Klaravik Danmark Anmeldelser 2.381

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 333 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og imødekommende service, som ofte beskrives som værende i top. Mange fremhæver personalets ekspertise og hjælpsomhed, hvilket gør hele salgsprocessen nem og tryg. Anmelderne er særligt glade for den effektive håndtering og de gode resultater, der opnås, ofte med salg over den forventede pris. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende synlighed af mindstepriser og oplevede, at produktbeskrivelser ikke altid stemte overens med den faktiske vare. Derudover nævner enkelte, at systemet kan være usmidigt, og at der har været tilfælde, hvor varer ikke levede op til forventningerne, eller at der var problemer med ansvar for defekte varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som professionelt, hjælpsomt og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den professionelle behandling og hurtige... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med priser, hvor nogle forbrugere rapporterer, at de har solgt... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugervenligheden, idet mange fremhæver en nem og overskuelig proces.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere

Det ville være god ide hvis der stod mindste pris på den vare som var blevet sat til salg. Så behøver man ikke og bruge tid at byde på varen og auktionarius ikke skal bruge tid på at ringe ud til byd... Se mere

Temmelig tilfreds 😊 Venlig og hjælpsom ældre herre der hjalp med lastning - grundet sygdom og snevejr var der dog lidt bøvl, men det blev håndteret

Jeg har brugt Klaravik igennem flere år og er ganske tilfreds med deres håndtering og service. Har solgt mere end 50 genstande altid med succes.

1. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Onlineauktion
  2. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Auktionshus
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Bilauktion
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tvangsauktion
  5. nr. 9 af de 15 bedste virksomheder i Online markedsplads

Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.

4,1

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1. december 2025

Kære BL Steele APS,

Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos Klaravik.

Vi sætter stor pris på din positive feedback.

hurtigt

hurtigt, pålideligt og professionelt

1. december 2025

Kære Stanislaw,

Det glæder os at høre, at du oplevede Klaravik som hurtigt, pålideligt og professionelt.

Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Britta, Klaravik

nemt og hurtig måde at sælge sine maskiner adgang til mange køber

søren fra klaravik øst er altid hurtig til at komme og tage foto og film og sætte en fornuftig pris , vi havde en varer der ikke opnåde mindste pris men søren fik aligevel den sidste budgiver til at gi et fornuftig bud så vores maskine ikke skulle på igen for at få mindste pris

26. november 2025

Kære Overby Export Consulting,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at Søren har givet jer hurtig og professionel hjælp med både billeder, prissætning og salg – og at han fandt en god løsning, så maskinen kunne sælges uden en ny auktion.

Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring.

Britta, Klaravik

Andre auktionshuse sender en faktura på…

Andre auktionshuse sender en faktura på mail, her skal man selv ind i Klaraviks system og finde den.

Kære Reggelsen,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din erfaring med os.

Som det fremgår af vores købsvilkår, bliver fakturaen sendt direkte på mail fra PayEx. Du kan derudover hente den i vores system/selvbetjening. Hvis ikke du før har modtaget mails fra PayEx, kan den måske gemme sig i din uønskede post.

Vi sætter pris på din feedback og takker for de fire stjerner.

Britta, Klaravik

Behagelig forhandling med Cecilie efter…

Behagelig forhandling med Cecilie efter endt budrunde

Kære Gert Christensen,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en behagelig forhandling med Cecilie efter budrunden. Vi sætter stor pris på, at du deler din positive erfaring.

..........

Kære Jacob,

Tak for at du har brugt tid på at give os 5 stjerner.

Skulle du have lyst til at dele din oplevelse med os, er du altid velkomme til at skrive det til kundeservice på info@klaravik.dk.

Venlig hilsen,
Britta, Klaravik

Oprydning på gej vi ikke bruger længereI har en dygtig Fotograf han er god til…

I har en dygtig Fotograf han er god til at få det beskrevet godt ( i hænger lidt i bremsen med at få det afsluttet / afhentet )

19. november 2025

Kære John Hansen,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores fotograf/auktionsmægler – det glæder os, at du har haft en god oplevelse med selve beskrivelsen.

Vi forstår, at ventetid på afslutning og afhentning kan være frustrerende. Hvis du oplever længere forløb end forventet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan se nærmere på sagen.

Tak for de fire stjerner.

