virkelig ikke denne banken. Verste kundeservice jeg har opplevd i hele mitt liv. Hadde jeg kunne gitt -100000 stjerner hadde jeg gjort det. STYR UNNA morrow bank tidligere komplett bank.
Aldrig ta itu med dem!!!
Jag öppnade ett sparkonto och överförde sina pengar till sin huvudbank vid behov. Säkerhetstjänsten gillade inte att jag ofta gör överföringar och började hota med att de skulle frysa mina pengar. Säkerhetstjänsten är inkompetent, de kom på idén att pengarna ska stjälas och delas ut från olika konton. Jag skickade dem en massa papper, jag fick inte ens en ursäkt. Bestämde mig för att aldrig ta itu med dem.
Pimittävät rahaa joka ei kuulu heille
Pimittävät rahaa joka ei kuulu heille, estävät sähköpostit kun koittaa asiaa selvittää.
Betalte en faktura på forfallsdatoen og…
Betalte en faktura på forfallsdatoen og har bevis på dette men sender allikevel ut purregebyr som jeg må betale.. Har aldri opplevd lignende
Ger avslag på lånansökan på 2 sekunder…
Ger avslag på lånansökan på 2 sekunder utan att ens förklara varför😡jag har inga anmärkningar eller skulder...Har handlat av er kommer aldrig mer att göra det! Jäkla Bluffbank!
Flere regninger til samme produkt
Jeg betalte en faktura fra Komplett bank, og noen uker senere bestemte de seg for at det var en god ide å starte opp en 3 år lang nedbetalingsplan til nesten 3 ganger prisen til den allerede betalte fakturaen. Skulle altså både betale en regning og starte nedbetalingsplan for samme produkt. Som vanlig var det også umulig å få kontakt på mail eller telefon, slik at man nesten blir nødt til å betale regninger man ikke skal ha.
Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Svarer ikke på henvendelser via mail/innboks.
Avtaler blir brutt til firmaets fortjeneste og kundens fortvilelse.
I made a purchase from komplett.se and…
I made a purchase from komplett.se and Komplett bank are the ones handling the invoicing for komplett. The cost of the products were roughly 1300Eur. I missed to pay the invoice in time ( a couple of days after ) because I though I had already paid it but then found the invoice laying around. The day after I had paid it i received another invoice with a reminder fee. I disregarded that invoice since I had already paid the first one. After that I received another invoice again with a reminders fee on top of the other unpaid reminders fee. They were also threatening me that they would forward it to the debt collection services. And all because they were missing only the first reminder fee on 12Eur. Nobody E-mailed me, called me or got back to me in any way from Komplettbank regarding this. I paid the reminders fees to get them out of my hair but after another eight days they still sent information that they had forwarded the errand to debt collection. I sent them an E-mail disputing the invoice and told them it was already paid in full. They then came back to me with an E-mail saying that their financial department had not received the payment. I logged in to my bank and took a dumpscreen on the payment and sent that back to them and told them they could think about it for a while.
After more than a week later I received an answer in an E-mail that my debt was paid in full and that they found the transaction.
I will try to make sure to never have anything to do with this unserious useless company again. They are extremely unprofessional and treat customers as criminals. I will never shop again from komplett.se until they change banking relations either. I hope Komplettbank goes bankrupt.
Så hopplöst komma i kontakt med
Så hopplöst komma i kontakt med. Har både stått i evinnerlig tfnkö samt skrivit meddelande i sluter av februari. Tre veckor senare har jag inte fått svar på ärende. Spärrade mitt kort 3 mars, skulle få ett nytt kort omgående. Än har det inte kommit....
Helt elendig kundesrvice!
Helt elendig kundesrvice!
Styr unna, alle andre banker er 10 ganger lettere å forholde seg til og er mye mer behjelpelig.
Har ventet på svar i ukesvis og ingenting skjer.
Har prøvd å få betalings-fri for 2 mnd da økonomien har vært trang, men fikk isteden et inkasso varsel. Kundeservice viste null interesse til å hjelpe. Etter å fortelle dem hva dem skulle gjøre var det mulig, men før det fikk jeg bare "Nei, det er ingenting vi får gjort". Så elendig så det er mulig å bli. HORRIBELT.
Ikke rart de har under 2 stjerner på Trustpilot.
Kort och sparkonto funkar fint!
Tror att många här blandar ihop Komplett Bank och deras shopping-sida. Den sistnämna har jag aldrig använt.
Men kreditkortet fungerar perfekt, inga problem med att använda bonusen på fakturor. Det enda är väl att deras verifiering vid online-shopping är lite tradig, men hellre säker. Däremot vet jag inget om att jämföra avgifter och ränta då jag inte använder mitt kreditkort på det sättet.
Jag använder även deras räntesparkonto då det är det jag hittat med bästa ränta och även det funkar jättebra.
Så tycker inte det finns något att klaga på.
Hur kommer man i kontakt med er på…
Hur kommer man i kontakt med er på telefon? Har ringt kundtjänst numret men kommer inte fram, det säga bara din plats i kön är mer än 10 min sen händer inget man kommer inte fram. Kan ni svara mig här hur jag kommer i kontakt med er på telefon
This bank is the worst, do not support!
This bank is the worst. If you have a loan from them, they will start raising their own margin 1% every two months. From 2022 December to 2023 May, their margin will raise total of 3% and in addition you will have the euribor raise. Just got another message from them that they are again raising margins by 1% on May 2023.
When I started a loan with this bank a year ago 2022, my total interest was around 9%. Coming of May 2023, my interest will be way above 12% (don't know how much the Euribor will change, add that to the top).
Wouldn't recommend this low morale "bank" to anyone.
Hej jag har kreditkort hos banken sedan…
Hej jag har kreditkort hos banken sedan 2018, det har fungerat jättebra jag har fått bra service samt en gång handlade på nätet för 1800 kr som jag fick inte varan men banken betalade tillbaka mina pengar ,jag är jätte nöjd 😊😊😊😊😊
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.