Køie elservice & installation Anmeldelser 63

2,2

Lover at lave installation færdig, men først efter flere år får jeg hul igennem, og der gider man ikke holde aftalen. Trist. Skinne bag huset skal jeg nu have en anden til at lave. Selvom hele aftalen... Se mere

Vi har udelukkende ros til overs for Køie El og Teknik. Vi skulle have hængt 3 lamper op i vores nye rækkehus og, da vi har højt til lofterne og en af lamperne skulle hænge over en trappe valgte vi at... Se mere

BRUG DEM ALDRIG. Jeg må desværre på det kraftigste advare mod at bruge dette firma. Jeg har netop modtaget en stor extra regning der på ingen måde var aftalt med mig og er uden al rimelighed nåde i st... Se mere

Under voldsomt lyn og torden vejr forsvandt strømmen søndag aften. HFI relæet røg, og efter tre nittere fik jeg forbindelse med Køie elservice, som kom hurtigt og fik et nyt relæ installeret til en ri... Se mere

1. Elinstallatør

Køie Elservice er vækstvirksomhed som brænder for at lave gode sikre tekniske installationer til alle vore kunder. Gennem samarbejde, vejledning og erfaring finder vi også den rigtige løsning til dig og dit behov! Vi udfører serviceopgaver og mindre entrepriser for private og erhverv ca. 1000-1500 opgaver/projekter om året bliver det til.

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God og venlig betjening.

God og venlig betjening af elektrikeren, Joseph, det er der ikke noget at sætte en finger på.

7. februar 2022

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak for den fine anmeldelse - Det er givet videre til montøren

Svigtende el. til varmepumpe

Det var en meget kompetent og behagelig el installatør Josef, der kom og hjalp mig.

26. januar 2022

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak for den behagelige tilbagemelding - vi giver den straks videre til montøren))

Til at stole på

Ronny og co. er enormt flinke og dygtige.
Selvom der var uforudsete udfordringer, færdiggjorde de arbejdet ift. den oprindelige aftale.

24. januar 2022

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak Christopher - Din gode anmeldelse ansporer os til at gøre det endnu bedre fremover))

Kanon arbejde

Vi har nu brugt Køie for 3 gang og endnu engang laver de et kanon stykke arbejde. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger dem :-)

5. januar 2022

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak Susanne - Dine rosende ord er viderebragt til montøren))

Pas på!

Pas på!

Jeg havde Køie ude og lave en skjult samlemuffe. Den klarede de og jeg betalte (dyrt - selvfølgelig også for lærlingen, der bare kiggede på)

Dagen efter har jeg kun 1 fase og ringer til vagttelefonen. Jeg bliver bedt om at ringe igen om mandagen. Jeg får fat på den elektriker, der har udført arbejdet, som siger: ‘Jeg kommer forbi på vej hjem fra arbejde’

Det gør han så, men jeg er ikke hjemme. Han konstaterer så at det ikke er hans arbejde, der er galt og går igang med en fejlfinding (det har jeg aldrig godkendt). Problemet er så at han laver fejlfinding på det forkerte forsyningskabel og skifter sikringer i det forkerte skab ved vejen. Her møder han naboen elektriker, der siger han også er igang med fejlfinding og han bliver enig med sig selv om at forlade stedet uden at gennemføre fejlfindingen. Han kontakter heller ikke mig omkring det.

Jeg får dog selvfølgelig en faktura fra dem på fejlfinding og 2 timers arbejde plus 2 sikringer.

Efterfølgende får jeg en anden elektriker til at ordne, så jeg igen har 3 faser.

Jeg ringer til Martin fra Køie og forklarer ham situationen. Han mener dog stadig jeg har fået udført et stykke arbejde og ligger meget vægt på at jeg har accepteret betingelserne ved den ordrebekræftigelse jeg har modtaget. Den har jeg dog aldrig modtaget og har gentagne gange forsøgt at få ham at sende bevis på det

Derudover var hans argument at jeg jo alligevel endte med at få strøm...

Mit sidste forsøg har været at få ham til at sende mig en ny faktura uden sikringer of evt arbejdsløn til det. Det godtog han telefonisk, men har ikke modtaget noget. Jeg frygter selvfølgelig at han bare lade tiden løbe og sender den til inkasso.

Pas på det her firma - de har ikke rent mel i posen.

17. december 2021

Kære Adreas/Natascha

Som forklaret tidligere, så tilkaldte du os til en reklamation på det arbejde vi havde udført hos dig.
Det viste sig at der ikke var fejl på det udførte arbejde, men fejl på jeres forsyning
og vi påbegynder fejlfinding.

Da det viser sig at der tilkaldt flere elektrikere til at lave den samme fejl, overlader vi færdiggørelsen til den anden elektriker, da det er økonomisk mere hensigtsmæssigt - og den disponering mener vi er rigtig herfra.

Men tror det er meget generelt for hele branchen, at man betaler for et servicebesøg, når det viser sig at være noget andet der er galt, end det reklamationen drejer sig om.
Vi har henvist dig til Tekniqs ankenævn, hvor de vil behandle din indsigelse upartisk

Glædelig Jul
Elteamet

Det er jo røveri ved højlys dag!

Jeg har været vidende til det mest frække “røveri” fra dette firma. Min datter og svigersøn havde ikke nogen klar aftale med firmaet. Og alligevel skal betale en for mig ganske hårrejsende sum. Firmaet har bestilt varer hjem og har ikke været forbi eller taget kontakt, før der var en 3. Rykker og trussel om inkasso i posten! Min datter og svigersøn fik at vide at de varer der var bestilt skulle de afhente og betale - hvilket de valgte at gøre. Så får de derudover endnu en regning og trussel om inkasso - det er simpelthen en svinestreg. Her tager man to unge mennesker som gidsler og udnytter deres frygt for inkasso. Pengene er betalt og intet har firmaet arbejde har firmaet udført. Håber virkelig der sidder en med meget røde ører og grim smag i munden i dette firma. Jeg skal i hvert fald nok gøre mit til at denne episode bliver mangfoldiggjort.

