Se, hvad kunderne siger
Op rolletjes; Op Zondag besteld en op Dinsdag in huis. Producten zoals beschreven. Prima! Enige puntje van kritiek is dat het pakketje zonder overleg naar een DHL pakketautomaat gebracht is. Op zic... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Klikkopers is een in Nederland gevestigde bedrijf uit Weert (Limburg). Wij importeren al onze artikelen en slaan deze op in ons lokale magazijn. Niet alleen is de kwaliteit dan gewaarborgd bij ons maar ook heeft u als klant zijnde minder wachttijd op uw producten, wij streven ernaar om binnen 24 uur uw artikel te leveren. Wij zijn een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf met de focus op kwalitatieve en duurzame producten. Ons selectieproces bestaat uit het zorgvuldig testen van onze artikelen voordat deze in de verkoop gaan. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en kiezen alleen voor producten die we zelf ook willen kopen. Bij ons staat uitstekende service boven alles. Wij zijn een team met jarenlange ervaring in de Retail sector en brengen onze kennis nu ook online. We staan achter een eerlijke prijs en hebben daarom geen verborgen kosten achteraf. Onze voornaamste focus bestaat uit onderzoek doen naar de laatste trends op het gebied van gadgets en speelgoed. Doordat er steeds meer zichtbare verschuiving is van fysieke verkoop naar online, hebben wij besloten om deze stap te ondernemen. We wensen u een leuke tijd op onze webshop.
Kontaktoplysninger
Beekstraat, 54, 6001GJ, Weert, Holland
- ananiaz_saleh@hotmail.com
- klikkopers.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer onbetrouwbare webshop
Zeer onbetrouwbare webshop. Bestelling klopte niet en de kwaliteit van de knuffels was zeer slecht. Na meerdere verzoeken voor het sturen van het retouradres geen reactie gekregen en er wordt geen contact met je opgenomen. Ze zijn onbereikbaar, nooit iets kopen!
Uiteindelijk goed geëindigt
Nadat ik enkele items voor mijn zoontje zijn pasen had besteld vroeg ik me een week later af of ze al dan niet op tijd zouden arriveren. Dus op die moment besloot ik om een email te zenden naar hun klantendienst of ze me even op de hoogte konden stellen van de stand van zaken. Een goede dag verder heb ik dan een whatsapp verzonden ook naar hun klantendienst via een applicatie die op het scherm verschijnt als je hun website bezoekt met dezelfde vraag.. uiteindelijk besloot ik dan enkele dagen verder om ergens anders ook een bestelling te doen omdat ik simpelweg zowel op de email als de whatsapp niets van feedback kreeg.. dat brengt me dan bij de vraag, stel dat ik toch wil retourneren wat je binnen een bepaalde tijd in orde moet brengen hoe doe je dat dan als ze simpelweg zowel mail als whatsapp niet beantwoorden? ( ondertussen al dikke drie weken verder, nooit enige respons gehad ). Moet wel nog toevoegen dat uiteindelijk de items net voor pasen er toch waren dus heb ze dan samen met de andere items van een andere leverancier bij gehouden omdat communicatie toch niet mogelijk lijkt te zijn dus..
Pluspunten: prijs redelijk ok alhoewel ik zeker was dat ik 3 items had besteld waarvan 2 in de levering zaten en uiteindelijk komt het wel aan alhoewel je niet weet waar het is. Groot minpunt als je het mij vraagt: communicatie 0
Zeer zorgvuldig verpakt
Zeer zorgvuldig verpakt, artikel in plastic verpakking en dan nogmaals in een aparte verzendzak.
Zeet snel verzonden.
Zeer slechte en onbetrouwbare webshop
Zeer slechte en onbetrouwbare webshop. Deze winkel komt zijn afspraken totaal niet na. Op de website staat “voor 15:00 besteld, morgen in huis”, maar dit is gewoon misleidend en niet waar.
Je krijgt geen enkele informatie over je bestelling. Geen verzendbevestiging, geen track & trace, helemaal niets. Je staat compleet in het donker.
