Klaravik Danmark Anmeldelser 2.381

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 333 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den professionelle og imødekommende service, som ofte beskrives som værende i top. Mange fremhæver personalets ekspertise og hjælpsomhed, hvilket gør hele salgsprocessen nem og tryg. Anmelderne er særligt glade for den effektive håndtering og de gode resultater, der opnås, ofte med salg over den forventede pris. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende synlighed af mindstepriser og oplevede, at produktbeskrivelser ikke altid stemte overens med den faktiske vare. Derudover nævner enkelte, at systemet kan være usmidigt, og at der har været tilfælde, hvor varer ikke levede op til forventningerne, eller at der var problemer med ansvar for defekte varer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle kunder rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som professionelt, hjælpsomt og... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den professionelle behandling og hurtige... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med priser, hvor nogle forbrugere rapporterer, at de har solgt... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugervenligheden, idet mange fremhæver en nem og overskuelig proces.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere

Det ville være god ide hvis der stod mindste pris på den vare som var blevet sat til salg. Så behøver man ikke og bruge tid at byde på varen og auktionarius ikke skal bruge tid på at ringe ud til byd... Se mere

Temmelig tilfreds 😊 Venlig og hjælpsom ældre herre der hjalp med lastning - grundet sygdom og snevejr var der dog lidt bøvl, men det blev håndteret

Jeg har brugt Klaravik igennem flere år og er ganske tilfreds med deres håndtering og service. Har solgt mere end 50 genstande altid med succes.

1. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Onlineauktion
  2. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Auktionshus
  3. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Bilauktion
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tvangsauktion
  5. nr. 9 af de 15 bedste virksomheder i Online markedsplads

Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.

4,1

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Vores mælger var top seriøs og alt blev…

Vores mælger var top seriøs og alt blev solgt til en god pris.

Kære Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at salget forløb seriøst og med et tilfredsstillende resultat. Det er vigtigt for os, at processen fungerer godt fra start til slut.

Hos Klaravik arbejder vi løbende på at sikre en tryg og professionel auktionsoplevelse i overensstemmelse med vores generelle vilkår.

Kære Jonna,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med en venlig auktionsmægler – det er noget, vi vægter højt i vores daglige arbejde.

Hos Klaravik bestræber vi os på at sikre en god og professionel oplevelse gennem hele processen i overensstemmelse med vores generelle vilkår.

Jeg har brugt Klaravik i mange år

Jeg har brugt Klaravik i mange år
Men efter Vivian er blevet ansat er det blevet rigtig godt hun får tingene til at ske
Kun positivt her fra

29. april 2026

Kære Rene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din mangeårige brug af Klaravik. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at du oplever en positiv udvikling.

Vi er glade for at høre, at samarbejdet med Vivian fungerer godt, og at tingene forløber som de skal. Hos Klaravik arbejder vi løbende på at sikre en effektiv og smidig proces i overensstemmelse med vores generelle vilkår.

Super auktion

Super auktion, selvom varen blev lidt dyr, men det kan man ikke klamre Klaravik for.
Afhentning gik godt.

Kære Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med auktionen og en problemfri afhentning.

Hos Klaravik arbejder vi for at skabe en tryg og velfungerende auktionsproces i overensstemmelse med vores generelle vilkår, så det betyder meget for os, når det opleves positivt.

Isabell, Klaravik

Præsentationen af maskinen jeg købte…

Præsentationen af maskinen jeg købte var med flotte billeder, men ved afhentningen konstaterede jeg at den var knap så pæn.
Ved nærmere gennemgang konstaterede mekaniker flere fejl. Samlet set var jeg nok bedre tjent med køb af en ny maskine.

Kære Niels,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at maskinen ikke levede op til dine forventninger ved afhentning, og at der efterfølgende er fundet fejl.

Hos Klaravik bestræber vi os på at præsentere vores auktioner så retvisende som muligt ud fra det materiale, vi modtager, og i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår. Vi forstår dog godt, at det kan være en skuffende oplevelse, hvis produktet ikke fremstår som forventet.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre, så eventuelle spørgsmål eller uafklaringer kan blive håndteret bedst muligt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på mail: info@klaravik.dk eller telefon 72207035.

Isabell, Klaravik

Mette har styr på det og overholder…

Mette har styr på det og overholder sine avtaler

Kære Erling,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Mette, og at aftalerne er blevet overholdt som forventet.

Hos Klaravik arbejder vi hver dag på at sikre en tryg og gennemsigtig handelsproces i tråd med vores generelle vilkår, så det betyder meget for os, når det bliver bemærket.

Perfekt

Perfekt alt var godt

Kære Mustafa,

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Isabell, Klaravik

Det er meget nemt at bruge og altid en…

Det er meget nemt at bruge og altid en glad Auktionsmægler

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever platformen som nem at bruge, og at mødet med vores auktionsmægler har været positivt.

Vi lægger stor vægt på både brugervenlighed og en god personlig kontakt i hele processen, så din feedback er meget værdsat.

