Klaravik Danmark Anmeldelser 2.381

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 333 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og imødekommende service, som ofte beskrives som værende i top. Mange fremhæver personalets ekspertise og hjælpsomhed, hvilket gør hele salgsprocessen nem og tryg. Anmelderne er særligt glade for den effektive håndtering og de gode resultater, der opnås, ofte med salg over den forventede pris. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende synlighed af mindstepriser og oplevede, at produktbeskrivelser ikke altid stemte overens med den faktiske vare. Derudover nævner enkelte, at systemet kan være usmidigt, og at der har været tilfælde, hvor varer ikke levede op til forventningerne, eller at der var problemer med ansvar for defekte varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som professionelt, hjælpsomt og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den professionelle behandling og hurtige... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med priser, hvor nogle forbrugere rapporterer, at de har solgt... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugervenligheden, idet mange fremhæver en nem og overskuelig proces.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere

Det ville være god ide hvis der stod mindste pris på den vare som var blevet sat til salg. Så behøver man ikke og bruge tid at byde på varen og auktionarius ikke skal bruge tid på at ringe ud til byd... Se mere

Temmelig tilfreds 😊 Venlig og hjælpsom ældre herre der hjalp med lastning - grundet sygdom og snevejr var der dog lidt bøvl, men det blev håndteret

Jeg har brugt Klaravik igennem flere år og er ganske tilfreds med deres håndtering og service. Har solgt mere end 50 genstande altid med succes.

1. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Onlineauktion
  2. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Auktionshus
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Bilauktion
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tvangsauktion
  5. nr. 9 af de 15 bedste virksomheder i Online markedsplads

Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.

4,1

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det var en god oplevelse at handle med…

Det var en god oplevelse at handle med jer.

8. december 2025

Kære Ole Bramsgaard,

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Det gik godt det hele

Det gik godt det hele , super flink mand der tog billeder af trailen

10. december 2025

Kære Per Wittrup,

Det glæder os at høre, at alt forløb godt, og at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder, som tog billeder af traileren.

Hurtighed

I sørger for at tingene går hurtigt

10. december 2025

Kære Hennebergs Entreprenør v/Christian Henneberg,

Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi sørger for, at tingene går hurtigt.

Kære Lars Houlberg Svendsen,

Go service

Go Service af vores regions ansat / Varde
Hjælpsom, smilende og kundekontakt super

17. december 2025

Kære Vestgården ,

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service fra vores medarbejder i Varde, og at hjælpsomhed, smil og kundekontakt har levet op til forventningerne.

Uproblematisk forløb

Let hjemmeside. God og hurtig kontakt ved køb. Al dokumentation i orden.

15. december 2025

Kære John Viuf,

Det glæder os at høre, at du har oplevet vores hjemmeside som let at bruge, og at kontakten ved købet har været både god og hurtig. Dejligt også at høre, at al dokumentation var i orden.

Britta, Klaravik

Så er der igen en vare med et…

Så er der igen en vare med et astronomisk salær i forhold til værdien af varen.
Det er enormt irriterende at bruge tid på at kigge på en vare til 300-400 kr. og så er der et salær på 1100 kr.

13. december 2025

Kære Allan,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan opleves frustrerende, når salæret fylder mere end forventet i forhold til varens pris. Hos Klaravik arbejder vi efter faste, generelle vilkår, hvor salær og øvrige omkostninger altid fremgår i forbindelse med auktionen, så man har mulighed for at tage det med i sin vurdering, inden man byder.

Vi vil meget gerne se nærmere på den konkrete auktion og tjekke sammenhængen mellem hammerslag, salær og den samlede købspris. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte med det relevante objekt-ID, så vi kan hjælpe dig videre.

Prof arbejde og go info

Kære Brian Brødsgård,

Det glæder os at høre, at du oplevede både professionelt arbejde og god information.

Prof udført

Prof udført

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede, at arbejdet blev udført professionelt.