De klantenservice is nog erger: geen reactie op e-mails en ook niet via WhatsApp. Het lijkt alsof ze klanten volledig negeren. Er is nul communicatie en nul interesse om een probleem op te lossen.
Dit is absoluut geen professionele webshop. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te bestellen. Bespaar jezelf tijd, geld en frustratie en kies een andere winkel.
Bestelling was niet compleet en…
Bestelling was niet compleet en daarnaast waren twee knuffels hele slechte namaak. Komt totaal niet overeen met de foto de kleur niet en zelfs de vorm niet. Gebeld en netjes te woord gestaan alleen na het mailen geen antwoord gekregen. Geen nabestelling gekregen. Volgende keer ga ik hier niet meer bestellen. Nu zit ik met een verdrietig kind.
Het artikel is mooi op tijd bezorgd en…
Het artikel is mooi op tijd bezorgd en onze kleinzoon er heel blij mee was.mooi verpakt en 5 sterren waard.👌
Niet bestellen!! Het lijkt geen echt bedrijf.
We hadden een knuffel besteld die onze dochter echt heel graag voor haar verjaardag wilde hebben. Eerst kregen we mail dat de bestelling goed gegaan was. Meteen daarna kregen we een mail dat het bedrag was terug gestort. Ik heb meteen contact opgenomen voor meer informatie want er was geen verklaring en de knuffel staat nog gewoon te koop op de de site. Ik heb mijn geld ook niet terug en een verdrietige dochter. Geen contact te krijgen via mail. Via whatsapp is te zien dat het bericht is gelezen maar er wordt niet op gereageerd.
Heel dubieus. Als je verdrietige kinderen wil is dit de perfecte site voor het leren omgaan met teleurstellingen. Het kost je schijnbaar het bedrag van een knuffel.
Slechte communicatie bij het willen retourzenden van producten
9 knuffels besteld waarvan er 3 heel duidelijk namaak zijn en helemaal niet lijken op de foto's van op de site. Ze beweren hoogwaardige kwaliteit te bieden maar dat geldt dus zeker niet voor alle producten. Hen via verschillende manieren proberen te contacteren om terug te kunnen sturen want is via de site geen probleem. Maar er wordt via geen enkel kanaal gereageerd. Zeer jammer.
Reageren heel slecht op de mail en…
Reageren heel slecht op de mail en bellen niet terug. Ik zit nog steeds met een incomplete levering, en een verdrietig kind… hopelijk leveren ze snel het tweede deel.
Op rolletjes
Enige puntje van kritiek is dat het pakketje zonder overleg naar een DHL pakketautomaat gebracht is. Op zich was dat prima deze keer maar had wel graag zelf de keuze gehad.
Aanrader Klikkopers!
Product (de knuffel) was perfect, verzendkosten en verzend snelheid waren buitengewoon, snelle bevestigingen per mail. Goed geoliede machine!
Meerdere keren gebeld(2 producten niet…
Meerdere keren gebeld(2 producten niet mee geleverd) geen reactie.heb nu gemaild maar nog steeds geen respons.
knuffel voor mijn kleinzoon
knuffel voor mijn kleinzoon besteld,werd snel geleverd. Eerst bestelde ik in China nu dus in Weert met dit voordeel als er iets mis is met de bestelling is het voor mij tien minuten met de auto om het product terug te brengen.
Ik had via Bol.com een nekkussen…
Ik had via Bol.com een nekkussen besteld bij dit bedrijf. Toen het kussen aankwam was dit vacuüm getrokken voor het transport. Op een bijgaande nota stond dat na 24 uur het kussen zijn normale vorm en volume zou krijgen. Dit was niet het geval, het bleef plat als een pannenkoek. Na 4 dagen heb ik dit retour gestuurd. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat de retour niet aanvaard werd omdat, of te laat, of beschadigd teruggestuurd. Men zou mij het zelfde kussen terugsturen. We zijn nu een week later en ik heb nog steeds niets ontvangen. Malafide praktijken noem ik dit. Echte bedriegers!
Kun je van op aan
Sorry was verkeerde verkoper inderdaad.over jullie was ik zeer tevreden met de vlugge levering
Van mijn bestelling

Besvarelse fra Klikkopers
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.