God og kompetent rådgivning, god dialog, holder aftaler, og ikke mindst, har lavet et rigtig flot hegn :-) Både os og vores nabo er yderste tilfredse, og vi kan kun anbefale Komplet hegn til jeres næ... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Komplet Hegn leverer komplette hegns løsninger til København og omegn.
2700, Danmark
- info@komplethegn.dk
- komplethegn.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Perfekt udført arbejde,,,,,,
Vi har fået lavet ny port foran vores carport da den gamle ikke kunne mere.Vi kontaktede Komplethegn.dk, og fik et rigtig fint tilbud.Alt kørte utroligt fint, lige fra aftale om start og til slut . Virkelig flot og veludført arbejde,overholdte alle aftaler til punkt og prikke. Vi kan kun give komplethegn.dk de varmeste anbefalinger. Mvh. Kim Vilhelmsen....
Professionelt arbejde
Modtog tilbud indenfor 48 timer, fik besigtiget arbejdsopgaven ugen efter, og arbejdet blev udført på dagen som lovet til punkt og prikke.
Hegnet står flot og stabilt til glæde for både os og naboen.
Vi har netop fået opsat godt 40 meter…
Vi har netop fået opsat godt 40 meter komposithegn af Jørgen.
Jeg kan kun sige at det har været en positiv oplevelse - Jørgen er dygtig, ved hvad han laver - overholder alle sine aftaler - og lytter/foreslår - så alt i alt en 5 stjernet oplevelse
Opsættelse af komposithegn.
Hej Jørgen
Sikke et flot hegn, jeg er stadig rigtig glad for det fine stykke arbejde du har lavet. Og mange af mine naboer beundrer det fine hegn og spørger hvem har lavet det?
Så jeg giver dig mene bedste anbefalinger herfra og vil til hver en tid vende tilbage.
Bedste hilsener Maj-Britt
Vi har haft Komplet Hegn ved Jørgen…
Vi har haft Komplet Hegn ved Jørgen Balsløv til at monter et komplet hegn i vores indkørsel på 32 m,
vi kan varmt anbefale det udførte arbejde, som er udført med omhug og 110% i orden.
Produktet som er Viking komposithegn kan varmt anbefales, da det lever fuldt ud op til beskrivelsen.
Super godt
Hegnet blev lavet indenfor den tidsramme man fik.
Super godt resultat er rigtig glad for det.
Vil helt sikkert anbefale dem til familie og venner.
Flinke.
Professionelt arbejde
Komposit hegn monteret - Professionelt arbejde og flot resultat - kan kun anbefales.
Flot stykke arbejde
Flot stykke arbejde - alle aftaler overholdt - plus Jørgen er en behagelig person.
100% Tilfred
Vi kan varmt anbefale Komplet Hegn. Vi fik opsat 25m komposit hegn, hvor Jørgen leverede fremragende håndværk, der var ryddet pænt op hver dag inden han gik hjem. Han kommer som aftalt, svarer hurtigt når man kontakter ham. Jørgen's motto: Man skal være stolt når man forlader et projekt.
Flot resultat helt efter vores ønsker
Imødekommende, kompetent, hensynsfuldt og løsningsorienteret professionelt arbejde udført til ug. Kan kun anbefale Jørgens firma.
mvh
Anne U
Flot og gennemført arbejde
Flot og gennemført arbejde, til aftalte tid, og meget behagelig at have kontakt med. Ville til enhver tid vælge komplet hegn igen.
Vi kan varmt anbefale Komplet Hegn
Vi kan varmt anbefale Komplet Hegn. Jørgen leverer fremragende håndværk, er pålidelig, vidende og venlig. Han kommer som aftalt, svarer når man skriver og det er tydeligt, at han er utrolig ærekær og først er tilfreds når hegnet står snorlige og knivskarpt. Desværre står mit hegn angiveligt de næste 40 år, så jeg ikke får brug for Jørgens hjælp igen:-) mvh Bente og John Christensen, Idestrup
Flot arbejde i henhold til aftale.
Godt arbejde
Tilbuddet blev givet hurtigt. Kom som aftalt og blev færdig som lovet. Arbejdet udført rigtig pænt og der blev ryddet godt op. Meget behageligt samarbejde.
Tilbuddet holdt og alt har levet op til vores forventninger og mere til.
Intet at klage over
Intet at klage over. Rigtig flot hegn og god opsætning. Jørgen er dygtig og effektiv og er flexibel alt efter ønsker. Vi er så glade for resultatet.
Meget flot udført arbejde
Rigtig flot, og meget precist arbejde udført, helt i tråd med vore ønsker til design og tidsramme.
Jørgen ville vinde VM i hegn anyday
Jeg kan varmt anbefale Komplet Hegn. Jørgen leverer fremragende håndværk, er pålidelig, vidende og venlig. Han kommer som aftalt, svarer når man skriver og det er tydeligt, at han er utrolig ærekær og først er tilfreds når hegnet står snorlige og knivskarpt. Desværre står mit hegn angiveligt de næste 40 år, så jeg ikke får brug for Jørgens hjælp igen:-)
Flot og godt arbejde
Klart tilbud, arbejde til aftalt tid, flot og færdigt arbejde, kan anbefales.
Effektivt opsætning af hegn.
Effektivt opsætning af hegn.
Godt arbejde