Britta, Klaravik

Super service, rigtig fin pris opnået på varer der blev sat til salg, helt sikker ikke sidste gang Klaravik bliver brugt

Kære Jesper Rasmussen,

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service og fået en fin pris på dine varer. Det betyder rigtig meget, at du overvejer at bruge Klaravik igen.

Tak for din positive anmeldelse.

god service

1. december 2025

Kære Arend,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos Klaravik.

Britta, Klaravik

Klaravik er ikke en auktion med en salgsplatform.

EDIT 10-12-2025
Tak for et uddybende svar. Jeg holder dog stadig fast i at det mere er formidlingssalg end auktion. Det kunne som minimum var krav om at minimumsprisen oplyses.

Oprindelig tekst.
Klaravik udgiver sig for at være et auktionshus, men det er "bare" en salgsplatform. Der er som oftes en minimums pris som er ikke er synligt og minimiumsprisen er bare markedsprisen og dermed ikke en egentlig auktion.

8. december 2025

Kære Jan Pedersen,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at vores auktionsform ikke helt har matchet dine forventninger.

Hos Klaravik arbejder vi med auktioner, hvor der kan være en reservationspris, som fastsættes af sælger. Det er den måde vores platform fungerer på og skal sikre en fair handel for både køber og sælger. Reservationsprisen er ikke synlig, da vi ønsker, at budgivningen skal afspejle købernes reelle interesse. Selvom reservationsprisen ikke er nået, kan sælger stadig vælge at acceptere buddet, hvis det vurderes passende.

Vi vil meget gerne uddybe processen og hjælpe med eventuelle spørgsmål. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Kundeservice: Du har mulighed for at træffe os mandag- torsdag fra kl. 7.30-15 og fredag fra 7.30-14. Telefon nummer 72 20 70 35, mailadresse: info@klaravik.dk

Man kan snak om tingen

24. november 2025

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever, at man kan tale om tingene hos os – det betyder meget.

Har brugt Klaravik

Har brugt Klaravik, de sidste mange gange, sindssyg god service.
Samt man for nogle gode priser på sine varer.
Godt arbejde Mette!

4. december 2025

Kære Søren,

Det glæder os virkelig at høre, at du har valgt at bruge Klaravik flere gange, og at du oplever både god service og gode priser på dine varer.

Dejligt også at høre din ros til Mette – det sender jeg selvfølgelig videre.

Tak for din positive tilbagemelding.

God oplevelse med Klaravik

Vi har solgt maskiner via auktion hos Klaravik, og har været tilfredse med hele formløbet. En overskuelig proces - lige fra vurdering til salg. God kommunikation og let tilgængelighed ved behov for sparring.

1. december 2025

Kære Mie Prak,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse med salget gennem Klaravik, og at processen har været overskuelig hele vejen fra vurdering til endeligt salg.

Vi sætter stor pris på, at I fremhæver både kommunikationen og vores tilgængelighed – det betyder meget for os.

God handel

Hej
Jeg oplevede flinke og hjælpsomme personer fik god hjælp til handlen

Kære Svend Aage Jensen,

Det glæder os at høre, at du har mødt flinke og hjælpsomme medarbejdere, og at du fik god hjælp i forbindelse med handlen.

Effektivt

God oplevelse og nem procedure som sælger...

Kære CAVERION DANMARK A/S,

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at processen som sælger har været nem og effektiv for dig.

Kære Ole,

Det glæder os at høre, at du oplevede, at vores mægler var engageret i salget.

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Er godt tilfreds

Er godt tilfreds, får solgt en masse, og der er ikke noget arbejde ved det for os , Klaravik klarer det hele.

Kære Palle Juul Nielsen,

Det glæder os at høre, at du er godt tilfreds, og at Klaravik har kunnet gøre salgsprocessen enkel og effektiv for jer.

Kære Jan Larsen,

Vi sætter stor pris på din positive feedback.
Det glæder os at høre, at du oplevede forløbet som meget professionelt.