Gennemførte køb af tracksuit, fik efter 2 uger mail om, at på min anmodning, var køb annulleret. Jeg havde IKKE annulleret ordren. Forsøgte herefter at kontakte dem på mail, uden resultat. Så helheds... Se mere

Virkelig gennemsigtigt, korte ærmer og korte bukseben lige meget hvilken størrelse. Svare ikke når man skriver til dem på mail og de tager heller ikke deres telefon i de tider deres telefon holder åbe... Se mere

D 18/10 2021 købte jeg et et tracksuit sæt fra denne hjemmeside, hvor pengene blev trukket med det samme men levering kom først d 13/11 efter jeg gentagende gange har skrevet til firmaet den sidste må... Se mere

Produktet i sig selv var virkelig lækkert og blødt at have på❤️ Størrelsen var bare lidt mærkeligt, så endte med at sende retur. At sende retur var lidt besværligt fordi at de informationer man skal b... Se mere

1. Modedesigner

KnitwearMafia er en danskmode koncern der producere strik tøj i alle farver og varianter - Vores inspiration er det kolde nord blandet med det varme italien, deraf kommer tankerne bag vores designs.

2,5

Under middel

Dårlig service

Jeg bestiller varen og får først efterfølgende at vide at varen ikke er på lager OG at de ikke ved hvornår den kommer på lager. Dermed har jeg ingen anelse om hvornår sættene rent faktisk kommer. Anmeldelsen har intet at gøre med produkterne - da jeg som sagt ikke har modtaget dem endnu.

21. september 2021
Knitwearmafia-logo

Besvarelse fra Knitwearmafia

Hej Annika,

Vi beklager utroligt meget din dårlige oplevelse, vores hjemmeside har oplevet større trafik end hvad vi havde forventet med, det er selvfølgelig beklageligt.. Og vi undskylder utroligt meget, vi arbejder virkelig hårdt på at få styr på lagerbeholdningen og hjemmesiden igen.

Der er blot sket den fejl at hjemmesiden har glemt at tracke lagerbeholdningen pga. overbelastning

Vi håber på din dybeste forståelse for situationen, men uanset hvad har du bestemt vores.

Fortsat go’ dag

Bedste hilsener en beklagelig