Komplet Hegn Anmeldelser 61

4,8

Vi har fået lavet ny port foran vores carport da den gamle ikke kunne mere.Vi kontaktede Komplethegn.dk, og fik et rigtig fint tilbud.Alt kørte utroligt fint, lige fra aftale om start og til slut . Vi... Se mere

God og kompetent rådgivning, god dialog, holder aftaler, og ikke mindst, har lavet et rigtig flot hegn :-) Både os og vores nabo er yderste tilfredse, og vi kan kun anbefale Komplet hegn til jeres næ... Se mere

Vi kan varmt anbefale Komplet Hegn. Jørgen leverer fremragende håndværk, er pålidelig, vidende og venlig. Han kommer som aftalt, svarer når man skriver og det er tydeligt, at han er utrolig ærekær og... Se mere

Vi kan varmt anbefale Komplet Hegn. Vi fik opsat 25m komposit hegn, hvor Jørgen leverede fremragende håndværk, der var ryddet pænt op hver dag inden han gik hjem. Han kommer som aftalt, svarer hurtigt... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Komplet Hegn leverer komplette hegns løsninger til København og omegn.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fik opsat hegn af Komplet Hegn

Fik opsat hegn af Komplet Hegn, med fjernelse af 30m hæk og derefter støbt stolper og tilsidst opsat 30m komposit hegn samt en låge.
Arbejdet blev udført overalt forventning hurtigt og med et smukt hegn som nu pryder på vores grund.
Kan meget kraftigt anbefales, super godt gået af komplet hegn. 😀😀😀😀😀

20. september 2022

Vi kan varmt anbefalet Komplet Hegn

Vi kan varmt anbefalet Komplet Hegn, vi har lige fået opsat 52 m hegn , fordelt på 3 rækkehus haver.
Det står snorlige, Jørgen er meget omhyggelig med at få det til at stå flot og godt ud.
Trods verdens situationen med forsinkelser i materialer, er vi blevet informeret undervejs, og er blevet taget godt hånd om, så vi vidste hvad status var på vores hegn.
Vi er alle mega glade for samarbejdet, Jørgen er en super sød fyr, nem at tale med og lydhør for selv den mindste rettelse.

13. juni 2022

En ubetinget god oplevelse

En ubetinget god oplevelse. Vi havde indhentet forskellige tilbud og har bestemt ikke fortrudt vores valg af Komplet Hegn og vores samarbejde med Jørgen. Utrolig behagelig, seriøs og et super flot arbejde, han leverer.

16. april 2022

Flot resultat og god proces

Har fået nedtaget gammelt raftehegn og opsat 40m nyt komposithegn af Jørgen, og vi er ovenud tilfredse med både processen og slutresultatet. Jørgen har leveret et virkeligt flot stykke arbejde, og har derudover været rigtigt god til både at rådgive og holde os informeret undervejs.

Dert korte af det lange: Jørgen er en dygtig og omhyggelig håndværker, og oven i hatten endda en flink og behagelig fyr, som vi ikke vil tøve et øjeblik med at anbefale.

21. januar 2022

God dialog og et fejlfrit udført arbejde - kan roligt anbefale

Selvom der er prisstigninger og mangel på råvarer i øjeblikket så har vi fået en god pris og en god behandling ved Komplet Hegn. Vi har i god tid fået svar på de spørgsmål vi havde og fået tilbud ud fra de forskellige muligheder vi havde. Når først vi bekræftede fik vi en dato vi kunne regne med +/- 2 dage. Alt er gået super og vi har et flot hegn.

23. december 2021

God og kompetent rådgivning

Både os og vores nabo er yderste tilfredse, og vi kan kun anbefale Komplet hegn til jeres næste projekt.

16. december 2021

Komposithegn

Vi har fået lavet 66 meter komposithegn, som vi er meget tilfredse med, det er nok ikke sidste gang, vi får løst en opgave af Jørgen.

11. oktober 2021

Kæmpe anbefaling af Jørgen fra…

Kæmpe anbefaling af Jørgen fra komplethegn. Vi har fået opsat 28m komposithegn og det er bare så godt arbejde. Han overholder ALLE aftaler, flot og præcist arbejde og så er han super flink og hjælpsom. Vi er meget tilfredse og benytter helt sikkert Jørgen igen til næste projekt.

2. september 2021

Kan kun anbefale Jørgen!

Sjældent har jeg været så tilfreds med andres arbejde som med Jørgens. Han arbejder både hurtigt, professionelt og effektivt, går meget op i at levere et både godt og flot resultat, knokler på fra tidlig morgen til sen aften (selv i 30 graders varme) for at overholde sine deadlines - og så er han bare et superbehageligt menneske. Jeg ville ikke tøve et sekund med at anbefale ham til andre. Han er 100% pålidelig, 100% perfektionist og 100% pengene værd!

3. august 2021

Hegnskongen

Jørgen Balsløv er ikke bare "Hegnsmanden"....... næææ, han er "HegnsKONGEN".
Vi har lige haft fornøjelsen af at få sat et 18 meter komposithegn op af mesteren selv. Trods lidt uforudsete forhindringer løste Jørgen det uden at kny. Han overholder alle aftaler, og sørgede for at der kom til at se ordentligt og ryddeligt ud bagefter. Selv lidt af ukrudtet tog han også :-). Jørgen er en meget detaljerig, perfektionist og arbejdsom mand, der knokler på selv om der er 30 grader varmt. Vi har allerede store planer for at indrette vores gårdhave, evt. med et skur, som vi lidt senere vil have Jørgen til at bygge for os ved at udnytte stolperne. Men, lige nu nyder vi bare vores hegn i fulde drag. Og prisen ? Den var bare perfekt !!
Mange varme anbefalinger herfra og hilsener fra en glad familie i Ølstykke

29. juni 2021

Opsætning af hegn til U G

Opsætning af hegn rundt om vores hus har glædet mange naboer. Det var medvirket ti at andre har ringet til Jørgen. Man kan godt se hvor professionel han er. Så pertentlig det er sat op havde vi ikke turde håbe på. Stor ros og rimelig pris. Holder hvad han lover med tid og pris.
Håber vi vi mødes igen til nye opgaver. Hilsen Jan

26. maj 2021

Opsætning af plankeværk

Komplet Hegn/Jørgen kan jeg helt sikkert anbefale.
Jeg har lige fået opsat et 27 meters plankeværk, og det er virkeligt flot. Det er helt præcist, som vi aftalte fra starten og alle tidsfrister blev bare overholdt, der var ingen problemer overhovedet.
Yderst professionel er nok det bedste udtryk, når det gælder Jørgen, det var en fornøjelse.

21. maj 2021

Komplet Hegn/Jørgen får vores varmeste…

Komplet Hegn/Jørgen får vores varmeste anbefalinger! Det er nu 2. gang vi benytter os af ham - og 3. opgave er allerede booket. Han er 100% til at regne med, holder alle aftaler, MEGA professionel udførelse, vælger aldrig bare den lette løsning - men altid den bedste - og så er han en rigtig sød og behagelig fyr at “have rendende” 😊

11. maj 2021