Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.
Stengårdsvej 25, 4340 , Tølløse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Det gik godt det hele , super flink mand der tog billeder af trailen

Go Service af vores regions ansat / Varde
Hjælpsom, smilende og kundekontakt super

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Let hjemmeside. God og hurtig kontakt ved køb. Al dokumentation i orden.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Så er der igen en vare med et astronomisk salær i forhold til værdien af varen.
Det er enormt irriterende at bruge tid på at kigge på en vare til 300-400 kr. og så er der et salær på 1100 kr.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Super service, rigtig fin pris opnået på varer der blev sat til salg, helt sikker ikke sidste gang Klaravik bliver brugt

EDIT 10-12-2025
Tak for et uddybende svar. Jeg holder dog stadig fast i at det mere er formidlingssalg end auktion. Det kunne som minimum var krav om at minimumsprisen oplyses.
Oprindelig tekst.
Klaravik udgiver sig for at være et auktionshus, men det er "bare" en salgsplatform. Der er som oftes en minimums pris som er ikke er synligt og minimiumsprisen er bare markedsprisen og dermed ikke en egentlig auktion.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Har brugt Klaravik, de sidste mange gange, sindssyg god service.
Samt man for nogle gode priser på sine varer.
Godt arbejde Mette!

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Vi har solgt maskiner via auktion hos Klaravik, og har været tilfredse med hele formløbet. En overskuelig proces - lige fra vurdering til salg. God kommunikation og let tilgængelighed ved behov for sparring.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Er godt tilfreds, får solgt en masse, og der er ikke noget arbejde ved det for os , Klaravik klarer det hele.