Isabell, Klaravik

Det var rimelig nemt at registre mig…

Det var rimelig nemt at registre mig som kunde

Kære Jørn,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt at registrere dig som kunde – vi arbejder netop på at gøre opstarten så enkel og overskuelig som muligt.

Isabell, Klaravik

Alt gik hurtigt og effektivt .

Alt gik hurtigt og effektivt .. professionelt fra ende til anden

1. april 2026

Kære søs,

Mange tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre. Det betyder meget for os, at du har oplevet processen som både hurtig, effektiv og professionel hele vejen igennem.

Hos Klaravik arbejder vi løbende på at sikre en smidig auktionsoplevelse i overensstemmelse med vores generelle processer.

Meget fin kommunikaton

Meget fin kommunikaton, sikker handel.
God annoncering.

22. april 2026

Kære Mikael,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen og trygheden i handlen, samt at vores annoncering lever op til forventningerne.

Hos Klaravik arbejder vi løbende på at sikre en gennemsigtig og velfungerende auktionsproces i overensstemmelse med vores generelle vilkår.

Isabell, Klaravik

Er sælger på Klaravik auktion og får…

Er sælger på Klaravik auktion og får jævnligt besøg af Xander som er Klaravik’s salgs konsulent. Samarbejdet fungerer godt , de arbejder hurtigt, og får ofte solgt varen.
Kun stor ros herfra.
Mvh Thomas

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med samarbejdet, og at du oplever både en hurtig proces og gode salg.

Vi sætter stor pris på den gode relation, du beskriver, og på din tillid til vores måde at arbejde på.

Isabell, Klaravik

Klaravik forsøger at få en god pris ud…

Klaravik forsøger at få en god pris ud af en handel, hvis det ikke opnås min. pris, det tror jeg ikke at der er andre der gider bruge tid på.
Jeg har solgt en del maskiner til gode priser og tabt på andre. Er dog stadig i plus❎❎❎❎❎

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med os. Det glæder os at høre, at du samlet set har haft gode resultater med dine handler hos Klaravik.

Vi sætter pris på din forståelse for, at vi arbejder for at opnå de bedst mulige priser gennem vores auktionsproces, samtidig med at markedet naturligt kan variere fra handel til handel.

Klaravik

Vi har gennem en del år solgt brugt entreprenør materiel og biler, gennem Klaravik, Vores auktionsmægler Mette Nielsen kommer og klargør, sælger og sender slutseddel efter salg, det fungere super.
Langberg entreprenør

Kære Martin,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for det gode samarbejde gennem årene – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at I er tilfredse med forløbet, og at Mette Nielsen har kunnet sikre en god og smidig håndtering fra start til slut.

Vi bestræber os altid på at gøre processen så enkel og effektiv som muligt i overensstemmelse med vores generelle arbejdsgange, så det er dejligt at høre, at det fungerer godt for jer.

Isabell, Klaravik

Fem stjerner er for lidt

Fantastisk behandling fra Camilla, professionel håndtering, og imponerende gode priser.

23. april 2026

Kære Birger,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at Camilla kunne give dig en professionel og positiv behandling. Det er netop den service, vi stræber efter hver dag.

God rådgivning

God rådgivning om salg.

22. april 2026

Kære Ivan,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med rådgivningen i forbindelse med dit salg.

Vi bestræber os på at give en klar og brugbar vejledning gennem hele processen, så det er rigtig dejligt at vide, at det er blevet oplevet positivt.

Effektivt

Effektivt, let og venlig oplevelse

15. april 2026

Kære Mads,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en effektiv, let og venlig oplevelse hos os.

Vi arbejder løbende på at gøre processen så enkel og smidig som muligt i tråd med vores generelle procedurer, så din feedback er meget værdsat.

Kompetent

Kompetent, seriøse samt realistiske medarbejdere
Lunderuplund ApS
Torben Haahr

11. marts 2026

Kære Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores medarbejdere som kompetente, seriøse og realistiske.

Vi bestræber os hver dag på at levere en professionel og gennemsigtig service i tråd med vores generelle processer og købsvilkår, så det er dejligt at vide, at det også bliver oplevet sådan.

Vores lokale sælger Cecilie Aagaard

Alle vores varer blev solgt.

18. februar 2026

Kære Pelle,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at alle jeres varer blev solgt, og at I har haft en god oplevelse med jeres lokale sælger Cecilie Aagaard.

Hos Klaravik arbejder vi for at skabe en effektiv og tryg salgsproces i overensstemmelse med vores generelle retningslinjer, så det er dejligt at høre, at det har fungeret godt for jer.

Isabell, Klaravaik

Godt samarbejde med auktionsmægler…

Godt samarbejde med auktionsmægler Cecilie. Altid hjælpsom og hurtigt svar på diverse spørgsmål

15. april 2026

Kære Bo,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft et godt samarbejde med vores auktionsmægler Cecilie, og at du har oplevet hurtige og hjælpsomme svar undervejs.

Hos Klaravik lægger vi stor vægt på at yde en god service og sikre en smidig proces i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår, så det er rigtig dejligt at høre, at det afspejles i din oplevelse.