7. december 2021

Værste firma nogensinde fik en regning…

Værste firma nogensinde fik en regning uden noget arbejde udført eller materialer modtaget og intet at gøre end at betale ellers kommer man i inkasso siger de hold jer langt væk

6. december 2021

Kære Thomas

Ja vi syntes også det har været et meget mærkeligt forløb, som vi ikke kan nikke genkendende til skulle være normalt.
Men vi har forsøgt at rådgive jer til den mest optimale løsning, men I valgte en anden vej frem.
dette var jeres eget valg.
Vi indgår selvfølgelig skriftlige og bindende aftaler - men I har haft udfordringer, at kun kan modtage nogle mails og ikke finde dem alle. og det er selvfølgelig ikke rart.
Men for at hjælpe jer mest muligt, gav vi jer en extra decord på 3400 kr. men har ikke kunne eftergive jer det hele.
Men faktuelt har du været her og hente materialerne hos os den d. 2/12-21 - så jeg jeg tænker at dem har du modtaget?

Håber at jeres projekt alligevel bliver en succes og at de små bumps hurtig bliver glemt

VH

Ubehagelig oplevelse

Sender rykker og kræver penge for bestilte varer, selvom vi ikke havde en klar aftale om at de skulle udføre arbejdet hos os! Det er det mest ubehagelige jeg nogensinde har oplevet.

6. december 2021

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Da I har skrevet fra flere profiler omkring samme sag, har vi valgt kun at besvare den ene.

Kummerlig behandling af deres kunder.

Kummerlig behandling af deres kunder.
Vi bestilte en elektriker, da vi skulle have sat 3 simple lamper op i dertil indrettet rosetter i loftet.
De kom (to mand i 1,5 timer), drak kaffe og tog deres tid. De gik og efterlod selve monteringen af lamperne til os.
Da vi modtog regningen lyder den på 3 timers arbejde og vi skulle betale ekstra for den lærling der var med.
Vi kontakter derfor Køie både telefonisk og skriftligt, men de reagere aldrig på vores mail mht. regningen - da vi endeligt kommer igenne telefonisk, får vi at vide at de vil ringe tilbage når sagen er undersøgt, vi høre selvfølgelig aldrig fra dem - i stedet sender de os direkte til inkasso med 1000kr i gebyr tillagt.
Vi ringer nu for at spørge, om der ikke er sket en fejl og om vi kan betale den korrekte del af regningen med det samme. Køie meddeler på den mest uforskammede måde, at de ikke gider at kommenter og at sagen ligger mellem os og inkassofirmaet.
Dårligt arbejde, Dårlig service, dårlig behandling og uforskammede mennesker.
Kan ikke anbefale Køie El.

2. november 2021

Dårlig oplevelse

God oplevelse i forbindelse med tilbudsgivning, herefter dårlig kommunikation, arbejdet kunne ikke udføres og trak ud, uenighed om endelig pris

9. september 2021

Dårlig, uvidende og dyr elektriker

Jeg havde elektriker ude til automatrelæ anlæg, da jeg manglede strøm i en tredjedel af huset - Han kom meget for sent, hvor han havde ringet for at sige, at han var der kl. 7:30, men først ankom kl. 08:15. Derefter begyndte han at rode med automat-relæet, måtte ringe til kollega for at få sparring og endte så med at vurdere, at problemet skulle løses ved at udskifte sikring på vejen. Jeg spørger, om det er dækket af Radius, men han påstår, at det uanset hvad er noget, som jeg skal betale for... Jeg vælger alligevel at foretage opkald til Radius, hvor det viser sig, at det er 100% økonomisk dækket af dem at få løst problemet, og at problemet for øvrigt ikke handler om sikringer på vej-anlægget, men tværtimod med el-ledning nede i jorden, der har taget skade. Han ender med at have været hos mig maksimalt 25-35 minutter, men alligevel får jeg regning på 2 timer + kørsel (1700 kr.) og det til trods for, at han vitterlig ikke har løst noget som helst ift. problemet. Det er nok den værste elektriker-oplevelse, som jeg har haft.

2. september 2021

God oplevelse.

God oplevelse.

Det gjorde mig ondt at elektrikeren var allergisk overfor husstøv!
Alt fungerede efter hensigten efter udskiftningen.
Han var meget venlig!
Venlig hilsen Mette Lander

26. august 2021

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak for den for den gode anmeldelse)) Det giver kage til medarbejderne
(Hjælper nok på montørens allergi)

Problemer efter installation af ladestik

Vi har fået installeret ladestik til vores elbil. Det blev noget dyrere end man læser de normale priser er (vi havde travlt med at få det gjort, så havde ikke aftalt pris på forhånd) og desuden har vi siden haft det problem, at vores relæ slår fra, når opvaskemaskinen kører samtidig med komfuret. Køie afviser, at det har noget med deres arbejde at gøre. Derfor skal jeg nu have fat i (en anden) elektriker og have det fikset. Det bliver sikkert også dyrt...

Super projektering og udførelse

Bare iorden! ..projektering og udførelse lige efter plan. Alt spiller perfekt her et års tid efter renovationen👍

Fedt - Dejligt at høre - Det var en stor renovering
venlig hilsen

Hurtige og effektive

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak for den fine anmeldelse
Det varmer rigtig meget og gør os i godt humør
venlig hilsen

Det var super

Besvarelse fra Køie elservice & installation

Mange tak for den fine anmeldelse - Din installation blev også rigtig flot!!