Britta, Klaravik

der er styr på faktura og på udlevering…

der er styr på faktura og på udlevering af købte ting.
har man spørgsmål til vare på auktion bliver de besvaret

17. november 2025

Kære Peter Arentzen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplever, at både faktura og udlevering fungerer, og at dine spørgsmål om auktionerne bliver besvaret.

Vi sætter stor pris på, at du deler din positive erfaring.

Meget kompetent vurdering

Vi fik besøg af en ung pige, som var meget kompetent i forbindelse med prissætning af de effekter vi ønskede solgt.

19. november 2025

Kære Per Nøhr,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse, og at vores auktionsmægler gav jer kompetent hjælp i forbindelse med prissætningen af de effekter, I ønskede at sælge.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres positive erfaring.

Hurtig service

Hurtig service

Kære Jens Lien Scangraf,

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig service hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Beskrivelsen passer ikke

Jeg bød og vandt en vare som stod i Jylland ( jeg bor på Møn) Om varen stod der: har ikke kørt i 12 måneder MEN VIRKER så jeg undlod at kører over og se på den og måtte så tage følgerne. Det VIRKEDE IKKE måtte have elektriker til at skifte motorværn og så virkede det igen, men tro ik på beskrivelsen

31. oktober 2025

Kære Mogens Sandholt Jensen,

Tak for din henvendelse. Vi beklager at høre, at handlen ikke har levet op til dine forventninger, og vi tager din feedback seriøst.

Som det fremgår af vores købsvilkår, har køber en undersøgelsespligt ved afhentning af objektet. Vi anbefaler altid, at man besigtiger et emne – særligt når der er oplysninger om, at det ikke har været i drift i en længere periode, og især når man benytter et transportfirma til afhentning. Det giver det bedste grundlag for at vurdere standen og sikre, at emnet lever op til auktionsbeskrivelsen.

Vi sætter pris på, at du deler din feedback, og takker for, at du har gjort os opmærksom på dit forløb.

Venlig hilsen,
Britta, Klaravik

Har kontaktet Klaravik 4 gange henover…

Har kontaktet Klaravik 4 gange henover 14 dage om en med vilje skjult defekt på en vare jeg har købt. Afdelingen/ personen der har ansvaret for reklamationer vender ikke tilbage.

3. november 2025

Kære Christian Gregersen,

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på, og tak for den behagelige telefonsamtale.

Som jeg oplyste pr. telefon, er din reklamation på reparationsgenstanden nu afsluttet. Som det fremgår af vores købsvilkår, ”kan reparationsgenstande mangle dele eller have flere defekter end dem, der er beskrevet i auktionsdokumentationen, og dette skal tages i betragtning, når man byder”. Derfor kan der ikke være skjulte fejl.

Som du nævnte, er der et telefonopkald, der ikke er blevet vendt tilbage på, og det beklager vi. Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på det, og vi vil naturligvis tage det til efterretning, så vi kan blive endnu bedre til at følge op.

Hvis der stadig er spørgsmål eller uklarheder, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe.

Kære Søren Jakobsen,

Tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du synes, varerne er godt fotodokumenteret – vi gør os umage for at give et retvisende billede af hvert objekt.

Konsulenten

Kære Morten Jørgensen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores auktionsmægler – det sætter vi stor pris på.

Fint arbejde fra konsulent

Fint arbejde

Kære Jpmobilservice

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores auktionsmægler har leveret et fint stykke arbejde.

Der var tjek på tingene

Der var tjek på tingene, alt forløb hurtigt og nemt

3. november 2025

Kære Ann Marie Larsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at alt forløb hurtigt og nemt, og at du oplevede, at der var styr på tingene – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.

Britta, Klaravik

blev ringet op af en sælger der gav en…

blev ringet op af en sælger der gav en god information

10. november 2025

Kære Mellemgården,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du blev kontaktet af en af vores sælgere og fik god information – vi sætter stor pris på din feedback.

Jeg føler mig godt behandlet

Jeg føler mig godt behandlet

Kære Egon Pigsborg Jensen,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig godt behandlet – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, at alle vores kunder skal have.

God service og system

Kære Dahlorph Logistik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og system – det betyder meget for os.

Hurtig salg af effekter

Hurtig salg af effekter. Fin service og penge i kassen med det samme.

Kære Veerst Mørtelværk.

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at salget gik hurtigt, og at du er tilfreds med både servicen og afregningen.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – og vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Isabell, Klaravik